- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Inşallah geçici bir süreçtir bu durum yoksa yandık vallaha.. bende bayılmak üzereyim artık kafam zonkluyor.. bedenim sinyal veriyor 8 aylık bebeğim ilk kez bu kadar kötü durumdayım.. Allah yardım etsinde şu dönem bir geçsin kurtulalım.. elden bişey gelmiyor ne derdi var anlayamıyoruz bir an önce büyüsün de derdini anlatsın istiyorum tükendimBiz cok uzun zamandir 2 uyku uyuyoruz sabah uyanip 3 saat oturuyo yatiyo 1 1.5 saat sonra yine 3 saat oturuyo 1 1.5 saat uyuyo sonra 4 saat oturup gece uykusuna gecio uyanik kalma suresi en az 10 saat olmazsa gece uykusuna gecmio berbat durumdayiz son zamanlarda gercekten cildirmak uzereym surekli uyaniyor gunduz bazen 45 dk uyuyor hep huysuz disi de yok daha butun gunum onu uyutmak beslemek ve oyalamakla geciyor surekli huysuz cocuk tükendim ya gercekten tükendim daha yeni uyudu bu saatte bazen içimden kapiyi vurup kacip gitmek geliyor en en bunalmis zamanimdayim odadan cikamiyorum bas bas bagariyor yanindaykende surekli agliyor gercekten bircogumz ayni durumdaymisiz tez elden gecsin su donem gercekten ya yoksa cildiricam buyuk cocugumu cok ihmal ettim cok mutsuzum bu durumdan dolayi cocuk surekli 2.planda gerginim surekli esimede çıkışıp duruyorum oturamiyorm butun gun saka gbi gercekten kizim bi enteresan oldu uyuyup uyansada hemen uykusu geliyo.gbi haraketler yapiyo miz miz miz allah yardmcimz olsn