Inşallah geçici bir süreçtir bu durum yoksa yandık vallaha.. bende bayılmak üzereyim artık kafam zonkluyor.. bedenim sinyal veriyor 8 aylık bebeğim ilk kez bu kadar kötü durumdayım.. Allah yardım etsinde şu dönem bir geçsin kurtulalım.. elden bişey gelmiyor ne derdi var anlayamıyoruz bir an önce büyüsün de derdini anlatsın istiyorum tükendimBiz cok uzun zamandir 2 uyku uyuyoruz sabah uyanip 3 saat oturuyo yatiyo 1 1.5 saat sonra yine 3 saat oturuyo 1 1.5 saat uyuyo sonra 4 saat oturup gece uykusuna gecio uyanik kalma suresi en az 10 saat olmazsa gece uykusuna gecmio berbat durumdayiz son zamanlarda gercekten cildirmak uzereym surekli uyaniyor gunduz bazen 45 dk uyuyor hep huysuz disi de yok daha butun gunum onu uyutmak beslemek ve oyalamakla geciyor surekli huysuz cocuk tükendim ya gercekten tükendim daha yeni uyudu bu saatte bazen içimden kapiyi vurup kacip gitmek geliyor en en bunalmis zamanimdayim odadan cikamiyorum bas bas bagariyor yanindaykende surekli agliyor gercekten bircogumz ayni durumdaymisiz tez elden gecsin su donem gercekten ya yoksa cildiricam buyuk cocugumu cok ihmal ettim cok mutsuzum bu durumdan dolayi cocuk surekli 2.planda gerginim surekli esimede çıkışıp duruyorum oturamiyorm butun gun saka gbi gercekten kizim bi enteresan oldu uyuyup uyansada hemen uykusu geliyo.gbi haraketler yapiyo miz miz miz allah yardmcimz olsn
Bizde tamamen böyleyiz ne zaman gecicek bilen var mı
Amin amin inşallahUygulama atak dönemi olduğunu söylüyor.. ve 8 ayda uyku gerilemesi diye bişey varmış.. atak haftası hesaplayınca bizde mutlu günlere 13 gün kalmış..
Geçmezse ben bir doktora gitmeyi düşünüyorum.. çünkü çok yıprandık gerçekten tükendik uykusuzluk da bir yere kadar.. bir derdi var ama anlayamıyorum..
Diş desek 4 gün de cikar yazıyor internette..
Ağrısı sızısı vs sürsün 1 hafta..
Ama hepimiz aynı durumdayız ki atak dönemi olduğunu düşünüyorum ağır geçiyor 8. Ayda demekki..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Bizim de öyle gecelerimiz oluyor. Her gün değil ama çok nadir de diyemem. Her gün aynı rutinimiz var çalışmıyorum da yemek vs saatleri de aşağı yukarı aynı oluyor ama ne oluyorsa bir gece diğer geceyi tutmuyor.. o geceler eşim yardımcı olmasa nasıl dayanırım uykusuzluğa bilmiyorumArkadaslar merhaba ben yakında cinnet geçireceğim. Benim kizin iştahı yerinde ama gece asla ve asla uyumuyor devamli emmek istiyor ve dakikalarca (20li dakikalardan bahsesiyorum)bırakmıyor.Yatiriyorum hoppa en geç 45 dakika 1 saat sonra gene uyanıyor. Sutum var o yuzden hic mama vermemiştik ama simdi 2 haftadir artik delireceğim cok gerginim yatarken mama da veriyoruz gene yok yok yok.Artik gercekten kendimden korkar oldum .Sizler içinizde halen hic mama vermeden devam eden var mı ikincisi ise mama verdiğinizde ne kadar veriyorsunuz kac cc?Bu şekilde 6 da kalkıp emzirip ,süt sagip ise gidiyorum.Artik delireceğim, hos ikinci dönem ucretsiz izin alacağım ama bu kiz boyle huysuz olursa ben nasil idare edecegim bilmiyorum ,gerçekten ağlıyorum artik ,bağırma sesinden cinnet geçireceğim. Abartmiyorum gece de 10 kere kalkıyorum belki daha fazla
Geçici evet ama o şafak biraz karanlıktı galiba ,hic hatırlamıyorumBizim de öyle gecelerimiz oluyor. Her gün değil ama çok nadir de diyemem. Her gün aynı rutinimiz var çalışmıyorum da yemek vs saatleri de aşağı yukarı aynı oluyor ama ne oluyorsa bir gece diğer geceyi tutmuyor.. o geceler eşim yardımcı olmasa nasıl dayanırım uykusuzluğa bilmiyorum
Siz 2 çocuklular bu durumun geçici olduğunu bizden daha iyi biliyorsunuz aslında biz daha çok umutsuzluğa düşüyoruz
Bizimki 9 gün sonra 9 aylık olacak diş yerleri sert sert belli ama yok çıkartmıyor. Gerçi 37. Haftada doğdu onu da hesap etmek gerekiyor sanırım.Kızlar bişey soracaktım.. benim kızımın hala hiç dişi yok acıyor ama çıkmıyor bu normal mi ? Sonuç ta 9 aylık olacak hiç dişi yok.? Acısı var ama neden çıkmıyor böyle uzun mu sürüyor hep?
Bizim hiçbir rutinimiz yokkiKızlar sizin bebisler gün de kaç uyku uyuyor ve kac saate bir.. kac dakika?
Benim kızım önceden 3 saate bir uyurdu şimdi 4 saate anca uyuyor ve gündüz 3 uyku oluyordu şimdi 2 ye düştü.. sizde de aynı mı? ? ?
Son zamanlar gündüz 30 dk anca uyuyor yarım yamalak uykular.. gece uykusu da çok kötü saate bir kalkıyor ağlayarak..
Her defasında ödüm kopuyor uyanırken..
Bağırıyor öyle uyandırıyor beni..
Bayılmak üzereyim çok kötüyüm şu son 3 haftadır ALLAH yardımcımız olsun inşallah hepimizin..
Atak haftası olduğu da yazıyor 8. Ay atağı 28 gün sürüyormuş gelde kafayı yeme..
Bizde de yok diş ,oğlumun 7.ayda çıkmıştı ama bunda henüz yok ,takma kafaya çıkar elbetKızlar bişey soracaktım.. benim kızımın hala hiç dişi yok acıyor ama çıkmıyor bu normal mi ? Sonuç ta 9 aylık olacak hiç dişi yok.? Acısı var ama neden çıkmıyor böyle uzun mu sürüyor hep?
Bizimki 9 gün sonra 9 aylık olacak diş yerleri sert sert belli ama yok çıkartmıyor. Gerçi 37. Haftada doğdu onu da hesap etmek gerekiyor sanırım.
Ağrısı bitmiyor canım yaa kıyamıyorum bi çıksa da kurtulsalar günah..Bizde de yok diş ,oğlumun 7.ayda çıkmıştı ama bunda henüz yok ,takma kafaya çıkar elbet
Bizim hiçbir rutinimiz yokki
Hic olmadıHic olmadı mı şimdi mi bozuldu uyku rutini..?
Ayy deme deme 3 çokmuşGeçici evet ama o şafak biraz karanlıktı galiba ,hic hatırlamıyorum, benim oğlanın ki 3 yasinda falan düzene girmisti
Ahahaha bu olay beni benden alıyo o 10 dk uyku bütün gece yetecek ona belliBenimki 5 te uyanmıştı. 8i geçiyodu yatırdım. E tabi uykusu gelmişti. Emdi uyudu hemen. 10 dk sonra uyandı. Şuan sanki bütün uykusunu almış gibi oturuyor. Sallamaya uyutmaya çalışıyorum ama bakalımben uyurum bu uyumaz.
Ay evet oda ayrı bi dert kreşe giden kızımı sabah yataktan kazıyarak kaldırıyorumAhahaha bu olay beni benden alıyo o 10 dk uyku bütün gece yetecek ona belli
Bunun acısı okula giderken çıkacak uyumak isteyecekler biz de uyutmayalım 5 dk diye yalvarsınlar
Kaç yaşında bu kıvama geliyorlar yaAy evet oda ayrı bi dert kreşe giden kızımı sabah yataktan kazıyarak kaldırıyorum
Uykusunu alsın diye nerdeyse akşam 8de yatıracağım sabah 8 buçukta hala uyanmıyor zilli
Benim büyükte uyumaz asla ,sabah 6 gibi kalkar ,gece cok gec yatsa bileAy evet oda ayrı bi dert kreşe giden kızımı sabah yataktan kazıyarak kaldırıyorum
Uykusunu alsın diye nerdeyse akşam 8de yatıracağım sabah 8 buçukta hala uyanmıyor zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?