Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aşı olan arkadaşlar kol ağrılarınız ne zaman başlamıştı ?
Ben boğmaca aşısı yaptırdım icinde tetanoz var mı net bilmiyorum. İlk yaptırdığımda acımıstı sonrası cok rahattım. Yemek falan yaptım gece kolum ağırlasmaya başladı ertesi gün cok cok kötü oldu. Ben nefes falan alamadım cok ağır grip atlatıyormusum gibi oldu. Kolumda cok kötüydü buz koydum ama dahada kötü etti beni 4. Günde kendime gelmeye başlamıstım. Kolum şişip morarmıştı.

Kızlar bebıslerı düzenlı hısseden varmı hergun aynı sevıyede?yaa ben bazen hıc hıssedemıyo gıbı oluyorum😅psıkolojım bozuluyor sonra
Kuzum ben 21. Haftadan sonra çok net olarak her gün hissetmeye başladım ve son bir haftadır inanılmaz tekmeler yiyorum 😵‍💫 24. Haftadayım şu an

Kızlar 21 haftalık oldum ben. Bugün vajinada hafif zonklama mı sızlama mı öyle garip bi şey var. Başına gelen var mı ya da normal mi ilk defa oluyor böyle.
Tam bunu yazmak için girmiştim bilen varsa cevap verebilir mi 🙏🏻 bildiğiniz komple o bölgem ağrıyor kemik vs üst alt her yeri anlamadım dokundukça da ağrıyor yürürken de :KK43: şubat grubunda çatı ağrısı şeklinde okudum ama hiç bilmiyorum bir süredir benimle bu ağrı

Tam bunu yazmak için girmiştim bilen varsa cevap verebilir mi 🙏🏻 bildiğiniz komple o bölgem ağrıyor kemik vs üst alt her yeri anlamadım dokundukça da ağrıyor yürürken de :KK43: şubat grubunda çatı ağrısı şeklinde okudum ama hiç bilmiyorum bir süredir benimle bu ağrı
Geçmiş olsun ya bende de bugün oldu. Anlamadım da durduk yere ne oldu sizin kaç haftalık bu arada ?

Kızlar bebıslerı düzenlı hısseden varmı hergun aynı sevıyede?yaa ben bazen hıc hıssedemıyo gıbı oluyorum😅psıkolojım bozuluyor sonra
Ben 2 gün çok güzel hissetsem 2 gün hissedemiyorum. Bazen de içimden beni karınca gibi bir şeyler gıdıklıyor. Ama hareket hissetmek gibi değil huylandırıyor 🤭😅 Bu arada ilkadim Aptamil uygulamalarında ninni bölümü var orda erkek sesiyle ninni var açınca hareketleniyor bazen. Babası sanıyor benim kız heralde. Babasının sesini duyunca da hareketleniyor bazen🥰😅😅

Özellikle ayaktayken düzenli hissetmiyorum hareket halinde olduğum için sallıyor olabilirim o da uyuyor demek ki 😅 hatırlayınca hemen uzanıyorum. İlla aracam o tekmeyi yoksa rahat bırakmıyorum 😂

Benim olmamıştı bugün 2. Yi oldum
Benim de şu an ağrı sızı şişme yok ama sabah 9 da oldumm
Kizlarrrr nefes darligi yasiyor musunuz?
Evet evet evetttt sinirim bozuluyor çok
Ya kızlar ben bugün 2. Aşımı oldum bebeğimin kalp atışını dinlediler ama net olarak bulmakta zorlandılar. En sonunda buldu. Dedi ki normalde 26. Haftada daha yukarıda olur biz yukarıda aradık aşağıdaymış. Bi sorun olsa doktorum muhakkak söyler. Geçen de konuştuk ya yukarı çıktı aşağıda falan diye. Kafama takıldı şimdi hemşire de böle diyince.
Bence o an denk gelmiştir canım bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ben. Benim de bazen altları bazen üstleri tekmeliyor

Özellikle ayaktayken düzenli hissetmiyorum hareket halinde olduğum için sallıyor olabilirim o da uyuyor demek ki 😅 hatırlayınca hemen uzanıyorum. İlla aracam o tekmeyi yoksa rahat bırakmıyorum 😂
Evet evet bende ne zaman hissederim desem düz uzanıyorum hissetcem yani. Misal şuan içimde kıpırdanıyor sabahtan beri hissetmemiştim😅

gündüz hiç durmuyor desem yeridir 😅😅 gece allahtan uyuyoruz ama içimde bi balık var ordan oraya kayıyor. Bir ara 2 gün çok az hareket etmişti çok telaş yapmıştım

X