- 22 Ekim 2024
- 2.022
- 4.902
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #34.721
Evet sütten de olabilirmiş ben de çok ters düz etmeden gazını çıkarıyorum cikmiyorsa biraz uzandirip tekrar deniyorum falan max 3. Ye falan cikiyo öyle de çıkmazsa zateb en son kusmuş oluyoYok benimki kapakciktan kusuyordu yani bence emzirdikten sonra hemen dimdik yapmazdım ama yatirmazdim da koynumda tutardım hafiften kaykilarak karnına falan baskı yapmazdım 2 3 dk sonra gazını cikartirdim ama zaten direk kusardi belki fazla geliyordu hatta agirda geliyor olabilirdi beslenme açısından en rahat cocugumdu çünkü kolostrum sutum benim tupturuncuydu yaglilik oranından sanırım ve bir iki günde o süt normale dönerken benimki 1 ay öyle devam etmişti belki daha fazla çünkü yenidogan kıyafetlerinin hepsini atmıştım yikadigim halde lekeleri dahi cikmiyorduayda 1 buçuk kilo aldığını bilirim Dr sütü kes biraz demisti kusmalari o yuzden problem edilmemişti ben gaz için çok cirpinmadim kendimce sayı tutardım atıyorum 40.. 40 a kadar sayardim gazı çıktı çıktı çıkmadı bırakırdım bazen eşim alır devam ederdi..
İlk oğlumda kusmada yoktu emmede yoktu bu yüzden gaz sancısı da yoktu mamada yoktu mesela nasıl hayatta kaldı bilmiyorum sadece aglardi.. biz anneler çok evhamlıyız çok çabalıyoruz çoğu seyimizden feragat ediyoruz gerçekten zor bir süreç çok ağladım yiprandim Allah biliyor o geceleri ve gündüzleri ama bitiyor Rabbimden isteğim bebisler çabucak dünyaya adapte olsunlar ve anneler rahat etsin çünkü onlar bu süreci hatırlamıyor ama annelere iz bırakıyor bu süreçte olabilecek en güzel dua bu olabilir![]()