- Konu Sahibi elektroforez
- #20.201
Bu mide bulantısına az da olsa çözüm bulan oldu mu acaba 2 gündür midemde bir şey yok artık boş boş çıkıyor prilam da işe yaramıyor kafam kalkmıyor artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben boğmaca aşısı yaptırdım icinde tetanoz var mı net bilmiyorum. İlk yaptırdığımda acımıstı sonrası cok rahattım. Yemek falan yaptım gece kolum ağırlasmaya başladı ertesi gün cok cok kötü oldu. Ben nefes falan alamadım cok ağır grip atlatıyormusum gibi oldu. Kolumda cok kötüydü buz koydum ama dahada kötü etti beni 4. Günde kendime gelmeye başlamıstım. Kolum şişip morarmıştı.Aşı olan arkadaşlar kol ağrılarınız ne zaman başlamıştı ?
Kan vermek değilde 3 saat ac kalması korkutuyor beniBende de aynısı oldu 3 kere kan aldılar aç durduk
Kuzum ben 21. Haftadan sonra çok net olarak her gün hissetmeye başladım ve son bir haftadır inanılmaz tekmeler yiyorum 24. Haftadayım şu anKızlar bebıslerı düzenlı hısseden varmı hergun aynı sevıyede?yaa ben bazen hıc hıssedemıyo gıbı oluyorumpsıkolojım bozuluyor sonra
İnşallah bende de oluşmazBir kopumdan kan verip yarim saat sonra da diger koldan aşı vuruldum. Allah'tan aşırı ağrım olmadı yani bende sorun oluşmadı jdjxjdjd
Tam bunu yazmak için girmiştim bilen varsa cevap verebilir mi bildiğiniz komple o bölgem ağrıyor kemik vs üst alt her yeri anlamadım dokundukça da ağrıyor yürürken de şubat grubunda çatı ağrısı şeklinde okudum ama hiç bilmiyorum bir süredir benimle bu ağrıKızlar 21 haftalık oldum ben. Bugün vajinada hafif zonklama mı sızlama mı öyle garip bi şey var. Başına gelen var mı ya da normal mi ilk defa oluyor böyle.
Benim soruma ek olarak bende sana cevap vermek istiyorum. Evet yapılıyor ben özelde yaptıracağımBu sorulara ek olarak özel hastanede yapılıyor mu diye sormak istiyorum ben de
Normal kadın hastalıkları bölümü yapıyor oradan randevu alınca haftan geldiyse söylüyorlar şeker yüklemesi yaptırdın mı diye.Sağlık ocağında bana al gel demişlerdi devlette hangi bölüme randevu alınıyor acaba şeker yüklemesi için
Geçmiş olsun ya bende de bugün oldu. Anlamadım da durduk yere ne oldu sizin kaç haftalık bu arada ?Tam bunu yazmak için girmiştim bilen varsa cevap verebilir mi bildiğiniz komple o bölgem ağrıyor kemik vs üst alt her yeri anlamadım dokundukça da ağrıyor yürürken de şubat grubunda çatı ağrısı şeklinde okudum ama hiç bilmiyorum bir süredir benimle bu ağrı
26+2 bugün bir haftadır falan yaşıyorum bazen hafifliyor bazen çok rahatsız ediyor ayağa kalktıkça. Durduk yere oldu cidden ben de anlamadım sana da çok geçmiş olsunGeçmiş olsun ya bende de bugün oldu. Anlamadım da durduk yere ne oldu sizin kaç haftalık bu arada ?
Ben 2 gün çok güzel hissetsem 2 gün hissedemiyorum. Bazen de içimden beni karınca gibi bir şeyler gıdıklıyor. Ama hareket hissetmek gibi değil huylandırıyor Bu arada ilkadim Aptamil uygulamalarında ninni bölümü var orda erkek sesiyle ninni var açınca hareketleniyor bazen. Babası sanıyor benim kız heralde. Babasının sesini duyunca da hareketleniyor bazenKızlar bebıslerı düzenlı hısseden varmı hergun aynı sevıyede?yaa ben bazen hıc hıssedemıyo gıbı oluyorumpsıkolojım bozuluyor sonra
Özellikle ayaktayken düzenli hissetmiyorum hareket halinde olduğum için sallıyor olabilirim o da uyuyor demek ki hatırlayınca hemen uzanıyorum. İlla aracam o tekmeyi yoksa rahat bırakmıyorumKızlar bebıslerı düzenlı hısseden varmı hergun aynı sevıyede?yaa ben bazen hıc hıssedemıyo gıbı oluyorumpsıkolojım bozuluyor sonra
Benim de şu an ağrı sızı şişme yok ama sabah 9 da oldummBenim olmamıştı bugün 2. Yi oldum
Evet evet evetttt sinirim bozuluyor çokKizlarrrr nefes darligi yasiyor musunuz?
Bence o an denk gelmiştir canım bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ben. Benim de bazen altları bazen üstleri tekmeliyorYa kızlar ben bugün 2. Aşımı oldum bebeğimin kalp atışını dinlediler ama net olarak bulmakta zorlandılar. En sonunda buldu. Dedi ki normalde 26. Haftada daha yukarıda olur biz yukarıda aradık aşağıdaymış. Bi sorun olsa doktorum muhakkak söyler. Geçen de konuştuk ya yukarı çıktı aşağıda falan diye. Kafama takıldı şimdi hemşire de böle diyince.
Evet evet bende ne zaman hissederim desem düz uzanıyorum hissetcem yani. Misal şuan içimde kıpırdanıyor sabahtan beri hissetmemiştimÖzellikle ayaktayken düzenli hissetmiyorum hareket halinde olduğum için sallıyor olabilirim o da uyuyor demek ki hatırlayınca hemen uzanıyorum. İlla aracam o tekmeyi yoksa rahat bırakmıyorum
Bir de sağa yatınca sağdan sola yatınca soldan tekme yiyorum. Yaranamıyorum daEvet evet bende ne zaman hissederim desem düz uzanıyorum hissetcem yani. Misal şuan içimde kıpırdanıyor sabahtan beri hissetmemiştim
gündüz hiç durmuyor desem yeridir gece allahtan uyuyoruz ama içimde bi balık var ordan oraya kayıyor. Bir ara 2 gün çok az hareket etmişti çok telaş yapmıştımKızlar bebıslerı düzenlı hısseden varmı hergun aynı sevıyede?yaa ben bazen hıc hıssedemıyo gıbı oluyorumpsıkolojım bozuluyor sonra
Bende de aynısı. Bebeğe oksijen gidiyor mu kaygısıyla hergün 10 dk temiz havada nefes egzersizi yapmaya çalışıyorum. Az kaldı İnşallah doğuma kadar doğru nefese alıştırmamız lazım vücudumuzuAynen burnum hep tikali nefes zorlugu yasiyorum