Benm adet gecikmesi olana kadar hep oldu canm ara sira oluyor ama eskisi gibi kalmadıKızlar bugün adet olucak gibi belimde kasığımda bir ağrı oluyor. Öncesinde olmadı korkulcak birşey mi?
İkiz olabilir mi acaba değer fazla fazla katlanmışçıktı sonuç baştan hatırlatmalı yazıyorum
14, 88, 206, 846, 2372
yarın mı gidicektin doktora, kese gözükür hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallahçıktı sonuç baştan hatırlatmalı yazıyorum
14, 88, 206, 846, 2372
evett sabah 10.30da randevum sabaha 3 bin olur mu acaba o zaman karından görünüyo diyolardı şehir efsanesi değilseyarın mı gidicektin doktora, kese gözükür hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah
istinye devletin aciline gittim he 1 saatte çıktı artık favori kan verici yerimbenim ki çıkmadı hala, sayfayı yenilemekten bir hal oldum
heh çıktı benim ki deistinye devletin aciline gittim he 1 saatte çıktı artık favori kan verici yerim
5-6bini geçmeli diye biliyorum karından için canım alttan bakar muhtemelenevett sabah 10.30da randevum sabaha 3 bin olur mu acaba o zaman karından görünüyo diyolardı şehir efsanesi değilsegerçi alttan da çekinmem de
benim saatler düzensiz diye böyle kesinheh çıktı benim ki de
6 Temmuz | 21:00 – 110
7 Temmuz | 08:30 - 160
9 Temmuz | 08:30 - 391
olabilir evet, aynı saatte vermeye dikkat edin diyorlar ya ben aynı verdim ondanbenim saatler düzensiz diye böyle kesin
sanmam saatleri farklı ondandır belki yani umarımİkiz olabilir mi acaba değer fazla fazla katlanmış
bizim seninle çok benzer he ben yarın gitcem görünüyor veya görünmüyor derimBen 4 defa kan verdim kızlar
30 haziran 14
2 temmuz 70
4 temmuz 228
6 temmuz 902..
Sonra bıraktım hafta içi bir gün gidicem kese için
Kalp atımını duydun mu cnm bat aynı tarihteKızlar yazamadım bende Bugün kontrole gittim keseyi gördük doktor sıkıntı yok herşey yolunda ilaçlarına devam dedi bayram sonrasına çağırdı ama ben dayanamadım 3 hafta çok diyearife gününe başka doktordan randevu aldım
Yok canım bayramdan sonra dedi daha erken dedi yolk dedikleri şeyi gördük bideKalp atımını duydun mu cnm bat aynı tarihte