Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
15 günlükken falan başladık. 19 günlüğüz daha 2 kez yaptık. Dersi kaynatıyor hep mdmxmc

17 de doğduysa 1. Gün 18 i canımm

Benim ki de öyleydi gene oluyor ama artık ben de o da daha prof olduuk hallediyoruz snnd
Canim ben de anksiyete oldu bu takinti haline geldi.bir video izlemistim kadinin bebegi bogulmus boyle acili aramisti vs

Ya kizlar benim bebis emmek istiyorum ama ben emzirmwkten korkuyorum surekli boguluyor bu durumun önune nasil gecerim cozum lutfen 😏
Merhaba tazyikli geldiği için o şekilde olabilir. Emzirirken dik bir pozisyonda emzirme, bayağı arkaya doğru yaslanarak emzir, bebişin de üstünde yatsın. O zaman tazyik azalır.

Canm benımkıde memenın bırınde hıc bu sorunu yasamazken bırınde her ıctıgınde bogazına kacıyor aslında oyle aşırı bı sutumde yok mama+meme bırlıkte gıdıyorum ama nedense bırını ıcerken hep bogazına kacırıyor,arkadasın yazdıgını uygulayalım bende korkuyorum nefes almıcak dıye cunku.

Kızlar ben bır yorgunum sankı uzerımden tır gecmıs gıbıyım bugun bide temızlık yaptım bogazımda tahrıs olmus domestostan,ınsallah hasta olmam..gece uykusuzlugu benı fena carpıyor sanırım.bu arada bugun bebek cok uyudu (uyumasa dert uyusa dert🤭😄) bi işkillenmedim degil nıye bu kadar uyudukı acaba acıkınca kalkıyo yıyıp ıkı aglayıp gerı uyuyor

Kızlar sizinde dogumdan sonra iştahiniz açıldimi? Ben hamileyken bukdr cok yemiyordum. Surekli biseyler yemek istiorum sanirim emzirdigim icin oluo bole ama kilo alirsam üzülürum☺️
Bende tam tersi oldu hamileyken durdurak bilmiyordum aşırı yedim içtim eğlendim sjjdjdjf şimdi sıfır iştah canım bir şey istemiyor süt olsun diye zorla olması gerektiği kadar yiyorum. 60 ile hamile kalmıştım 84.5 ile doğuma gittim. Şuan 73.4 kilodayım. 25 günde 11 kiloya yakın gitmiş . Daha da gidecek gibi duruyor göğüs ucu ağrısı stresinden her bakımdan yoruldum😭

Canm benımkıde memenın bırınde hıc bu sorunu yasamazken bırınde her ıctıgınde bogazına kacıyor aslında oyle aşırı bı sutumde yok mama+meme bırlıkte gıdıyorum ama nedense bırını ıcerken hep bogazına kacırıyor,arkadasın yazdıgını uygulayalım bende korkuyorum nefes almıcak dıye cunku.
Aynen canim bir de o kadar gormedik gibi yapismaya calisiyor ki sinirleniyor ben anlamadim hic bu durumu

Kizlar bebis surekli acikiyor bu normal mi sizinkiler de surekli yarim saatte bir yemek istiyor mu

merhaba kizlar ben 2,3 ve daha fazla cocugu olan annelere bisey sormak istiyorum
kucuk kizim dogdugundan beridir buyuk kizimi taniyamiyorum bana bi akil verin nolur
yapma dedigim ne varsa yapiyor ustunu giy diyorum giymiyor yemegini ye diyorum yemiyor ilacini icmiyor herseye bagiriyor ve agliyor
dolapta 6 li sut var digerlerini bitirmeden her seferinde yenisini aciyor eskisini veriyorum yenisi olmaz diyorum kendini yere atip aglamaya basliyor hic boyle bi cocuk degildi napicagimi sasirdim
kardesini agzindan opme diyoruz inadina opuyor hohluyor agzina cocuga hircin davraniyor
sunu da belirteyim beni paylasamama gibi bi duygusu olamaz cunku benimle aman aman bi bagi yok yani aylarca babaannede kalsa beni aramaz
nolur bana bi akil verin ne yapabilirim

Back
X