2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
çok aydınlandım şu an şekercim teşekkür ederiimmm

Arkadaşlar benim de inşallah sağlıkla ilerlesin yeni öğrendim 13 Mart olarak gözüküyor inşallah Allah hepimizin ve isteyen herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım hoşgeldin :)) İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza

İnan ki ben de sadece olana kadarki kısma odaklanmışım burdan sonrası bende de yok doktorum bu ayın sonunda gel kalp atışını dinleyelim dedi. O arada tekrar gitmeyi düşünmüyorum insan boş yete strese giriyor bence dinlenip kafama göre takılmayı düşünüyorum ay sonuna kadar bence sen de keseyi gördükten sonra yatışa geç

zaten bayram giriyor ya tatilde olcam yüzerim bol bol dönüşte dooğruca doktor bu akşamki kanı da atlatayım da :d

Merhaba kızlar, ramzi teorisi nasıl oluyor ben pek anlamadım da tahmini olan var mı? Tam 6 haftalık. Karından bakıldı.

Eklentiler

• IMG_20210709_153415.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba kızlar, ramzi teorisi nasıl oluyor ben pek anlamadım da tahmini olan var mı? Tam 6 haftalık. Karından bakıldı.
Kese içinde bebek sağdaysa kız.Soldaysa erkek diyorlar canım.Karindan bakıldığında ama.Benim 2gebeligimde de tuttu bu.

Kese içinde bebek sağdaysa kız.Soldaysa erkek diyorlar canım.Karindan bakıldığında ama.Benim 2gebeligimde de tuttu bu.
Hmm benim ki tam ortada duruyor kızımı hatırladığımda kesenin sağındaydı. Herşeyin hayırlısı tabi sırf meraktan sorayım dedim

Hmm benim ki tam ortada duruyor kızımı hatırladığımda kesenin sağındaydı. Herşeyin hayırlısı tabi sırf meraktan sorayım dedim
Ben 2.de merak edip bakmıştım.Cidden tutmuştu.Ama düşük oldu.Oglumda solundaydi cidden.Ya bunlar teori sanki.Tutan da oluyor çoğunlukla.Ama sağlıklı olsunlar da en önemlisi bu tabi.

Yaa inşAllah bende keseyi görmek için sabırsızlanıyorum özellikle kalp atışını duymak için

Kızlar bugün adet olucak gibi belimde kasığımda bir ağrı oluyor. Öncesinde olmadı korkulcak birşey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…