2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bugün kan veren arkadaşlar ne durumdasınız çıktı mı sonuçlar sessiz bir topik olduk
kan vermedim ama eğlence olsun diye kaset test yaptım. çatlatma ığnesinin etkisi tabi. suan kan versem 25 30 cıvarındadır.

Eklentiler

• 209732091_1105447999965081_2429858079110766796_n.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 65
Cnm üzme kendini bugünde kan ver artışa bak inş güzel artmıştır
Bugün 208 çıktı, yalnız başka hastane.
Rabbim sağlıklı sıhharli nasip eder inşallah

İlk çocuğundaki mi?
Cuma 58 di. Bugün 208 olmuş hala leke var progestan kullandım doktora falan sormadan.
Bir de idrar yolu enfeksiyonu var bugün tahlil verdim, şimdi e nabızdan baktım da lökosit yüksek çıkmış ilaç falan veriyorlar mı

Cnm önceki değerlerin nasıldı artış güzel 208 güzel bir değer

Maşallah ikiz mi acaba

Onları tedavi ediyorlar. Hiç meraklanma canım. Evet o sonuçlar ilk yavrumun

İşte karşılaştırınca moralim bozuluyor o yüzden açmadım burayı 2 gündür. Yarın tekrar gideceğim inşallah. Branşınız ne? Benim bilişim
Benim de öyle hiç moralini bozma 3 günde 2 katına çıkması yeterli

Cnm sen nerelerdesin temmuz grubunda beraber öğrendik gözlerim seni arıyor
Benim inşallah sağlıklı devam ederse doğum Subatta olacak da ben Subat grubundayim buraya da uğrarım ama

Benim inşallah sağlıklı devam ederse doğum Subatta olacak da ben Subat grubundayim buraya da uğrarım ama
Tmm cnm uğra arada haberdar olalım birbirimizden benim ilk kızım 40. Haftayı doldurdu öyle geldi bu da öyle olur diye düşünüyorum ben buralardayim

Tmm cnm uğra arada haberdar olalım birbirimizden benim ilk kızım 40. Haftayı doldurdu öyle geldi bu da öyle olur diye düşünüyorum ben buralardayim
Benim sezaryendi 37+6da
Bu da öyle olur muhtemelen
Tabi keyfi ne zaman gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…