Değerin normal cnm inş sağlıklı olduğunu gösteriyorHanımlar merhaba benimde tahmini doğum tarihim 1 Mart ama muhtemelen şubatta gelir 5 yaşında oğlum var son adet tarihim 25 Mayıs 23 haziranda hcg 2400 çıktı benimki neden böyle yüksek anlamadım bi sıkıntı yoktur inşallah henüz doktora gitmedim bugün 4+5 im
Allah razı olsun can darısı tüm.isteyenlerun başınaHayırlı olsun. Sat ne zamandı?
Benim 30 mayıs sat. Ama tüp bebek. Cumartesi test günümdü 135 çıktı. Yarın tekrarlayıp artışa bakacağım. 1saattir aniden karnıma giren ağrım var, korkmakla birlikte sakin olmaya çalışıyorum. Kese ve kalp atışına kadar sürer bu korku. Sen ne aşamadasın?Allah razı olsun can darısı tüm.isteyenlerun başına14 Mayıs di
Hayırlı olsun inşallahBenim 30 mayıs sat. Ama tüp bebek. Cumartesi test günümdü 135 çıktı. Yarın tekrarlayıp artışa bakacağım. 1saattir aniden karnıma giren ağrım var, korkmakla birlikte sakin olmaya çalışıyorum. Kese ve kalp atışına kadar sürer bu korku. Sen ne aşamadasın?
Hayırlı olsun inşallahBenim 30 mayıs sat. Ama tüp bebek. Cumartesi test günümdü 135 çıktı. Yarın tekrarlayıp artışa bakacağım. 1saattir aniden karnıma giren ağrım var, korkmakla birlikte sakin olmaya çalışıyorum. Kese ve kalp atışına kadar sürer bu korku. Sen ne aşamadasın?
İşte karşılaştırınca moralim bozuluyor o yüzden açmadım burayı 2 gündür. Yarın tekrar gideceğim inşallah. Branşınız ne? Benim bilişimbence sıkıntı yapmayın hoca hanım değerleriniz güzel artmış. 2 kat değil yüzde 60 artması bile yeterli. benim kızımda da hep en fazla ıkı kat artmıştı. bazen de ıkı kattan az. kahverengi lekelenmem de vardı. kuzum çok sağlıklı ve akıllı maşallah.
bu arada meslektaşız. :)
Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. Elimi karnıma götürüyorum hep zaten, Ayetül kürsi de okuyayım. Çok sağol. Kalp atışını dinlemenin zararını duymamıştım daha önceHayırlı olsun inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim Korkma canım.Rabbimin izniyle bişey olmaz.o kas ağrıları falan normal ilk zamanlar benimde oluyodu hatta gece daha fazla oluyodu.karin ağrısı kas ağrıları batmalar falan oluyodu.korkma Ayetel Kürsi oku elini karnında gezdir canım hıfz ismiyle Rabbim korusun
Bende geçen cuma kalp atışını gördüm elhamdülillah ama sesini dinletmedi doktor şuan pekde tavsiye etmem dedi o ses çıkınca bebeğe ısı gidiyomus tehlikeli imiş onun için 5+6 çıktı
Amin canım.Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. Elimi karnıma götürüyorum hep zaten, Ayetül kürsi de okuyayım. Çok sağol. Kalp atışını dinlemenin zararını duymamıştım daha önce
pozitif mi çıktı hayirli olsunMerhaba sanırım herşey yolunda giderse hayırlısı ile bende mart annesi olucam sanırım. İnşallah
Bakalım benim dr ne diyecek. Bugün artılı görmek için tekrar kan verdim, sonucu bekliyorum.Amin canım.Evet bende bilmiyodum.pek önermiyoruz dedi henüz çok erken olduğu için öyle dedi
Ay çok güzel haber. Hadi hayırlısı? Ne zaman kan testi yaptınız, sonuç nasıl? Ben cumartesi ve bugün yaptırdımMerhaba sanırım herşey yolunda giderse hayırlısı ile bende mart annesi olucam sanırım. İnşallah
Hadi bakalım.guzel haberlerle inşallah bekliyroiz haber ver bizedeBakalım benim dr ne diyecek. Bugün artılı görmek için tekrar kan verdim, sonucu bekliyorum.
benim de fen bilimleri. karşılaşrırma bıze ortalama fıkır verse de genellikle doğru bulmuyorum ben de. baktım eskı kan sonuclarıma yazmıstım.İşte karşılaştırınca moralim bozuluyor o yüzden açmadım burayı 2 gündür. Yarın tekrar gideceğim inşallah. Branşınız ne? Benim bilişim
343 çıktı canım. 2,5 kat artuşış olmuşHadi bakalım.guzel haberlerle inşallah bekliyroiz haber ver bizede