- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Yani her şeyi ver derken yiyebileceği şeyleri işte çorba olur sebze olur yani yediğimiz her yemekte bi parçasından tadabileceği bi şey oluyo mutlaka. Zaten az yiyolar çok yemiyolar. Ama çok dikkat eden biriyseniz kurallara uygun gideyim diyosanız dr kontrolünde gidinYaa erken değil mi valla şöyle bi 10 aylık falan olsaa. sindiremezse diye korkuyorum yoksa böyle ayrı hiiç işime gelmiyor.. bizim bagırsaklar biraz değişik hala ben gazlı bişey yiyim sabah ediyoruz 7 ayda hala ne böyle anlamadım
bgn ilk defa çorbasına soğan koydum inşallah gaz yapmaz
Ben valla hala çoğunlukla emme şeklinde gidiyorum. Bugün mesela bizim menüde köfte patates pilav vardı(kendi yemeğimiz yani). Bebişede patatesinden verdim.
Mesela geçen balık yedik. Çorbamız vardı yanında bebişe çorbadan içirdim fln öyle yani
Kahvaltıda kendimize yumurta pişiriyorum mesela. Sarısını bebişe yediriyorum. Ayrı ayrı uğraşmayınca gerilmiyosun yorulmuyosun. Kalan kısım çöpe gitmiyor. Ama yapanıda takdir ediyorum ben. Aklımda olan L Larissa var mesela o çok güzel öğünler hazırlıyo bebişine. Helal olsun diyorum. Diğerlerinizin ismini hatırlayamadım belki sende yapıyorsundur bi kaç kişi daha vardı özenle hazırlayan. Hepinizi takdir ediyorum.
Yanisi tercih ve karakter meselesi gibi ya of hep çok konuşuyorum