amin sagolun Rabbim size de evladinizi mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsinMerhaba ben de 2021 Mart annelerindenim umarım hepiniz sorunsuz hamilelikler geçirip sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Hayırlı uğurlu olsun sizinle hemen hemen aynı gibi günlerimiz, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinMerhabalar herkeseeeBen de mart annesi oluyorum galiba 24 mayıs sat fakat 11haziran çatlatma iğnesi oldum bat bugündü gelen giden yok ve 24 haziranda kan verdim 505 çıktı zaten inşallah sağlıklıdır bebişim ptesi tekrar kan verip sonuca göre randevu günümü belirlicez Herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler
Ne güzel sizin de hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla gelsin canımHayırlı uğurlu olsun sizinle hemen hemen aynı gibi günlerimiz, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet perşembe günü kan verdim 885 çıkmıştı bugün gittim doktora keseyi gördük çok şükürNe güzel sizin de hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla gelsin canımŞu keseyi görsek kalp atışını duysak biraz rahatlıcam ama şuan çok tedirginim kan vermiş miydin sen de?
Cnm ne yaptın kan verdin miben erken öğrenmenin stresini yaşıyorum maalesef. aslinda öyle çok da degil de... ilk ogrendigimde 33 tü. dün 138 cikti. yarin bi daha kan vercem. dünkü iyi çıkınca rahatladim biraz. yine de eşim dışında kimseye soylemeyecegim
evet çok şükür 403 çıktı. 2 gün önce 138di. kese için hala yolum varCnm ne yaptın kan verdin mi
Çok iyi maşallah cnm bende yarın kan verecem 6. Hafta doluncada doktora gidecem inşevet çok şükür 403 çıktı. 2 gün önce 138di. kese için hala yolum vargünler geçtikçe düşük ihtimali azalıyormus gibi hissediyorum ama
nasıl sabrediyorsun o kadarÇok iyi maşallah cnm bende yarın kan verecem 6. Hafta doluncada doktora gidecem inş
İlk gebeliğimde bende öyleydim testi yaptığımın ertesi günü doktora gittim daha kese oluşmamıştı 6. Hafta da çağırdı doktor 2 hafta çok stresli geçti acaba oluşmayacakmı diye o yüzden bu ikinci olacak inşnasıl sabrediyorsun o kadargitmemenin özel bir sebebi var mi? bebeğin hareketini hissedene kadar her gun ultrasona girsem isterim yani
Artışların maşallah güzel kese 5. Hafta da oluşmuş oluyor genelde ama ben 6. Haftayı bekliycem inşMerhabalar herkeseben de 2 senelik uğraş sonucu sonunda insan tanemin müjdesini aldım
10 gün gonal f + 2 ovitrelle kullandım ve iğne sonrası 14. Gün yani
22 Haziran tarihi kanda HCG değerim 16 çıktı
24 Haziran 79.2
26 Haziran'da yani bugün 223 çıktı.
Sizce değerler nasıl, pazartesi tekrar kan vericem ultrasona kadr bekleyeceğim kese için en erken ne zaman gidiliyor
Aaa süper kuzumEvet perşembe günü kan verdim 885 çıkmıştı bugün gittim doktora keseyi gördük çok şükürhaftaya tekrar gel büyümesini kontrol edelim dedi
benim de ikinci çocuğum olacak insallah. ilkinde nasil merakliysam simdi de oyleyimİlk gebeliğimde bende öyleydim testi yaptığımın ertesi günü doktora gittim daha kese oluşmamıştı 6. Hafta da çağırdı doktor 2 hafta çok stresli geçti acaba oluşmayacakmı diye o yüzden bu ikinci olacak inş
amin size de hayirli evlat olsun yavrunuz insallah mutlu mesut sağlıklı sihhatli büyütün. biz de hic eksilmeden artalim insallahMerhaba, ben 2021 Mart annesiyim.
3 ay 17 günlük bir kızım var çok şükür.
Şimdi 2022 Mart anneleri topiği açılmış çok duygulandım, hamilelik zor da olsa heyecanı bambaşkaydı.❤
İnşallah topikte olan ve gelecek herkesin de bebişleri sağlıkla büyüsün.
geç gelmiş güzel artmis bir dahaki hafta keseyi görürsün. yaklasik 6-8 gün sonra. hayırlı olsunMerhabalar herkeseben de 2 senelik uğraş sonucu sonunda insan tanemin müjdesini aldım
10 gün gonal f + 2 ovitrelle kullandım ve iğne sonrası 14. Gün yani
22 Haziran tarihi kanda HCG değerim 16 çıktı
24 Haziran 79.2
26 Haziran'da yani bugün 223 çıktı.
Sizce değerler nasıl, pazartesi tekrar kan vericem ultrasona kadr bekleyeceğim kese için en erken ne zaman gidiliyor