Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    129
Kızlar hemoroid problemi yaşayan var mı? Benım başladı Bı ıkı gündür. Hafif dışa sarkma var. Bugün kahvaltı yaparken baktım ağrıttı beni bıraz otururken. Bısey kullanmama gerek var mı ? Doğumdan sonra geçiyor değilmi
Procto glvenol diye bir krem var onu bir sorun doktorunuza da kullanın çok rahatlatıyor.

Evet başlarda çok üzüldüm bide gerçekten ağzımızdan çıkana dikkat etmek gerekiyormuş bunu çok daha iyi anladım çok kızardım kazayla hamile mi kalınır falan derdim ama başıma geldi ben hiç anlamadım nasıl oldu eşimde bir damla kactiysa odur dedi sprai taktırdım yara oldu cikarttirdim hapı unutup duruyodum eşim korunuyodu ama oda korunamamış 😬 başlarda kızdım ama şimdi iyikide olmuş diyorum herkesin doğum hikayesi farkli ilk doğumu olup yarım saatte dogurani gördüm
Bu kaçıncı çocuğunuz olacak? En korktuğum şey yanlışlıkla hamile kalmak. Çünkü ilk denemede hamile kaldım, bu bebeğim de iki üç ayda oldu. Allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin ama şimdiden korunma yollarına bakıyorum. Hamile kalamamak kadar plansız gebelik de eminim zordur. Spiralle hamile kalan ve bebeği zarar görenler varmış, hapı unuturum kesin, tüpleri bağlatmak da zordur galiba. Neyse şimdiden düşünmeyeyim 😁

Bu kaçıncı çocuğunuz olacak? En korktuğum şey yanlışlıkla hamile kalmak. Çünkü ilk denemede hamile kaldım, bu bebeğim de iki üç ayda oldu. Allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin ama şimdiden korunma yollarına bakıyorum. Hamile kalamamak kadar plansız gebelik de eminim zordur. Spiralle hamile kalan ve bebeği zarar görenler varmış, hapı unuturum kesin, tüpleri bağlatmak da zordur galiba. Neyse şimdiden düşünmeyeyim 😁
Benim 3 olacak 17 yaşında kızım 11 yaşında oglum var bu sefer sezeryan olsun baglatayim diyorum drlar 2 normal doğumun var normal yapalım doğumdan sonra küçük bı kesiyle bağlarız diyo ama ben iki kere operasyon istemiyorum bilmiyorum kafam çok karışık benimde

Benim 3 olacak 17 yaşında kızım 11 yaşında oglum var bu sefer sezeryan olsun baglatayim diyorum drlar 2 normal doğumun var normal yapalım doğumdan sonra küçük bı kesiyle bağlarız diyo ama ben iki kere operasyon istemiyorum bilmiyorum kafam çok karışık benimde
Allah bağışlasın hepsini.
Tüpleri bağlatma kararı doğumdan sonra verilemiyor mu, sonra istesek bağlatamaz mıyız? Hayırlısı olsun sizin için de kadın olmak çok zor ya.

Allah bağışlasın hepsini.
Tüpleri bağlatma kararı doğumdan sonra verilemiyor mu, sonra istesek bağlatamaz mıyız? Hayırlısı olsun sizin için de kadın olmak çok zor ya.
Baglatiliyomuş Dr da o şekilde öneriyor bilmiyorum kafam çok karışık herşeyi kadınlar yasiyo Dr eşime sizde daha kolay sizin tuplerinizi bağlayalım dedi eşim yanaşmadı🤭

Selam herkese benim bebe dun aksam gelmek icin cok ugrasti ama gelemedi galiba karnim dalga dalga ve asagiya basi cok fazlaydi yine hamile uyandım vakit cook azaldi ne yapacagim kizlar normal dusunup sezaryene dönen var mı ? Spor egzersiz kısmına gelirsek suan bacaklari balerin gibi falan aciyorum normalde yapamam ama dogurmak icin resmen sporcu oldum

Baglatiliyomuş Dr da o şekilde öneriyor bilmiyorum kafam çok karışık herşeyi kadınlar yasiyo Dr eşime sizde daha kolay sizin tuplerinizi bağlayalım dedi eşim yanaşmadı🤭
Ay yok erkekler gelemez öyle zora bizden daha prenses onlar 😅
üzücü ama aklıma şu olay geldi geçen bir kız yazmış burda 20 yaşında Ella kullandığı halde sevgilisinden hamile kalmış. Çocuk banane kendin hallet diyip engellemiş. Kız kürtaja da tek başına gitmiş falan.

Ay yok erkekler gelemez öyle zora bizden daha prenses onlar 😅
üzücü ama aklıma şu olay geldi geçen bir kız yazmış burda 20 yaşında Ella kullandığı halde sevgilisinden hamile kalmış. Çocuk banane kendin hallet diyip engellemiş. Kız kürtaja da tek başına gitmiş falan.
O karaktersizlik ya bizimki korkar bişey olur falan diye🤣

Göğüs yaraları için susam ( tahin) yağı dedi emxirme danışmanı

Lansinoh kullanıyorum ama yine de çok açıyor gümüş kapak duracak vakit kslmıyor

Yarım aaat emxir yarım saat sağ tekrar emzitmeye dön. Böyle sık emince doğru da tutsa nemden yara olur dedi yine danışman.

Bir de doğuranlar su kahverengi halkayı tam verebilen var mı üçüncüsü hala veremiyorum ağızlar küçük

Ay evet bunu ben de dusunuyodum kahverengi halkanin tamamini almasi zaten mumkun degil su an agzi o kadar acilmiyor ki benimki ucunu aliyo valla insallah yara olmaz

Ay evet bunu ben de dusunuyodum kahverengi halkanin tamamini almasi zaten mumkun degil su an agzi o kadar acilmiyor ki benimki ucunu aliyo valla insallah yara olmaz
Canim bu vakte kadar olmadı ise ins bu vakitten sonra da olmaz. Nasıl geçiyor günleriniz? Yapın yapmayın diyebileceğiniz öneriler var mı?

Tarihe baktım da 11 gün kalmış. Çok heyecanlanıyorum. Bir yandan da korkuyorum. İnşallah sezaryen sonrası da iyi olur🙏🏻 şu 10 gün nasıl geçecek acaba. Kasılmalar sıklaştı bakalım ne olacak.

Evet canım yazmadım mı çarşamba gitmiştim doktora. Haftaya çarşamba kontrole gel dedi öbür çarşamba da sezaryene alırım seni dedi. 16sı oluyor kısmetse.
Bende durursa 16 sında istiyordum hadi bakalımm gerçi hala normal mi doğursam diye konuşcam doktorla ama bakalım 🤣

Benim de doktorum 11 nisana sezaryen randevusu verdi. Çok az kaldı. Korkmaya başladım iyice :) Bebeğimin pozisyonu tersmiş. Yani hem kafa yukarda hem de sırtı dışarıya dönük yani bana sarılıyor gibi duruyormuş. Baya ters bi kız 😅 suyum da azaldığı için dönme şansı yok dedi.

Benim de doktorum 11 nisana sezaryen randevusu verdi. Çok az kaldı. Korkmaya başladım iyice :) Bebeğimin pozisyonu tersmiş. Yani hem kafa yukarda hem de sırtı dışarıya dönük yani bana sarılıyor gibi duruyormuş. Baya ters bi kız 😅 suyum da azaldığı için dönme şansı yok dedi.
Ay sağlıkla doğsun inşallah 🙏🏻 🥰

Back
X