2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ooo vajinal bakmadiysa hiç mi hiç sıkıntı yapma ne olur . Vajinalde anca gözükür bu haftada bebiş .bana 6+3 de keseyi görüyorum ama istersen vajinal bakalım daha iyi olur dedi tm dedim . Kalp atsina kadar gördü
Maşallah sağlıkla kucaklarsın inşallah bebeğini🥰 yolk kesesinden umutluyum o olunca bebek oluyormuş sanırım burda öyle yazmışlar😊 birde sağlıklı olsa ne güzel hediye olucak🤲

benim doktor yine kan istedi cuma akşam tekrar kan vericem 5. olacak ya sabırr
Niye o kadar çok istiyor ki? Çok erken öğrendiğiniz için mi acaba? Benimki 2 kereden sonra istemedi bwn meraktan 3.yü yaptırdım.

Kızlar sabah doktora gittim vajinal olarak keseyi gördü 4mm adet tarihinle uyumlu büyüklüğü dedi bugün doktora gidenler siz ne alemdesiniz 😍
hayırlı olsun, inşallah pazartesi bende görürüm , hepimiz görürüz kalbini duyarız sağlıkla dünyaya gelir inş inş inş :KK200:

benim 6 haziran canım, ama kaybım oldu benim kürtajdan sonra düzenim şaştı biraz 35-28 oldu o yüzden kestiremiyorum haftasını gününü birde geç döllenme oldu galiba
Hiç sıkıntı etme kendine benim de ilk gebeliğim görebilcez mi diye merak içerisindeydim karından göremedi Allah’ın izniyle görürsün 😊

Kızlar sabah doktora gittim vajinal olarak keseyi gördü 4mm adet tarihinle uyumlu büyüklüğü dedi bugün doktora gidenler siz ne alemdesiniz 😍
ya şimdi ben ovulasyondu bebek yapmaydı o konuda çok yoğunlaştığımdan olduktan sonraki kısımda çok zayıfım. bu kese görünüyor ya içinin dolu olup olmadığı kalp atışı alındığında mı çıkıyor şimdi gittiğimizde bebeğin geleceği keseyi görcez dimi ona göre beklentiye gircem :KK70: ajksdha

ya şimdi ben ovulasyondu bebek yapmaydı o konuda çok yoğunlaştığımdan olduktan sonraki kısımda çok zayıfım. bu kese görünüyor ya içinin dolu olup olmadığı kalp atışı alındığında mı çıkıyor şimdi gittiğimizde bebeğin geleceği keseyi görcez dimi ona göre beklentiye gircem :KK70: ajksdha
ben sana anlatıyım, ilk aşamada kese gözüküyor. kese belli bir boyuta geldiğinde kesenin içerisinde yolk kesesi oluşuyor (bu sanırım bebeğin beslenmesi içindi) sonrasında bebek oluşuyor, bebekte belli bir boyuta geldiğinde kalp atışı alınıyor, sonrada ışık hızı ile büyüyor inşallah :KK200:

ya şimdi ben ovulasyondu bebek yapmaydı o konuda çok yoğunlaştığımdan olduktan sonraki kısımda çok zayıfım. bu kese görünüyor ya içinin dolu olup olmadığı kalp atışı alındığında mı çıkıyor şimdi gittiğimizde bebeğin geleceği keseyi görcez dimi ona göre beklentiye gircem :KK70: ajks

X