Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Pozisyondan ziyade aşağı inmiş dedi yani ben hareketini de baya aşağıda hissediyorum zaman zaman baya kasık bölgesinde :/ inşallah dediğiniz gibi döner yine de biraz vakit kazanırız 🙏🏼
Benim baştan beri aşağı yerleşimli. Ben de hep kasıkta hissediyorum tekmeleri.

Herkese merhaba, kontrolden geldim benim bebiş doğum pozisyonuna geçmiş, ve aşağı inmiş acele ediyor dedi. Magnezyum yazdı. Benzer durumda olan var mı? Normalde başka bi sorun yoktu muhtemelen çok hareketlisin ondan oldu dedi. Yani evden çalışıyorum, evet evde sık sık ayaktayımdır eğilip kalkarım ama daha aktif olanlar var ua insanlar spor falan yapıyor bu nasıl iş😟
Evet ben spor yapioyorum gün içinde çok yoğunum özellikle kendimi yoğun hale getiriyorum ki agirlasip yatma moduna girmeyeyim diye hatta bazen kendime çok yuklendigimi düşünüp üzülüyorum da ama hareketsiz kalmak da istemediğim için evin işleri yürüyüş,üstüne spor üstüne hamile yogası 😀

Benim de iş yerim eve uzak her gün 2 saatim yolda geçiyo 6 da uyanıyorum ise gitmek icin normalde cumartesileri calismazdim işler yoğun cumartesileri de yarım gün çalışmaya başladık isim masa başı ama erken kalkmak yol vs çok yorucu oluyo sürekli merdiven inip çıkmak zorunda kalıyorum bir de 29.haftaya giriyorum yarın 32. haftada direkt rapor alicam dayanamicam bende daha fazla yollarda doğurmaktan korkuyorum yoksa 😂
Al valla en güzelini yaparsın dayanılacak gibi değil ben 31 haftayı bitiriyorum gecen hafta inan daha iyidim biranda çok agırlaştım hafta hafta farkediyor daha ağırlasıyoruz allah yardımcımız olsun

Back
X