- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Gunduz ki her sey ayni bizde de hepsine de eyvallah.Ama oyle bir meraklı ki gündüz dogru dürüst ememiyor her yere her seye bakmaya çalışmaktan.Gece baya böyle cuk cuk emiyor ve asla bırakmak istemiyor artık yarım saat civarı dolunca ben pes edip çekiyorum, emzik verip yatiyorum bir saat olmadan geri kalkiyor bazen yarim saat olmadan.Bu mamayi da esim ben cok kötü olduğum bir aksam acti ,o zamandan beri uyku öncesi vermeye basladik 2 haftadir.Ama simdiye kadar vermediğim mamayi verme taraftari degilim aslinda da en azindan esim onu icirip gece uykusu icin sallarken bile birazcık dinlenmek istiyorum.Her ihtimale karşı bir kutu daha mama eve alacağım ama açmak istemiyorum mecbur kalmadıkça, bakalim ne olacak.Benim kızımda geceleri defalarca uyanıyo emiyo emiyo emiyo. Ben mama vermiyorum. Ya bence dişten de emiyor olabilirler bu kadar. Belki dişleri ağrıyordur emmek rahatlatıyo diye biliyorum. Veya şuan yeni yeni ayrılık kaygıları başladı artık. Benim kız gündüzleri karnı tok bezi temizse önüne oyuncak koyardım oynardı. Şimdi sürekli gözüme baka baka ağlıyo. Bi odadan çıktım diyelim feryat figan. Eşim bebeğe baktığı zaman bile uzaktan sesimi duyarsa ağlamaya başlıyor. Eşim diyor ses çıkarma seni arıyor. Öyle bi döneme girdik. Hakkımızda hayırlısı