343 çıktı canım. 2,5 kat artuşış olmuş
hadi hayırlı olsun :) güzel haberler geliyo.
Benim 2. Olmasına rağmen ilk gibi heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
343 çıktı canım. 2,5 kat artuşış olmuş
Biraz erken gibi ama can sıkıcı bir durum yoktur inşallah, bol bol dinlenin, psikolojik de olabilir kolay geçer umarımHanımlar merhaba, ben tüp bebekle hamile kaldım dün pozitif olduğumu öğrendim bugün aşırı baş dönmem var mide bulantım da var bunlar için erken değil mi?
kan vermedim ama eğlence olsun diye kaset test yaptım. çatlatma ığnesinin etkisi tabi. suan kan versem 25 30 cıvarındadır.Bugün kan veren arkadaşlar ne durumdasınız çıktı mı sonuçlar sessiz bir topik olduk
umarım gitmem burdankan vermedim ama eğlence olsun diye kaset test yaptım. çatlatma ığnesinin etkisi tabi. suan kan versem 25 30 cıvarındadır.
İğnenin kaçıncı günü bugün cnmkan vermedim ama eğlence olsun diye kaset test yaptım. çatlatma ığnesinin etkisi tabi. suan kan versem 25 30 cıvarındadır.
Birlikte kalalımumarım gitmem burdan
Bugün 208 çıktı, yalnız başka hastane.Cnm üzme kendini bugünde kan ver artışa bak inş güzel artmıştır
İlk çocuğundaki mi?benim de fen bilimleri. karşılaşrırma bıze ortalama fıkır verse de genellikle doğru bulmuyorum ben de. baktım eskı kan sonuclarıma yazmıstım.
1 haziran 2015 27.25
3 hzrn 52.75
78.73
146.92
482.6
1115
kanamam vardı o yuzden ıkı gunde bır sureklı verdım. sadece son testte ıkı kattan fazla arttı.
Cnm önceki değerlerin nasıldı artış güzel 208 güzel bir değerBugün 208 çıktı, yalnız başka hastane.
Rabbim sağlıklı sıhharli nasip eder inşallah
İlk çocuğundaki mi?
Cuma 58 di. Bugün 208 olmuş hala leke var progestan kullandım doktora falan sormadan.
Bir de idrar yolu enfeksiyonu var bugün tahlil verdim, şimdi e nabızdan baktım da lökosit yüksek çıkmış ilaç falan veriyorlar mı
Maşallah ikiz mi acabaMerhabalar herkese ben de 2 senelik uğraş sonucu sonunda insan tanemin müjdesini aldım
10 gün gonal f + 2 ovitrelle kullandım ve iğne sonrası 14. Gün yani
22 Haziran tarihi kanda HCG değerim 16 çıktı
24 Haziran 79.2
26 Haziran'da yani bugün 223 çıktı.
Sizce değerler nasıl, pazartesi tekrar kan vericem ultrasona kadr bekleyeceğim kese için en erken ne zaman gidiliyor
6. Günü canım.İğnenin kaçıncı günü bugün cnm
Onları tedavi ediyorlar. Hiç meraklanma canım. Evet o sonuçlar ilk yavrumunBugün 208 çıktı, yalnız başka hastane.
Rabbim sağlıklı sıhharli nasip eder inşallah
İlk çocuğundaki mi?
Cuma 58 di. Bugün 208 olmuş hala leke var progestan kullandım doktora falan sormadan.
Bir de idrar yolu enfeksiyonu var bugün tahlil verdim, şimdi e nabızdan baktım da lökosit yüksek çıkmış ilaç falan veriyorlar mı
Benim de öyle hiç moralini bozma 3 günde 2 katına çıkması yeterliİşte karşılaştırınca moralim bozuluyor o yüzden açmadım burayı 2 gündür. Yarın tekrar gideceğim inşallah. Branşınız ne? Benim bilişim
Evet melekk birlikte kalalimm nolur olsunBirlikte kalalım
Benim inşallah sağlıklı devam ederse doğum Subatta olacak da ben Subat grubundayim buraya da uğrarım amaCnm sen nerelerdesin temmuz grubunda beraber öğrendik gözlerim seni arıyor
Belki 40hadtayi geçer belli olmaz buraya da yazBenim inşallah sağlıklı devam ederse doğum Subatta olacak da ben Subat grubundayim buraya da uğrarım ama
Sezaryen olacak o yüzden en geç 39larda alıyorlar canımBelki 40hadtayi geçer belli olmaz buraya da yaz
Tmm cnm uğra arada haberdar olalım birbirimizden benim ilk kızım 40. Haftayı doldurdu öyle geldi bu da öyle olur diye düşünüyorum ben buralardayimBenim inşallah sağlıklı devam ederse doğum Subatta olacak da ben Subat grubundayim buraya da uğrarım ama
Benim sezaryendi 37+6daTmm cnm uğra arada haberdar olalım birbirimizden benim ilk kızım 40. Haftayı doldurdu öyle geldi bu da öyle olur diye düşünüyorum ben buralardayim