- 17 Nisan 2016
- 1.553
- 925
Hayır bebek normal görünüyor kilo olarak biraz geride bacak boyu normal kolu normal kilo da toparlamazsa erken alınır doğuma denildi 39 haftada doğum yaptı herseyi de sağlıklıDiğer doktorda mi aynısını demis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır bebek normal görünüyor kilo olarak biraz geride bacak boyu normal kolu normal kilo da toparlamazsa erken alınır doğuma denildi 39 haftada doğum yaptı herseyi de sağlıklıDiğer doktorda mi aynısını demis
Bende mi yaptırsam acaba doğumdan hemen önce doğumdan sonra kontrole vs giderkende rahatlık olur. Ama ağdadan koekuyorum çok acır diyeLohusalığım bitene kadar idare etmişti beni. Hatta tüm vücuduma ağda yaptırdım, lohusalığım rahat geçmişti. Bebişten sonra o kadar kendimden geçmiştim ki, epilasyona vaktim yoktu
Neler.koydun canım onları yazma şansın varmıKızlar ben doğum çantamı dün hazırladım valize koyup kenara kaldırdım . Hazırlamaya karar vereli 3 hafta oluyor . Yıka kurut ütüle eksik tamamla bu kadar zaman aldı . Bence hepimiz başlayalım hazırlamaya . Ben öyle abartacak bir şey de koymadım . En sade haliyle böyle oldu .
Bunlardan dış kundak ve hırka hariç ( sabahlık koyduğum için ) hepsini koydum canım .Neler.koydun canım onları yazma şansın varmı
Bir kaç günden hiçbir şey olmaz dr un ailede kısa var mı demesi ne kadar saçma, benim ilk gebeliğimde uyluk kemiği hep önde çıkıyordu 2 farklı dr da boyu uzun olacak dedi ama sonuç olarak 48 cm doğdu omlarım hesabına göre en az 52 cm olmalıydı ki şimdi bile boyu ortalamanım altında. Yani demem o ki anne karnındaki ölçümler değişiyor hele ki bi kaç gün önde ya da ilerde olması asla bi anlam ifade etmiyorArkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebeğin uyluk kemiği iki üç gün geriden geliyo ailede kısalık var mı dedi doktor kimsede yok dedim korkmaya başladım kafası da büyük birkaç gün önden gidiyor cüce mi olacak çocuğum tarama testinde çıkmadı dedim son aylarda çıkar dedi ve bir hafta on gün küçük çıkarsa sıkıntı dedi yine de korktum ya ilerlerse
Ya bende ya sancıyı anlamazsam diye çok korkuyorum doktora da söyledim bebek toplanmasıyla onu nasıl ayırt edeceğim diye ama çok da anlamadım bende zaten neredeyse 5.aydan beri var toparlanmaBenim rahım uzublugun gayet iyiyidi 34 cıvarı
Kasılmalarım cok sık olmaya basladı acile bi gittik hastaneye 19 a düşmüş bi parmak aciklik vardı 1-2 dkda bir gelen 70-80 lik sancı vardı
Benim bi anda düştü sancılarla yani
Kiz masallah hepsini iyi toplamissin anne bebek hepsi ise. biberon emzik felan koydun mu ?Kızlar ben doğum çantamı dün hazırladım valize koyup kenara kaldırdım . Hazırlamaya karar vereli 3 hafta oluyor . Yıka kurut ütüle eksik tamamla bu kadar zaman aldı . Bence hepimiz başlayalım hazırlamaya . Ben öyle abartacak bir şey de koymadım . En sade haliyle böyle oldu .
Ayırt etmeniz tek yolu var düzenli olarak geliyorsa örneğin 5 dakikada bit 10 dakikada bir diyebileceğiniz bir şekilde geliyorsa sancı demek bu ağrı çekmeseniz bile eğer düzenli geliyorsa acile gitmeniz gerekiyorYa bende ya sancıyı anlamazsam diye çok korkuyorum doktora da söyledim bebek toplanmasıyla onu nasıl ayırt edeceğim diye ama çok da anlamadım bende zaten neredeyse 5.aydan beri var toparlanma
Anladım teşekkür ederim peki siz hiçAyırt etmeniz tek yolu var düzenli olarak geliyorsa örneğin 5 dakikada bit 10 dakikada bir diyebileceğiniz bir şekilde geliyorsa sancı demek bu ağrı çekmeseniz bile eğer düzenli geliyorsa acile gitmeniz gerekiyor
O sırada 32.haftayı görür görmez çalışamaz raporu alan ben valla hiç takatim kalmıyor işim rahat fakat 15 aylık oğlum var o beni çok yoruyor, zaten doğum sonrası anam ağlayacak en azından doğuma kadar aızcık dinleneyim dedim , bugün itibariyle izne ayrıldımBen de bugun is yerinde 34 gibi cikarim dedim diye zorbalandim hafiften. 4 hafta evde napcaksin diyolar. E dedim hic bisey hazir degil camasirlar yikanmadi, besik vs kurulmadi, hastane cantam yok. 2 gunluk is nolcak diyolar. Dedim e gelin yardim edin 2 gunde bitsin o zaman.
Hepsi bu kadar Biberon ayrı koymadım hocam süt sağma makinasının vardı .Kiz masallah hepsini iyi toplamissin anne bebek hepsi ise. biberon emzik felan koydun mu ?
Yok yatağa bağlı değilimAnladım teşekkür ederim peki siz hiç
Kalkmadan mı sürekli istirahat halindesiniz yoksa öyle evde hareket etmeye vs müsade veriyorlar mı
Oh sefan olsun iyi yapmissin. Benim de 1. sinif oglum var. Gecen 1 hafta rapor aldim halsizim fln diye. Benimki bi hasta oldu okula gidemedi 3 gun onunla ilgilendimO sırada 32.haftayı görür görmez çalışamaz raporu alan ben valla hiç takatim kalmıyor işim rahat fakat 15 aylık oğlum var o beni çok yoruyor, zaten doğum sonrası anam ağlayacak en azından doğuma kadar aızcık dinleneyim dedim , bugün itibariyle izne ayrıldım
Çok iyi yapmışlar , bende perşembe günü durum belliYok yatağa bağlı değilim
Evde yürüyorum ama ağır iş yapmıyorum ev işi hiç yapmıyorum
Kendimi yormamaya çalışıyorum anlayacağınız
Karın kısmı pek kullanmak istemiyorum çünkü karnım kasılabiliyor
Arabayla uzun yürüyüşler yapmadan kahveye gidip oturuyorum 1 2 saat
Anlayacağınız güç uygulayacagim hiçbir işi yapmıyorum ailemde iş yapmamı yasakladı destek oluyolae sağolsunlar
Tansiyonum normal aslında geçen düşüktü sadece ama yükselmiyo. Tuzuda her zamanki kadar tüketiyorum açıkçası. Zaten bende bu yüzden anlam veremedim şişmesineTansiyonun nasıl ya da tuzlu yiyo musun o mu etkiliyo acaba
Kız turşu çok yedim ama bi haftadır yemiyorum aslındaDüzenli olursa dk tutmak ver doktora danişmak gerekiyor diye biliyorum canim bende olmadi pek ilkinde bunda bazen oluyor takip gerektirmedj
Ağdaya gidiyorum gittigim güzellik merkezi çok steril bir yer her sürmede farkli çubuk kullaniyorlar herşey kullan at kuaförler titiz olmuyor da güzellik merkezleri daha temiz
Normal kuzum tuzu azalt biraz ben turşu yedigimde ponçik ponçik oluyorum
Umarim öyle birşey olmaz kendininstrese sokma dua et canim dr biraz erken konuşmuş gibi geldi bana
Ay gerizekali ya okurken sövdüm sorry
32de hazirlayin der doktorlar genelde benimde 32deyim ama hazir degil üşeniyorum
Yok canım benim korkma yeri daraldı artık son zamanlardayız benimkide eskisi kadar gümbür gümbür değil32 haftadayim perşembe gidiyorum bende iri olduğu için mi yeri daraldı da ben durtuklemesm çok oralı olmuo gibi üzülüyorum
Sizin durumunuz nedir sancı cok mu var hastanede misinizÇok iyi yapmışlar , bende perşembe günü durum belli
Olsun annemi çağıracağım yanıma mecburen inşallah gerek kalmaz tabi de erken doğmasın bebişlerimiz vaktinde gelsin yeter ki