• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Midem aşırı yanıyor. Gaviscon diktim kafama. Ya bulantı ya yanma var. 9+5 daha yanma için erken yav. Prilam başladım öğürme hissi hafifledi ama tabiki sürekli sabit bir bulantı var. Bulantı geçer gibi olsa da yanma başlıyor. Çaresiz kaldım ya
Rennie gaviscon benim hep yanımda ya
Sık almamaya çalışıyorum ama bulantı değil de yanma sürekli var
Sarı leblebi tuzlu çubuk biraz bastırıyor

Ahahahaha aynen canım 100.000 nedir ya ben gerçekten anlam veremiyorum. Bir gebenin kendini güvende hissettiği iyi hissedeceği bir yerde güvendiği bir doktorla hak ettiği ilgi ve alakayı alabilmek için bu kadar paralar vermek zorunda olması beni çok üzüyor ya. Gerçekten. İlk doğumumu 3 yıl önce yaptım. Yine para verdik ama öyle insanın ocağını batıran, doğuma girmişken bir böbreğimi de alın dedirtecek paralar değildi yani.
Evet gerçekten çok üzücü bir durumun içerisindeyiz, bu bir tek bu alanda da değil maalesef

Ay bende ilk hamileigmde ilaç kullanyodm soyledm doktora senin 2.5 3un üstüne ilaç veriyoruz dedi ,her doktor ayrı bsy mi soylyo anlamadm ben😒
Evet cnm bazi seylerde drlr fikir ayriligina giriyor maalesef
Belkide 3 olsada sorun olmuyordur gercekten ama cogu dr 2.5 diyorsa ona uymak lazım
Tum hocalarda genelde cogunluga uyuyorum :)))

Sekerden oldugunu sanmiyorum. Cok sıkı kontrol ediyorum. Kolumda kan sekerimi olcen cihaz takili. Biraz yukselse ekstra doz insulin yapiyorum. Ne zor islermis bunlar. Ilk gebeligim sorunsuz gecti. Yas ilerledi diye mi bilmiyorum boyle sorunlarla karsilasiyorum simdi. 39 yasindayim kesinlikle her turlu tetkiki yapmasi icin baski yapacagim doktora. Bazen biraz kiziyor bana 😅 cok pimpirikliyim cunku. Ama onlar da cok rahat ne yapayim. Testler icin israr edersem istegimi geri cevirmez diye dusunuyorum. Bakalim insallah saglikla ilerler de gerek kalmaz.
Sekerden degildir ozaman takip cok iiyiymis keske burda da o sekilde takip edilse ben gunde alti kez olcuyorum bazen yüksekde çıkıyor ama dr kontrolune gidene kdr ayni dozda devam etmek zorundasin.
Benide bu seker cok korkutuyor cok riskli oldugu yazior drda seker ilk uc ayda cok onemli birde son uc ayda dedi ozmnda kontrolden cikabiliyormus
Yani normalde sekerim yuksek degildi hamilelikte boyle olmasi sasirti
Bnmde yasim ilerledi tbii 35 yasindaykende hamile kalmistm yine sekerim 200 e dayaniordu duzelemedn kalp durmasi oldu ama bakiyorum daha yukseklerin bile boyle bir sorunu olmamis tbii bazi kritik olaylrda okudum.
Erken dogumum var 31 yasindaydim ben onda da sekerden oldu diye tahmin ediyorum cunku birkac seneye tokluk sekermn oldgu ortaya cikti hamilelikte ozele gidiordum oyuzden bakilmadi ama dusukten sonra yuksek cikmisti dr korkudan demisti ama bnce sekerim yuksekti.
Rabbim yardimcimiz olsun
Hersey zamaninda guzelde iste Rabbim vermedi nasip...

Kızlar betayı bu kadar takmayın. Eğer erken fark ederseniz hamileliği sürekli bakıyorlar. Ben ilk gebeliğimde hamile miyim diye şüpheye düştüğümde beta 13tü. 4-5 kere beta bakıldı. Ama şimdiki hamileliğimde 1 kere beta bakıldı çünkü geç farkettim. Sonraki hafta kese kalp atışı falan bakıldı direkt.

Bu arada sıkıntısız hamilelik yaşayanlar dilinizi ısırın 😁 benim ilk hamileliğim öyleydi hiç midem bulanmadı çok rahattım hiç kanama vs olmadı. Ama şuan sürünüyorum resmen sürekli midem bulanıyor kanamam oldu vs

C Can6 tebrik ederim ❤️ Benim de 5 aylık bir kızım var sürpriz bir hamilelik oldu bizimki de. Birlikte büyüyecekler öyle düşün. İkiz gibi ama ikizin zorluğu olmadan büyütmüş olacaksın sen de
Teşekkür ediyorum♥💐 sizin ilk doğumunuz normal mi sezaryen miydi benim ki 3. Sezaryen olacak o yüzden çok korkuyorum

Biz geldik ❤️ yine kıpır kıpır bir kontroldü. Cinsiyet tahmini alırım kızlar ❤️

Eklentiler

• IMG_20250110_110914.jpg
    IMG_20250110_110914.jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 28
Biz geldik ❤️ yine kıpır kıpır bir kontroldü. Cinsiyet tahmini alırım kızlar ❤️
Yaaa canım hep güzel haberlerle gel inşallah❤️❤️❤️❤️ah nokta kadardilar nasıl büyüyorlar rabbimin mucizesi🤲🤲🤲sağlıkla gelsin bereketiyle gelsin kolaylıkla gelsin inşallah🤲cinsiyet tahmini asla anlamıyorum melegim can melegim can üstaddan bilgi alalım hemen❤️❤️❤️

3 gün önce hafif kanama ve ağrı ile bende gittim şükürler olsun iyiyiz ama dinlenme gerekli evdeki çocukla nasıl olacaksa benimkide baya sekillendi artık Eldorin Eldorin girenler banada tahmin yapsın bakalim

Eklentiler

• IMG-20250107-WA0064.jpeg
    IMG-20250107-WA0064.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG-20250107-WA0062.jpeg
    IMG-20250107-WA0062.jpeg
    74,3 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG-20250107-WA0060.jpeg
    IMG-20250107-WA0060.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 12
Ayy maşallah bana kız gibi geldi ama ben çok kotuyumdur bu konuda ve yine dayanaksız 😂
Yani ne olsa kabulumuz ama rabbim benide anlasın aklımdan geceni de yalanlamak istemiyorum 😅 3 erkekten sonra buda prensesim olsun istiyorum rabbim iki cihanda da hayır olacak şekilde kız versin ins 🤣 isteyen herkese de nasip etsin

Back