2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
25 haziranda bir tık daha fazla olması gerekirdi doktora gittiniz mi? çok çok yeni öğrenmişsiniz belki tutunmasına yardımcı progestan falan verirdi
Evet doktor daha erken diye bişey vermiyor hep lekelenme var zaten. Biraz ümitsizim açıkçası. Tabi rabbim bilir, sağlıcakla nasip eder inşallah. Herkesin 3-5 kat artmış benimki 2 katına zor çıkmış bilemiyorum ki, üzülüyorum anca

Evet doktor daha erken diye bişey vermiyor hep lekelenme var zaten. Biraz ümitsizim açıkçası. Tabi rabbim bilir, sağlıcakla nasip eder inşallah. Herkesin 3-5 kat artmış benimki 2 katına zor çıkmış bilemiyorum ki, üzülüyorum anca
Cnm üzme kendini bugünde kan ver artışa bak inş güzel artmıştır

bence sıkıntı yapmayın hoca hanım değerleriniz güzel artmış. 2 kat değil yüzde 60 artması bile yeterli. benim kızımda da hep en fazla ıkı kat artmıştı. bazen de ıkı kattan az. kahverengi lekelenmem de vardı. kuzum çok sağlıklı ve akıllı maşallah.

bu arada meslektaşız. :)

Merhaba , herkese sağlıklı , mutlu günler dilerim . Gebelik düşünüyorum . Batım 6 Temmuz , 2 aydın deniyoruz . Bu ayı yumurtlama testini değerlendirerek geçiyoruz . Herkesin gönlünce olsun 🌸

Merhaba kızlar benimde bat 24 mayıstı bu ay ovulasyon takip etmediğim için ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum regl döngüm 28-30 gün arasında değişiyordu. 24 haziranda idrarda öğrendim cuma günüde kan değerim 296.1 çıktı. Salı günü tekrar gideceğim bu sefer doktorada görüneceğim. İnşallah değerim sağlıklı bir şekilde artmıştır. Bu arada Allah nasip ederse doğum 28 şubat-2 mart arası gösteriyor bakalım hangi ay olacak 🙂

Kızlarr inşallah ben de mart annesi olucam. 6 yaşında bi kızım daha var. Hem şaşkın hem mutluyum:)
Sat 21mayıs ama döngüm 35-40 gün arası düzensiz :) 24 haziranda kanda bhcg 260 çıktı.
Önümüzdeki hafta için randevu almıştım . Burdaki arkadaşları okuyunca bayramdan sonraya almaya karar verdim randevumu. Ptesi salı tekrar bi kanda bhcgye baktırırım.
İnşallah sağlıklı sorunsuz bir şekilde evlatlarımızı kucaklarımıza alırız

Kızlarr inşallah ben de mart annesi olucam. 6 yaşında bi kızım daha var. Hem şaşkın hem mutluyum:)
Sat 21mayıs ama döngüm 35-40 gün arası düzensiz :) 24 haziranda kanda bhcg 260 çıktı.
Önümüzdeki hafta için randevu almıştım . Burdaki arkadaşları okuyunca bayramdan sonraya almaya karar verdim randevumu. Ptesi salı tekrar bi kanda bhcgye baktırırım.
İnşallah sağlıklı sorunsuz bir şekilde evlatlarımızı kucaklarımıza alırız
Hayırlı olsun cnm benimde 5 yaşında kızım var hayırlısıyla inş bebişlerimizide kucağımıza alırız

Hanımlar merhaba benimde tahmini doğum tarihim 1 Mart ama muhtemelen şubatta gelir 5 yaşında oğlum var son adet tarihim 25 Mayıs 23 haziranda hcg 2400 çıktı benimki neden böyle yüksek anlamadım bi sıkıntı yoktur inşallah henüz doktora gitmedim bugün 4+5 im

Hanımlar merhaba benimde tahmini doğum tarihim 1 Mart ama muhtemelen şubatta gelir 5 yaşında oğlum var son adet tarihim 25 Mayıs 23 haziranda hcg 2400 çıktı benimki neden böyle yüksek anlamadım bi sıkıntı yoktur inşallah henüz doktora gitmedim bugün 4+5 im
Merhaba , tebrik ederim 🌸

X