Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi çıktım ben de bütün kanlarımı verdim. Ben özel muayenehanesi var doktorumun orada yaptırdım testi. 1000 TL ödedim. İçeceği onlar verdi ılık mı istersin yoksa buzdolabından mı diye bile sordu hatta sekreter Ben buzdolabından aldım bir büyük kutu kola büyüklüğünde koladan az daha şekerli daha az asitli çilekli bir gazoz tadındaydı. Ben de çok açlığa dayanamam ama gayet dayandım gece 12'de yatmadan bir şeyler yiyip içiçtimüt içtim falan oturttu biraz beni aslında. Gittiğimde bir açlık kanı ölçtü kan aldı tam kan sayımını falan da yaptırdım Ben birkaç tutkal verdim sonra içeceği içtim içeceği 5 dakika içinde içiyorsun. İçilemeyecek bir şey değil kesinlikle mide bulantısı falan yapmadı bende. Sonra tam bir saat sonra bir tüp kan alıyor bir saat sonra bir tut daha kan alıyor ben o arada su falan içmedim bir şey de yemedim saat 12.00'de bitti işim yaklaşık 12 saatlik bir açlık oldu. Yanıma tost da almıştım evde yapıp oradan çıkar çıkmaz hemen bir küçük tost dedim ama dayanılmayacak gibi değil bence umarım sizin de sonuçlarınız benim de sonucum iyi çıkar kızlar.

Aşı olan arkadaşlar kol ağrılarınız ne zaman başlamıştı ?
Canım benim kol ağrım ilkinde çok oldu akşama doğru başladı ikinci gün çok arttı sonra azaldı ama üstüne yatamadım sadece öyle bir ağırlık oldu. İkincide hiçbir şey hissetmedim.
Sağlık ocağında bana al gel demişlerdi devlette hangi bölüme randevu alınıyor acaba şeker yüklemesi için

Kadın doğuma aynı şekilde randevu aldım, kendi doktorum çağırdı fakat ayrıntı vermedi aç mı tok mu gidiliyor kendimiz mi alacağız falan hiç fikrim yok 🤷🏻‍♀️
Kızlar şeker yüklemesi ile ilgili deneyimlerimi yazmıştım yukarıda onu ekledim. Devlette nasıl yapılıyor bilmiyorum 🥰
Kızlar bebıslerı düzenlı hısseden varmı hergun aynı sevıyede?yaa ben bazen hıc hıssedemıyo gıbı oluyorum😅psıkolojım bozuluyor sonra
Canııım gecelik için çok umutluydum ben ya üzüldüm olmamasına🙄 nasıl giyeceğim gecelik ben de hiç bilmiyorum alışkın değilim öf😅 bu arada terlik de güzeldi onun linki varsa onu da alabilir miyim senden🥰. Bu arada ben bebeğimi bazen hiç hissetmiyorum tüm gün gecesinde başlıyor harekete ama. Tatlı falan yiyorum hareket etsin diye. Normal bence🥰

Kızlar şeker testinde sabah ac gidiyorsunuz aclık şekeri icin kab alıyorlar sonra şurup icilyor 1 saat sonra bi kan daha alıyorlar. 1 saat sonra 1 kan daha alıyorlar. Bana toplamda 3 saat sürecek 1 saat arayla kan verilecek denildi. Bu sürecte birşey yenmeyecek son kanı verene kadar. Hatta ebe sağolsun diğer şuruplar daha kötü kusanlar kötü olanlar oluyor diye bana kendisi verdi portakal aromalı bu daha iyi olur dedi. Bende 2 hafta sonra falan yaptırcam. Ordaki sistemi bilmiyorum ama burda 3 aşamalı
Şu önümüzdeki testide bı atlatsak 3 saat aç kalmak korkunç geliyo bide geceden aç kalcaz 😒

Anaaa hasta ayağına bulaştırmayayım diye ayrı yatırıyor benimki. Acaba horluyorum da dayanamıyor mu 😅
Valla benimki pozisyon değiştirsen diyor açık açık 😅 gerekçemiz var bebek taşıyoruz yani normal bence😅😅
Şu önümüzdeki testide bı atlatsak 3 saat aç kalmak korkunç geliyo bide geceden aç kalcaz 😒
Canım gece 12'de yatmadan bir şeyler ye üstüne süt iç ben öyle yapmıştım bayağı tuttu beni. Yanına da böyle tost falan gibi bir şey al Ben öyle yaptım test biter bitmez hemen onu yemiştim 🥰 göründüğü kadar zor geçmiyor merak etme zaten o şeker senin enerjini yükseltiyor.

Acaba kalbimde ki sorun var diyorum nefes alamiyorum cok kotu
Ben gece hiç nefes alamıyorum ebe burun spreyi önermedi ama kötü olursan sadece 5 gün kullan hamilelikte dahada bağımlılık yapıyor dedi. Yarım soğana karanfil batır gece basucuna koy dedi. Birde buhar makinesine mentol yağı damlatıyorum. Yinede burnum tıkalı geniz akıntım olduğu icin boğazımda dolu ağzımdan da zor nefes alıyorum. Şuan bile nefesi zor alıyorum. Burun bandı iyi gelmişti aslında birde yastığı biraz yükseye koyup yatmak tekrar burun bandı alıcam

Valla benimki pozisyon değiştirsen diyor açık açık 😅 gerekçemiz var bebek taşıyoruz yani normal bence😅😅

Canım gece 12'de yatmadan bir şeyler ye üstüne süt iç ben öyle yapmıştım bayağı tuttu beni. Yanına da böyle tost falan gibi bir şey al Ben öyle yaptım test biter bitmez hemen onu yemiştim 🥰 göründüğü kadar zor geçmiyor merak etme zaten o şeker senin enerjini yükseltiyor.
Aç olmayalım da gazoz müdür nedir o karnımızı doyursa 🤣 bende sandviç koyarım çantama hemen yerim onu 🤣 daha 3 hafta var benim taramaya 14 Aralık'ta gidicem

Ben gece hiç nefes alamıyorum ebe burun spreyi önermedi ama kötü olursan sadece 5 gün kullan hamilelikte dahada bağımlılık yapıyor dedi. Yarım soğana karanfil batır gece basucuna koy dedi. Birde buhar makinesine mentol yağı damlatıyorum. Yinede burnum tıkalı geniz akıntım olduğu icin boğazımda dolu ağzımdan da zor nefes alıyorum. Şuan bile nefesi zor alıyorum. Burun bandı iyi gelmişti aslında birde yastığı biraz yükseye koyup yatmak tekrar burun bandı alıcam
Cok sagol canim aksam hic uyuyamadim tikanicam gibi geliyo nefes alamadikca daha cok panik oluyorum

Aç olmayalım da gazoz müdür nedir o karnımızı doyursa 🤣 bende sandviç koyarım çantama hemen yerim onu 🤣 daha 3 hafta var benim taramaya 14 Aralık'ta gidicem
Ben aç karnına tatlı bir şey yer içersem kusarım bakalım nasıl olacak 😅

14 Aralık doğum günüm kocama 2 ay önceden hatırlatmalara başladım pasta yemek çok hoşuma gidiyor 😅😅

X