Ayy tesekkür ederim biraz da olsa içimi rahatlattınızBeraber büyürler hiç korkma benımde ilk kızım 9 aylıktı korunmamıza rağmen Allah verecek ya oldu ama iyiki de olmuş. Plan programa kalınca insanın gözü korkuyor cesaret edemiyor. Böyle spontane gelişince daha iyi bence keyfini çıkar
Ben gebelikten önce çok sık kullanıyordum baya bi araştırdım gebelikte de kullanılabilirmiş, ama tabii daha doktoruma sormadımbende de evde var ondan çok zorlanmadan damlatırım .zarar verirmi bize.bana eczacı yarim lit şişeye damlat.taharet suyu yap kendine diye
Sen gittin mi canim noldu naptin30 mayıstı cicim ama geç yumurtladı çatladıı 22 haziranda çatladı 19 haziranda yumurtlamaya başladım
Bende fasulye tanesi şeklinde olursa erkek diye duymuştum. Hatırladığım kadarıyla ilk cocugumda benzerdi seninki ile ve erkek oldu. Şimdi yuvarlaktinve çok minnakti umarım kizdir. Sağlıkla gelsin hepsi yavrularımızın insSelam kızlar benim kese yuvarlak değil. doktor yapısını çok beğendi.içime kurt düştü.düşükten sonra ikna olamıyorum. bir yerde okudum.kese yuvarlamaz kız yardıysa erkek yazıyor. düzensiz değil değilmi şeklii.bi de kese 7 mm mi oluyor
inşallahhBende fasulye tanesi şeklinde olursa erkek diye duymuştum. Hatırladığım kadarıyla ilk cocugumda benzerdi seninki ile ve erkek oldu. Şimdi yuvarlaktinve çok minnakti umarım kizdir. Sağlıkla gelsin hepsi yavrularımızın ins
İkimizin kese yapısı aynıSelam kızlar benim kese yuvarlak değil. doktor yapısını çok beğendi.içime kurt düştü.düşükten sonra ikna olamıyorum. bir yerde okudum.kese yuvarlamaz kız yardıysa erkek yazıyor. düzensiz değil değilmi şeklii.bi de kese 7 mm mi oluyor
maşallah çok sevindim.bir de kese etrafında beyaz yine kese gibi bi harelik olurmuş. o iyiymiş. o yüzden beğendim dedi doktorİkimizin kese yapısı aynıdoktor bana da gayet iyi dedi herşey
YaaaaaKızlarr şimdi eve geldim kese ve kistim nur topu gibi shsjsj bilgisayara geçip detaylı anlatıyorum muayeneyi 5 dakikayaa
Kuzum keseyi vajinal mi gordu karindan mikızlar smear testine kadar aldı yine dünya kan çiş falan verdimkeseyi gördü ama boş tabi daha jkahsdkja salı yine gitcem bayram sonunda da kalp atışını çok rahat duyarız dedi. geç döllenme değil dedi son regl tarihinle uyumlu dedi 4-5 gün sapma var ama o da normal dedi (geç yumurtlamıştım) 6 mart gibi doğum beklerim dedi.. iç tarafta kanama falan yokmuş duvar kısma yapışmış bebecik ama sol tarafta bir kist var o 4 aya kadar erimezse sıkıntı dedi nolcak bilemiyorum. kalp hastası olduğumdan tansiyon sıkıntılı onu beğenmedi salı kardiyolojiyle de bir ortak bakacaklarmış..
hurma nar kahve çay yasak.. balık egede olsak önerirdim ama marmarada asla dedi onu balık yağı ile hallederiz dedi işte burada leş sular falan ya önermiyor balık yemeyi.. bol bol protein tüket dedi. meyve süt yoğurt eksik etme dedi..
aşıyı ben öneriyorum dedi hatta kalp atışından sonra yapalım dedi işe gidip geldiğim için sıkıntı görüyor bu yeni yayılan virüs çok tehlikeliymiş öncekinden de..
ağrılarım olduğunu söyledim bel ve kasık ara ara progestan verdi ek c vitamini verdi diofola devam et dedi. günde 1 tane kızılay maden suyu iç dedi hatta ileride 2 tane yapıcaz onu dedi mahnezyum içinn.
50 kiloydum 16 17 kilo dan fazla almaman lazım doğum sonuna kadar dedi bulantılı bir gebelik bekliyormuş benden ilk aylarda kilo kaybedebiliriz ondan meyve falan ne yersen kar dedi özellikle çilek tüket dedi. mide bulantısı için bir ilaç yazdı.
benden haberler bu kadar
vajinal kuzum smearda alcaktı zaten rahat rahat bakarız dedi kadın çok pimpirikli bir sakınca olsa yapmazdı kesin alttan ya ondan rahatladım cildime bile baktı kuruluk var falan diyeKuzum keseyi vajinal mi gordu karindan mi
Bende tam salı gidecektim biliyorsnvajinal kuzum smearda alcaktı zaten rahat rahat bakarız dedi kadın çok pimpirikli bir sakınca olsa yapmazdı kesin alttan ya ondan rahatladım cildime bile baktı kuruluk var falan diyesalı da vajinal mi bakacak bilmiyorum daha kolay görüyorlarmışş akıntıma falan da baktı çünkü normal akıntılar dedii
Benimde tam 5. Haftada kesem bu şekildeydi 5+5te daha ince uzun şekildeydi. Dün tekrar baktırdım biraz lekelenmem var diye gittim 6+2 yuvarlaktı bu seferde büyümüştüSelam kızlar benim kese yuvarlak değil. doktor yapısını çok beğendi.içime kurt düştü.düşükten sonra ikna olamıyorum. bir yerde okudum.kese yuvarlamaz kız yardıysa erkek yazıyor. düzensiz değil değilmi şeklii.bi de kese 7 mm mi oluyor
Tam bunu yazacaktım bende.Bende durumlar feci.Daha 5+6.Ve bulantı zirvede benim.Kızlarr nasılsınız yeme içme durumlarınız nasıl miğde bulantılarınız başladımı
Benm henüz mide bulantılarim başlamadıTam bunu yazacaktım bende.Bende durumlar feci.Daha 5+6.Ve bulantı zirvede benim.
Ayy Allah yardımcın olsun canımm doktor sanırım ilaç veriyor böyle çok dayanılamayacak gibi olduğunda. kraker falan ye.Tam bunu yazacaktım bende.Bende durumlar feci.Daha 5+6.Ve bulantı zirvede benim.
1haftadan başlar canım.Aramizda 1hafta var seninle galiba.Benm henüz mide bulantılarim başlamadı