2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gözünüz aydın çok sevindim ,kese içini kalp atışını gorebildiniz mi tarihlerimiz yakın da merak ettim 😊
Kese içinde parlak bişey vardı ama yolk sanırım soramadım heyacan dan kalp atışı ve bebek için erken dedi canım 8 hafta için randevu verdi ama ben bi 7ci hafta da gidicem😊

Bende bugün keseyi gördüm. Bebeği görmek için çok erken dedi. 7. Haftada gel dedi.

Eklentiler

• 20210710_095143.jpg
    20210710_095143.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 70
Herkese merhaba bende bu sabah çift çizgiyi gördüm 14 aylık da bir oğlum var hem sevinçliyim çok şükür hem de bi korku aldı garip bi haldeyim
Beraber büyürler hiç korkma benımde ilk kızım 9 aylıktı korunmamıza rağmen Allah verecek ya oldu ama iyiki de olmuş. Plan programa kalınca insanın gözü korkuyor cesaret edemiyor. Böyle spontane gelişince daha iyi bence keyfini çıkar

Selam kızlar benim kese yuvarlak değil. doktor yapısını çok beğendi.içime kurt düştü.düşükten sonra ikna olamıyorum. bir yerde okudum.kese yuvarlamaz kız yardıysa erkek yazıyor. düzensiz değil değilmi şeklii.bi de kese 7 mm mi oluyor

Eklentiler

• 20210710_111056.jpg
    20210710_111056.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 61
Selam kızlar benim kese yuvarlak değil. doktor yapısını çok beğendi.içime kurt düştü.düşükten sonra ikna olamıyorum. bir yerde okudum.kese yuvarlamaz kız yardıysa erkek yazıyor. düzensiz değil değilmi şeklii.bi de kese 7 mm mi oluyor
Canım bu kese olayını okumuştum bnde burda keseye göre cinsiyet tahmini topiginde .orda da böyle keseker vardı bı bak istersen . Kese böyle olunca erkek diyolardi . Mesela Bnm kızımın ilk kese ultrasonuna baktım onun ki yuvarlakti .

O Oyoy 10 lökosit sorun değil dedi.bol su içicem. bide ben efa mom kullanıyordum.bunlar mideni bulandırır .karaciğeri yorma.sonraki haftalarda alırmışım onu.aktif form folik asit almam yetermiş
Çok sevindim canım sağolasın ben de dikkat ediyorum kendime elhamdülillah herhangi bi sıkıntı yaşamadım enfeksiyon belirtisi olarak, nioli yağı var uçucu yaşlardan iç çamaşırına bir damla damlatmak da fayda sağlıyor üroloji doktorum söylemişti 😊

Çok sevindim canım sağolasın ben de dikkat ediyorum kendime elhamdülillah herhangi bi sıkıntı yaşamadım enfeksiyon belirtisi olarak, nioli yağı var uçucu yaşlardan iç çamaşırına bir damla damlatmak da fayda sağlıyor üroloji doktorum söylemişti 😊
bende de evde var ondan çok zorlanmadan damlatırım .zarar verirmi bize.bana eczacı yarim lit şişeye damlat.taharet suyu yap kendine diye

X