Çok sağolunYaaa maşallah
Çok teşekkürler.Çok geçmiş olsun
Bu sefer baya farketmiş amaGünaydın kızlaar ben hala kaset test büyütme aşamasındayım30undan beri devam grip oldum ya boğsz şiş akıntı fora burun ölmüş ne yapsam ne etsem ilaç alamam bu dönemde bitkiseş şeyler de içmeyin diyolsr akışına mı bırakayım
Tam 5+0da gözüktü canım ilk muayenemdi. Kesede var bebekte var dediKaç haftalıkken bebek göründü
valla korktum bende ya gözlerim şıp şıp akıyo ses mes gitti bir anda bağışıklığımız düştü heraldeBu sefer baya farketmiş ama
Ben de grip oldum 1 hafta oldu hala geçmedi sesim tamamen kısık , felaket bi öksürük var. Sadece ıhlamur içebiliyorum o da günde 1 bardak.
Selam kizlar dünkü kan sonucunda çıktı .
1 tem. 176
5 temmuz 907 .
Gayet iyi artmış değer.
Maşallah çok güzel görüntüsü var mı paylasabilsceginTam 5+0da gözüktü canım ilk muayenemdi. Kesede var bebekte var dedi
Çok güzel artmış canım maşallahSelam kizlar dünkü kan sonucunda çıktı .
1 tem. 176
5 temmuz 907 .
Gayet iyi artmış değer.
Sağol canım teşekkür ederimÇok güzel artmış canım maşallah
Var tabi ama fotografta gözükmüyor ultrasonda gösterdi doktor ğst kösede beyaz birşeydi ama fotografta neden çekmemiş onu bilmiyorumMaşallah çok güzel görüntüsü var mı paylasabilscegin
10 gün sonra dedi. Daha randevu almadım. Ayın 12 sine başka doktora randevum var. 7 gün sonra kalp atışı olur mu kiMerhaba benim cumartesi değerim 1971 idi ve 4+3 olarak mini bir kese de gördük. 3 mm dedi doktorbir sonraki randevunuz ne zaman bende kalp atışıni merak ediyorum
Allah kucağınıza almayı da nasip etsin İnşAllahKızlar bende bugün tekrar kan verdim 902 ciktihaftaya keseyi görür müyüm
Macunu bir ay kullandım tekrar almadım tiroidm yüksek çıktı bir ay kullandım sonra hamile kaldım tek sorunum tiroidmis sanırımAllah kucağınıza almayı da nasip etsin İnşAllahSizle birlikte macun kullanmıştım ben siz ovulasyon sayesinde mi gebe kaldınız tekrar hayırlı olsun
karından mı baktı ?Var tabi ama fotografta gözükmüyor ultrasonda gösterdi doktor ğst kösede beyaz birşeydi ama fotografta neden çekmemiş onu bilmiyorum
Evet canımkarından mı baktı ?
Merhaba, ben İzmit’liyim fakat yurtdışında yaşıyorum. Hatta önümüzdeki 3 hafta sonrasında orada olucam inşallah. Ben 3 senedir hamile kalmaya çalışıyordum. Medar hastahanesinde Ahmet Coşkun beyi çok tavsiye ettiler onun öncesinde bir sürü doktor denemiştim hadi bunu da deneyeyim dedim ve gittim Mayıs 19 da. Hepsi birşey söyledi ama maalesef. Ahmet bey poliplermin bulunduğunu ve acilen ameliyata alınmam gerektiğini söyledi. Ameliyat sonrası adam bana tamam bir ay sonra hamilesin dedi.. Dalga geçer gibi di mi? Ve şu an 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şaka gibi gerçekten.. Adam işinde çok iyi gönülden tavsiye ediyorumdoktor paylaşımı yapmalık izmit'ten birileri var mı aranızda?