tabi biliyorum onun etkisi olduğunu hatta daha koyu bir çizgi bekliyordum. bir hafta sonra test yapmayı düşünüyorum. o zaman netleşir ama ben geldiğini hissediyorum.
Bugün 208 çıktı, yalnız başka hastane.
Rabbim sağlıklı sıhharli nasip eder inşallah
İlk çocuğundaki mi?
Cuma 58 di. Bugün 208 olmuş hala leke var progestan kullandım doktora falan sormadan.
Bir de idrar yolu enfeksiyonu var bugün tahlil verdim, şimdi e nabızdan baktım da lökosit yüksek çıkmış ilaç falan veriyorlar mı
Merhaba çok teşekkür ederim. Ben aşılama yaptırdım 14 gün önce. 11ci gün 55di bugün 14cü gün 302 çıktı. Ama ben korkum 2 ay önce kimyasal yaşadım oyüzden heveslenmiyorum öyle kaldım bi umut herşey güzel gider inşallah diye bekliyorum. Son adet tarihim 31 mayıs
Merhaba çok teşekkür ederim. Ben aşılama yaptırdım 14 gün önce. 11ci gün 55di bugün 14cü gün 302 çıktı. Ama ben korkum 2 ay önce kimyasal yaşadım oyüzden heveslenmiyorum öyle kaldım bi umut herşey güzel gider inşallah diye bekliyorum. Son adet tarihim 31 mayıs
Merhaba günaydınlar bende burada yerimi alayım inşallah 21 Haziran transfer yapıldı 1 temmuz test günüm inşallah tutunmustur bebişim bana hamiş olanlara sağlıkla sihhatle gebeliklerin devamını diliyorum inşallah hepimizin kucaklari dolsun
Aynen içimi kesinlikle karartmıyorum. Sadece akışına bıraktım duamı edip Rabbime bırakıyorum dün gittim ama ssdece kan tahlili aldılar cuma kontrol edelim dedi bakalık hayırlısı inşaallah
Aynen içimi kesinlikle karartmıyorum. Sadece akışına bıraktım duamı edip Rabbime bırakıyorum dün gittim ama ssdece kan tahlili aldılar cuma kontrol edelim dedi bakalık hayırlısı inşaallah