Tmm canım haber bekliyorumbizim seninle çok benzer he ben yarın gitcem görünüyor veya görünmüyor derim
Gözünüz aydın çok sevindim ,kese içini kalp atışını gorebildiniz mi tarihlerimiz yakın da merak ettimKızlar yazamadım bende Bugün kontrole gittim keseyi gördük doktor sıkıntı yok herşey yolunda ilaçlarına devam dedi bayram sonrasına çağırdı ama ben dayanamadım 3 hafta çok diyearife gününe başka doktordan randevu aldım
Kanama kırmızıya dönmüyorsa sorun yok böyle lekelenmeler olabilir canım.Merhaba hanımlar,
Salı günü 10. günde pozitifi gören biri için bugünlerde renkli (pembe-kahverengi) lekelenme olması normal mi? Sadece salı günü yani 10. gün hcg bakıldı, bir daha da kimse istemedi yenile diye. Korkulacak bir durum var mı sizce?
Çok sağolun,sizde de oluyor mu? Doktoru aramak gerekir mi? Prolutex,lutinus ve estrofem kullanımına var.Kanama kırmızıya dönmüyorsa sorun yok böyle lekelenmeler olabilir canım.
Çokta az artmamış aslında ikiye katlamış, ufak oynamalar olabilir şansınız var bence devamı için. Kan verdiğiniz saatler farklı mı ?İyi günler ben seda
2 yıllık evliyim 1.5 yıl kadar önce 10 haftalık gebeliğimin kalp atışı durduğu için kurtaj oldum o dönemden sonra düzenli adet görmediğim için tarlusal kullandım bir kaç doktora gittim polistik over olduğum söylendi son gittiğim doktor klomen önerdi 9 haziranda son adetim başladı klomen kullandım 22 haziranda muayene ye gittim iki yumurtamın olgunlaştığı söylendi çatlama iğnesi kullanıldı 4 temmuzda şüphe ile beta yaptırdım 3.87 çıktı 6 temmuzda tekrar yaptım 7.37 çıktı 8 temmuzda 12.46 çıktı gittiğim doktorum iki katına çıkmasını beklerdim dedi ve yarın tekrar test vermemi istedi şuan yurt dışında olduğu için ve bayramdan sonra döneceği için doktoruma çok hızlı ulaşamıyorum gebeliğim için endişelenmeli miyim ? Adetim normalde bugün başlamalı daha çok erken olduğu için bu gördüğüm değerler yanıltıcı olabilir mi şimdiden ilginiz için teşekkür ediyorum
Lekelenme ise korkma. Önemli olan kırmızı aktif kanama olması bnde yok ama kuzenimde olmuştu lekelenme. İçin rahat etmiyorsa ara tabiÇok sağolun,sizde de oluyor mu? Doktoru aramak gerekir mi? Prolutex,lutinus ve estrofem kullanımına var.
Yanı pek sağlıklı gelmedi değerler. Kimyasal olabilirİyi günler ben seda
2 yıllık evliyim 1.5 yıl kadar önce 10 haftalık gebeliğimin kalp atışı durduğu için kurtaj oldum o dönemden sonra düzenli adet görmediğim için tarlusal kullandım bir kaç doktora gittim polistik over olduğum söylendi son gittiğim doktor klomen önerdi 9 haziranda son adetim başladı klomen kullandım 22 haziranda muayene ye gittim iki yumurtamın olgunlaştığı söylendi çatlama iğnesi kullanıldı 4 temmuzda şüphe ile beta yaptırdım 3.87 çıktı 6 temmuzda tekrar yaptım 7.37 çıktı 8 temmuzda 12.46 çıktı gittiğim doktorum iki katına çıkmasını beklerdim dedi ve yarın tekrar test vermemi istedi şuan yurt dışında olduğu için ve bayramdan sonra döneceği için doktoruma çok hızlı ulaşamıyorum gebeliğim için endişelenmeli miyim ? Adetim normalde bugün başlamalı daha çok erken olduğu için bu gördüğüm değerler yanıltıcı olabilir mi şimdiden ilginiz için teşekkür ediyorum
Çok sağolunLekelenme ise korkma. Önemli olan kırmızı aktif kanama olması bnde yok ama kuzenimde olmuştu lekelenme. İçin rahat etmiyorsa ara tabi
Benim 5. Günü gecikmemim bugün oldu sabah dra gidicem bakalımBenm adet gecikmesi olana kadar hep oldu canm ara sira oluyor ama eskisi gibi kalmadı
Ya aslında çok erken başladık test yapmaya daha adetim 1 gün gecikti yarın tekrar deniycem teşekkür ederimÇokta az artmamış aslında ikiye katlamış, ufak oynamalar olabilir şansınız var bence devamı için. Kan verdiğiniz saatler farklı mı ?
Değerler çok güzel artmış maşallahçıktı sonuç baştan hatırlatmalı yazıyorum
14, 88, 206, 846, 2372
Canım dualarımız seninle bu mübarek cuma gününde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bebişin görüp kalp sesini duyarsıninşallah sağlıklı bir bebek vardır canımbende dün gittim 5+6 olması gerekirken 5 +4 çıktı bebek göremedi çok küçük yolk kesesi var dedi çarşamba gidicem bebek var mı yok mu kalbi atıcak mı rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu cuma gününde sağ salim bebeklerimizi hayırla kucaklamayı nasip etsin inşaallah
Çok fazla katlanmış sankiiBen 4 defa kan verdim kızlar
30 haziran 14
2 temmuz 70
4 temmuz 228
6 temmuz 902..
Sonra bıraktım hafta içi bir gün gidicem kese için
YaaEvet bende medcal parkta ümit hanıma gidiyorum gerçekten çok iyi bir doktor merak ettiğim tüm sorularımı yanıtladı çok ilgili ve alakalı ama birdaki hafta son bulucak kürtaj olucam sagolsun hemende hamile kalabilecegimi söyleyerek rahatlattı beni bir daha hamile kalsam ümit hanıma giderim
Ay bir de ikizmisçıktı sonuç baştan hatırlatmalı yazıyorum
14, 88, 206, 846, 2372
Ay bide ikiz çıkıyormuşÇok fazla katlanmış sankii
Haber bekliyorum senden keseyi görürsen haber ver. Bende salı felan gitcem10.30da randevuu günaydın kızlarrr bakalım doktor kaça kaçsın diyecek kese görebilecek mi napcak çok meraktayımmm