2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kızlaar ben hala kaset test büyütme aşamasındayım 😂😂😂 30undan beri devam grip oldum ya boğsz şiş akıntı fora burun ölmüş ne yapsam ne etsem ilaç alamam bu dönemde bitkiseş şeyler de içmeyin diyolsr akışına mı bırakayım

Eklentiler

• IMG_20210706_071139.jpg
    IMG_20210706_071139.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 51
Günaydın kızlaar ben hala kaset test büyütme aşamasındayım 😂😂😂 30undan beri devam grip oldum ya boğsz şiş akıntı fora burun ölmüş ne yapsam ne etsem ilaç alamam bu dönemde bitkiseş şeyler de içmeyin diyolsr akışına mı bırakayım
Bu sefer baya farketmiş ama 🧿🧿🥰
Ben de grip oldum 1 hafta oldu hala geçmedi sesim tamamen kısık , felaket bi öksürük var. Sadece ıhlamur içebiliyorum o da günde 1 bardak.

Bu sefer baya farketmiş ama 🧿🧿🥰
Ben de grip oldum 1 hafta oldu hala geçmedi sesim tamamen kısık , felaket bi öksürük var. Sadece ıhlamur içebiliyorum o da günde 1 bardak.
valla korktum bende ya gözlerim şıp şıp akıyo ses mes gitti bir anda bağışıklığımız düştü heralde

Maşallah çok güzel görüntüsü var mı paylasabilscegin
Var tabi ama fotografta gözükmüyor ultrasonda gösterdi doktor ğst kösede beyaz birşeydi ama fotografta neden çekmemiş onu bilmiyorum 🙄

Eklentiler

• 5E9E5C70-F8C6-4C9A-A55B-B42ECD2D6B8E.jpeg
    5E9E5C70-F8C6-4C9A-A55B-B42ECD2D6B8E.jpeg
    143,4 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba benim cumartesi değerim 1971 idi ve 4+3 olarak mini bir kese de gördük. 3 mm dedi doktor😉 bir sonraki randevunuz ne zaman bende kalp atışıni merak ediyorum
10 gün sonra dedi. Daha randevu almadım. Ayın 12 sine başka doktora randevum var. 7 gün sonra kalp atışı olur mu ki

Allah kucağınıza almayı da nasip etsin İnşAllah❣️ Sizle birlikte macun kullanmıştım ben siz ovulasyon sayesinde mi gebe kaldınız tekrar hayırlı olsun🌸
Macunu bir ay kullandım tekrar almadım tiroidm yüksek çıktı bir ay kullandım sonra hamile kaldım tek sorunum tiroidmis sanırım 🌼

doktor paylaşımı yapmalık izmit'ten birileri var mı aranızda? 😊
Merhaba, ben İzmit’liyim fakat yurtdışında yaşıyorum. Hatta önümüzdeki 3 hafta sonrasında orada olucam inşallah. Ben 3 senedir hamile kalmaya çalışıyordum. Medar hastahanesinde Ahmet Coşkun beyi çok tavsiye ettiler onun öncesinde bir sürü doktor denemiştim hadi bunu da deneyeyim dedim ve gittim Mayıs 19 da. Hepsi birşey söyledi ama maalesef. Ahmet bey poliplermin bulunduğunu ve acilen ameliyata alınmam gerektiğini söyledi. Ameliyat sonrası adam bana tamam bir ay sonra hamilesin dedi.. Dalga geçer gibi di mi? Ve şu an 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şaka gibi gerçekten.. Adam işinde çok iyi gönülden tavsiye ediyorum 😊

X