2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gözünüz aydın çok sevindim ,kese içini kalp atışını gorebildiniz mi tarihlerimiz yakın da merak ettim

Kanama kırmızıya dönmüyorsa sorun yok böyle lekelenmeler olabilir canım.

İyi günler ben seda
2 yıllık evliyim 1.5 yıl kadar önce 10 haftalık gebeliğimin kalp atışı durduğu için kurtaj oldum o dönemden sonra düzenli adet görmediğim için tarlusal kullandım bir kaç doktora gittim polistik over olduğum söylendi son gittiğim doktor klomen önerdi 9 haziranda son adetim başladı klomen kullandım 22 haziranda muayene ye gittim iki yumurtamın olgunlaştığı söylendi çatlama iğnesi kullanıldı 4 temmuzda şüphe ile beta yaptırdım 3.87 çıktı 6 temmuzda tekrar yaptım 7.37 çıktı 8 temmuzda 12.46 çıktı gittiğim doktorum iki katına çıkmasını beklerdim dedi ve yarın tekrar test vermemi istedi şuan yurt dışında olduğu için ve bayramdan sonra döneceği için doktoruma çok hızlı ulaşamıyorum gebeliğim için endişelenmeli miyim ? Adetim normalde bugün başlamalı daha çok erken olduğu için bu gördüğüm değerler yanıltıcı olabilir mi şimdiden ilginiz için teşekkür ediyorum

Çokta az artmamış aslında ikiye katlamış, ufak oynamalar olabilir şansınız var bence devamı için. Kan verdiğiniz saatler farklı mı ?

Ben de heveslendim.Pazartesi gitsem mi mi.6+1 olcak.Kese görmüştüm.Belki duyulur kalp atışı.Duyar duymaz yapicam hamilelik takvimimi inşallah.
Geçen yıl ki minnakim kalbi durduğu için kürtaj olmuştum.Ondan beri herşeyden korkuyorum.

Yanı pek sağlıklı gelmedi değerler. Kimyasal olabilir

Canım dualarımız seninle bu mübarek cuma gününde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bebişin görüp kalp sesini duyarsıniçini ferah tut güzel haberlerini bekliyoruz

Yaa canım çok üzüldüm. Rabbim hayırlısı ile en kısa zamanda yeniden nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…