2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar yazamadım bende Bugün kontrole gittim keseyi gördük doktor sıkıntı yok herşey yolunda ilaçlarına devam dedi bayram sonrasına çağırdı ama ben dayanamadım 3 hafta çok diye arife gününe başka doktordan randevu aldım

evett sabah 10.30da randevum sabaha 3 bin olur mu acaba o zaman karından görünüyo diyolardı şehir efsanesi değilse gerçi alttan da çekinmem de
5-6bini geçmeli diye biliyorum karından için canım alttan bakar muhtemelen

Kalp atımını duydun mu cnm bat aynı tarihte

Merhaba kızlar ben gittim dr a bugün.4+5 kese gördüm.kesenin yeri ve etrafını güzel buldu.haftaya tekrar yolk u görmeye gidicem. belki kalbi de duyarmışız. günüyle uyumluymuş.

O Oyoy 10 lökosit sorun değil dedi.bol su içicem. bide ben efa mom kullanıyordum.bunlar mideni bulandırır .karaciğeri yorma.sonraki haftalarda alırmışım onu.aktif form folik asit almam yetermiş

Merhaba hanımlar,
Salı günü 10. günde pozitifi gören biri için bugünlerde renkli (pembe-kahverengi) lekelenme olması normal mi? Sadece salı günü yani 10. gün hcg bakıldı, bir daha da kimse istemedi yenile diye. Korkulacak bir durum var mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…