Teşekkür ederimgeç gelmiş güzel artmis bir dahaki hafta keseyi görürsün. yaklasik 6-8 gün sonra. hayırlı olsun
İnşallah sağlıklı şekilde.ilerler ve kucağımıza almak nasip olurArtışların maşallah güzel kese 5. Hafta da oluşmuş oluyor genelde ama ben 6. Haftayı bekliycem inş
Evet doktor daha erken diye bişey vermiyor hep lekelenme var zaten. Biraz ümitsizim açıkçası. Tabi rabbim bilir, sağlıcakla nasip eder inşallah. Herkesin 3-5 kat artmış benimki 2 katına zor çıkmış bilemiyorum ki, üzülüyorum anca25 haziranda bir tık daha fazla olması gerekirdi doktora gittiniz mi? çok çok yeni öğrenmişsiniz belki tutunmasına yardımcı progestan falan verirdi
21 hazirandı o sabah yaptım testi pozitifi gördümAaa süper kuzumben de görürüm yakında belki senin bat ne zamandı?
O zaman senin benden biraz önce olabilir belki canım21 hazirandı o sabah yaptım testi pozitifi gördümbekleyemedim daha fazla
Cnm üzme kendini bugünde kan ver artışa bak inş güzel artmıştırEvet doktor daha erken diye bişey vermiyor hep lekelenme var zaten. Biraz ümitsizim açıkçası. Tabi rabbim bilir, sağlıcakla nasip eder inşallah. Herkesin 3-5 kat artmış benimki 2 katına zor çıkmış bilemiyorum ki, üzülüyorum anca
bence sıkıntı yapmayın hoca hanım değerleriniz güzel artmış. 2 kat değil yüzde 60 artması bile yeterli. benim kızımda da hep en fazla ıkı kat artmıştı. bazen de ıkı kattan az. kahverengi lekelenmem de vardı. kuzum çok sağlıklı ve akıllı maşallah.Evet doktor daha erken diye bişey vermiyor hep lekelenme var zaten. Biraz ümitsizim açıkçası. Tabi rabbim bilir, sağlıcakla nasip eder inşallah. Herkesin 3-5 kat artmış benimki 2 katına zor çıkmış bilemiyorum ki, üzülüyorum anca
Hayırlı olsun. Sat ne zamandı?Selamünaleyküm bende yeni öğrendim hamile olduğumu elhamdülillah Rabbime isteyen herkese nasip olsun
Hadi bakalım merakla bekliyorum aynı zamanlarda dünyaya gelecek bebişlerimiz inşallahO zaman senin benden biraz önce olabilir belki canımbakalım doktor kaç haftalık diyecek
Hayırlı olsun cnm benimde 5 yaşında kızım var hayırlısıyla inş bebişlerimizide kucağımıza alırızKızlarr inşallah ben de mart annesi olucam. 6 yaşında bi kızım daha var. Hem şaşkın hem mutluyum:)
Sat 21mayıs ama döngüm 35-40 gün arası düzensiz :) 24 haziranda kanda bhcg 260 çıktı.
Önümüzdeki hafta için randevu almıştım . Burdaki arkadaşları okuyunca bayramdan sonraya almaya karar verdim randevumu. Ptesi salı tekrar bi kanda bhcgye baktırırım.
İnşallah sağlıklı sorunsuz bir şekilde evlatlarımızı kucaklarımıza alırız
Benim batım da 11 temmuz. İnşallah inşallah bu ay gelmiştirler.Merhaba , herkese sağlıklı , mutlu günler dilerim . Gebelik düşünüyorum . Batım 6 Temmuz , 2 aydın deniyoruz . Bu ayı yumurtlama testini değerlendirerek geçiyoruz . Herkesin gönlünce olsun
Gönlünüzce olsunBenim batım da 11 temmuz. İnşallah inşallah bu ay gelmiştirler.
Gönlünüzce olsun
Merhaba , tebrik ederimHanımlar merhaba benimde tahmini doğum tarihim 1 Mart ama muhtemelen şubatta gelir 5 yaşında oğlum var son adet tarihim 25 Mayıs 23 haziranda hcg 2400 çıktı benimki neden böyle yüksek anlamadım bi sıkıntı yoktur inşallah henüz doktora gitmedim bugün 4+5 im