• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kaç yaşında bu kıvama geliyorlar ya😂 sürekli bunu soruyorum herkese 😂😂
Aaa bak herkesinki böyle değilmiş 😅😅 benim kızım gece emmeyi bırakınca gece uykusu düzelmişti 1 buçuk yaşında fln bırakmıştı gece emmesini. 2 yaşına kadar tam gece deliksiz uyumaya başlamıştık. Sonra 2 yaşında bezi bıraktık bu sefer gece bi sefer çişe kalkmaya başladı 😅😅
Ona da bi süre sonra alıştı 3 yaşına doğru sabaha kadar uyumaya başladı artık. Şimdi 4 yaşında akşam 8 buçuk 9 gibi yatıyor sabah 8.20de zor kalkıyo 😅😅 hafta sonu erken yatmıyor 10 11 hatta 12 gibi fln yatarsa 10a 11e kadar uyuduğu oluyor. Ama her çocuk böyle değilmiş işte

Benim ablamın çocukları gece ne kadar geç yatsalarda sabah en geç 8de uyanıyolar 😅😅

Benim canım kızım. Çok şanslıyım büyük kızımdan yana valla inşallah küçükte ona benzer. Ama pek benzemiyor gibi. Bakalım 😅😅

Aaa bak herkesinki böyle değilmiş 😅😅 benim kızım gece emmeyi bırakınca gece uykusu düzelmişti 1 buçuk yaşında fln bırakmıştı gece emmesini. 2 yaşına kadar tam gece deliksiz uyumaya başlamıştık. Sonra 2 yaşında bezi bıraktık bu sefer gece bi sefer çişe kalkmaya başladı 😅😅
Ona da bi süre sonra alıştı 3 yaşına doğru sabaha kadar uyumaya başladı artık. Şimdi 4 yaşında akşam 8 buçuk 9 gibi yatıyor sabah 8.20de zor kalkıyo 😅😅 hafta sonu erken yatmıyor 10 11 hatta 12 gibi fln yatarsa 10a 11e kadar uyuduğu oluyor. Ama her çocuk böyle değilmiş işte

Benim ablamın çocukları gece ne kadar geç yatsalarda sabah en geç 8de uyanıyolar 😅😅

Benim canım kızım. Çok şanslıyım büyük kızımdan yana valla inşallah küçükte ona benzer. Ama pek benzemiyor gibi. Bakalım 😅😅
Bizde okula baslayinca duzelicez anca oglum 5 yasinda hala gece 12 1 den asagi yatmiyor 9 9.30 gbi uyaniyor 8 de kaldiriyorum gece gene yatmiyor uykum yokken uyuyamam diye beni kalaylıyor dogdu dogali uykusuz arkadas kabullendik artik ugrasmiyoruz insallah kizim abisine benzemez diye dua ediyorum babası oğlumdan çok uyuyor 😂

Ayy deme deme 3 çokmuş 🫠 nasıl dayancaz o kadar. Yalnız ben uyuyamıyorum ya mesela annem eşim falan tutuyo sen uyu diyolar gidiyorum odaya dalamıyorum. Niye böyle oldu ki acaba
Aynısı bende hep var sürekli uykusuzken eşim beş dk olsun gözünü dinlendir diyor. Asla öyle kestirmeler yapamıyorum. Küçük fırsatları değerlendiremediğim için uykusuzluğum tavan yapıyor. Oysaki babalar küçük fırsatları değerlendirmek konusunda çok iyiler🥹

Aynısı bende hep var sürekli uykusuzken eşim beş dk olsun gözünü dinlendir diyor. Asla öyle kestirmeler yapamıyorum. Küçük fırsatları değerlendiremediğim için uykusuzluğum tavan yapıyor. Oysaki babalar küçük fırsatları değerlendirmek konusunda çok iyiler🥹
Babalar küçük fırsatları büyük fırsatlara bile çevirebiliyor🥹🥹🥹

Kızlar bebeği yüz üstü uyuyan var mı.. gece ben düzelttim o döndü ben napayım korkuyorum bişey olacak diye.. nefesini dinledim sürekli.. bir fikri olan var mı.. dönmesini nasıl engellerim.?

Kızlar bebeği yüz üstü uyuyan var mı.. gece ben düzelttim o döndü ben napayım korkuyorum bişey olacak diye.. nefesini dinledim sürekli.. bir fikri olan var mı.. dönmesini nasıl engellerim.?
Düzeltmene gerek yok canım demek ki öyle rahat ediyor öyle uyusun. Oğlum aylarca sadece yüzüstü uyudu 2-3 aydır pozisyon değiştirerek dağınık yatıyor.

Benimkide genelde yüzüstü dönüp yatıyo. Hatta beşiğin içinde geze geze uyuyo. Kalkıyor bi oraya yatıyo bi buraya yatıyo. Uyku tulumsuz yatırmam mümkün değil çünkü sürekli üstünü açıyor bide örtüye dolanır.

Kuzu çünkü birincil bakıcı biziz onlar yedek oyuncu 🫠 ben fırsatı değerlendirmeye çalışsam hem uyuyamıyorum hem o sırada yapacağım iş de yapılmamış oluyor x2 bataklık 👎🏼

Benim bebeğim de yüz üstü uyuyor. Sırt üstü uyuduğunda daha çabuk uyanıyor zaten

Kızlar bir yaşına kadar tehlikeli olduğu yazıyor internette.. Sürekli nefesini dinlemekten uyuyamıyorum.. bebek Sonuç ta daha anlamaz nefessiz kalır allah korusun korkuyorum..

Kızlar bir yaşına kadar tehlikeli olduğu yazıyor internette.. Sürekli nefesini dinlemekten uyuyamıyorum.. bebek Sonuç ta daha anlamaz nefessiz kalır allah korusun korkuyorum..
Canım yine kendini nasıl rahat hissediceksen öyle yap ama oğlum 2,5 aylıktı döndüğünde o kadar minikken yüzüstü uyuyordu çok şükür bir şey olmadı. Şimdi çok daha büyükler. Yatağın içinde bir şey olmadığı sürece sorun olmaz.

Canım yine kendini nasıl rahat hissediceksen öyle yap ama oğlum 2,5 aylıktı döndüğünde o kadar minikken yüzüstü uyuyordu çok şükür bir şey olmadı. Şimdi çok daha büyükler. Yatağın içinde bir şey olmadığı sürece sorun olmaz.
Yok canım yatağın içi tamamiyle boş ve hep uyku tulumunun içinde uyuyor..
Beşik anne yanı ve ben görüyorum onu..
Yavrularımız allah'a emanet..

Kızlar bişey daha soracaktım size..
Bebisinin odasını ayıran veya ayırmayı düşünen var mı..
Bır kaç akrabam tutturdu ayır odasını çünkü artık bişeyleri anlamaya başlar dedi..
Yani karı koca ilişkisini vs dedi..
Ben asla ayırmayı düşünmüyorum onun bana çok ihtiyacı var ve çok küçük kıyamam kızıma..

Kızlar bişey daha soracaktım size..
Bebisinin odasını ayıran veya ayırmayı düşünen var mı..
Bır kaç akrabam tutturdu ayır odasını çünkü artık bişeyleri anlamaya başlar dedi..
Yani karı koca ilişkisini vs dedi..
Ben asla ayırmayı düşünmüyorum onun bana çok ihtiyacı var ve çok küçük kıyamam kızıma..
Bence küçük daha ya ben korkarım. Allah korusun bi şey olur duymayız fln.
Büyüklerimiz eskiden bi odanın içinde kalıyomuşlar çoluk çocuk sanki hepsinin çocuğunun ayrı odası varmış😒😒

Yaaa benim kız hiç yüzüstü yatmıyor gece hep eller iki yanında yukarda ve sırt üstü pozisyonda
Emeklesin diye dönüyo ya onda bile sinirleniyo göbüş sıkışıyo zaar🤣 ileri gitmek istiyo olmuyo geri geri evi geziyo arada yürüteçe koyuyorum çok seviniyo zıplaya zıplaya her yere girip çıkıyo evde ablasının peşinde hep 🤩
bakalım ne zaman yürüyecek bu bıdıklar😢

Ben sizi okuyorum ertesi güne hemen allah .elamı veriyo🤣🤣 uyumayan bebişleri okudum dün burda ay şükür benim kız öyle degil dedim hay demez olaydım dün asla yatmadı gündüz uykusuna😇
Kesiiiiin diyorumki bizim beynimiz etkiliyo bu çocukları
Forumdaki uykucu bebekleri okumaya davet ediyorum hepinizii🤪

Ben sizi okuyorum ertesi güne hemen allah .elamı veriyo🤣🤣 uyumayan bebişleri okudum dün burda ay şükür benim kız öyle degil dedim hay demez olaydım dün asla yatmadı gündüz uykusuna😇

Benim de başıma geldi bu durum 3 haftadır düzelmedi kızım umarım sizin o kadar uzamaz.. maşallah tuşuna sarılalım 🤣🤣🤣

Tövbe estagrufurullah 😂😂 vallahi uyurken uyuyor diye yaziyordum 4 5 aylikken ne de guzel gece uykusu yapiyordu ben artik alip emziriyordm 5 ay bitti uyku gitti internette 11 12 saat gece uykusu yapar diyor benimki imkansiz okdr uyumaz simdi bide huy cikardi yastikla uyumak istitor saka gibi duz yatiriyorum yastiksiz kendini yirtiyor ince bi yastık koyuyorum 1 haftadir

Kızlar bişey sormak istiyorum size annem bebeğe az yediriyorsun diyor günde 3 defa 1 bebek kavanozu kadar yiyor yarım kase gibi her öğün az mı acaba sizinkiler nekadar yiyor merak ettim

Kızlar bişey sormak istiyorum size annem bebeğe az yediriyorsun diyor günde 3 defa 1 bebek kavanozu kadar yiyor yarım kase gibi her öğün az mı acaba sizinkiler nekadar yiyor merak ettim
9. Aya kadar 2 öğün yapacağız biz. Her öğünde 1 çay bardağı kadar. Bebek isterse ara öğün verebilirsiniz demişti doktorumuz çorba veya irmikli meyveli muhallebi şeklinde. Bence az yemiyor canım

Back