Maşallah sağlıkla kucaklarsın inşallah bebeğiniOoo vajinal bakmadiysa hiç mi hiç sıkıntı yapma ne olur . Vajinalde anca gözükür bu haftada bebiş .bana 6+3 de keseyi görüyorum ama istersen vajinal bakalım daha iyi olur dedi tm dedim . Kalp atsina kadar gördü
Niye o kadar çok istiyor ki? Çok erken öğrendiğiniz için mi acaba? Benimki 2 kereden sonra istemedi bwn meraktan 3.yü yaptırdım.benim doktor yine kan istedi cuma akşam tekrar kan vericem 5. olacak ya sabırr
Bende fena uyuyorum akşamları erkenden yatış sabah zor uyanışTek çok uyuyan benim galibaakşamüzeri 2 saat şekerleme bile yapıyorum
inanın bilmiyorum 846 dan sonra istememesi lazımdı aslında ama korkutuyolar sorun mu var diye insanıNiye o kadar çok istiyor ki? Çok erken öğrendiğiniz için mi acaba? Benimki 2 kereden sonra istemedi bwn meraktan 3.yü yaptırdım.
onların tarzı öyle genelde, korkutmak :) çok test seven doktora denk gelmişsin demek ki :)inanın bilmiyorum 846 dan sonra istememesi lazımdı aslında ama korkutuyolar sorun mu var diye insanı
Anladım canimbende de MTHFR heterezigotta doktor folik asit yüksek olduğu için özellikle folbiol vermişti, o yüzden sordum canım
yaaa ne kadar geçti seninn ne zamandıı sat ve battKızlar sabah doktora gittim vajinal olarak keseyi gördü 4mm adet tarihinle uyumlu büyüklüğü dedi bugün doktora gidenler siz ne alemdesiniz
Canım benim sat 8 hazirandı bat üzerinden de 3 ya da 4 gün geçtiyaaa ne kadar geçti seninn ne zamandıı sat ve batt
gözün aydınKızlar sabah doktora gittim vajinal olarak keseyi gördü 4mm adet tarihinle uyumlu büyüklüğü dedi bugün doktora gidenler siz ne alemdesiniz
hayırlı olsun, inşallah pazartesi bende görürüm , hepimiz görürüz kalbini duyarız sağlıkla dünyaya gelir inş inş inşKızlar sabah doktora gittim vajinal olarak keseyi gördü 4mm adet tarihinle uyumlu büyüklüğü dedi bugün doktora gidenler siz ne alemdesiniz
İnşallah hepsi sağlıkla güzellikle gelsin senin ne zamandı sathayırlı olsun, inşallah pazartesi bende görürüm , hepimiz görürüz kalbini duyarız sağlıkla dünyaya gelir inş inş inş
benim 6 haziran canım, ama kaybım oldu benim kürtajdan sonra düzenim şaştı biraz 35-28 oldu o yüzden kestiremiyorum haftasını gününü birde geç döllenme oldu galibaİnşallah hepsi sağlıkla güzellikle gelsin senin ne zamandı sat
Hiç sıkıntı etme kendine benim de ilk gebeliğim görebilcez mi diye merak içerisindeydim karından göremedi Allah’ın izniyle görürsünbenim 6 haziran canım, ama kaybım oldu benim kürtajdan sonra düzenim şaştı biraz 35-28 oldu o yüzden kestiremiyorum haftasını gününü birde geç döllenme oldu galiba
inşallah canımm sağlıklı olsun da geç olsun güç olmasınHiç sıkıntı etme kendine benim de ilk gebeliğim görebilcez mi diye merak içerisindeydim karından göremedi Allah’ın izniyle görürsün
Ohh maşallahKızlar sabah doktora gittim vajinal olarak keseyi gördü 4mm adet tarihinle uyumlu büyüklüğü dedi bugün doktora gidenler siz ne alemdesiniz
ya şimdi ben ovulasyondu bebek yapmaydı o konuda çok yoğunlaştığımdan olduktan sonraki kısımda çok zayıfım. bu kese görünüyor ya içinin dolu olup olmadığı kalp atışı alındığında mı çıkıyor şimdi gittiğimizde bebeğin geleceği keseyi görcez dimi ona göre beklentiye gircemKızlar sabah doktora gittim vajinal olarak keseyi gördü 4mm adet tarihinle uyumlu büyüklüğü dedi bugün doktora gidenler siz ne alemdesiniz
ben sana anlatıyım, ilk aşamada kese gözüküyor. kese belli bir boyuta geldiğinde kesenin içerisinde yolk kesesi oluşuyor (bu sanırım bebeğin beslenmesi içindi) sonrasında bebek oluşuyor, bebekte belli bir boyuta geldiğinde kalp atışı alınıyor, sonrada ışık hızı ile büyüyor inşallahya şimdi ben ovulasyondu bebek yapmaydı o konuda çok yoğunlaştığımdan olduktan sonraki kısımda çok zayıfım. bu kese görünüyor ya içinin dolu olup olmadığı kalp atışı alındığında mı çıkıyor şimdi gittiğimizde bebeğin geleceği keseyi görcez dimi ona göre beklentiye gircemajksdha
ya şimdi ben ovulasyondu bebek yapmaydı o konuda çok yoğunlaştığımdan olduktan sonraki kısımda çok zayıfım. bu kese görünüyor ya içinin dolu olup olmadığı kalp atışı alındığında mı çıkıyor şimdi gittiğimizde bebeğin geleceği keseyi görcez dimi ona göre beklentiye gircemajks