- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
Bence gayet güzel artmıştır canım . Testkoyulasmaya başlamış . Bende bı saat sonra sağlık ocağına gidicem . Hemşire Perşembe egergebelik çıkarsa bı daha test vermene gerek yok demişti ama bugün 4. Gün bnde artışı merak ediyorum umarım kan alırlar yine . Çünkü 10 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum doktoraGünaydın kızlarr ben dün kan verdim hastane sistemi bozukmuş ne e devlete düşmüş gittiğim ne hastane lab sonuçlarına... arıyorum gelin öğrenin diyolar gidemem de işe geçiyorumistihareye yatıp ne çıktı diye düşünmek dışında bir şey yapamam heralde değil mii bugün bat günü kaset netleşiyor gittikçe de sağlıklı bir artış mı çok merak ediyodum
Sizin yine çıkmamış e devletteGünaydın kızlarr ben dün kan verdim hastane sistemi bozukmuş ne e devlete düşmüş gittiğim ne hastane lab sonuçlarına... arıyorum gelin öğrenin diyolar gidemem de işe geçiyorumistihareye yatıp ne çıktı diye düşünmek dışında bir şey yapamam heralde değil mii bugün bat günü kaset netleşiyor gittikçe de sağlıklı bir artış mı çok merak ediyodum
valla insanı strese sokuyolar ben öğrenen kadar çocuk büyümüştür zatenSizin yine çıkmamış e devlettebenim 0 yazıyordu ilk 300 dü 2 sonra 0 yazdı maaf oldum üzüntüden meğersem sistemsel bi hata olmuş ama yarım saat çözesiye canımdan can gitti
Test koyulaşmaya başlamış canım.Bu da sana bi ani olmuş.Ilerde hatırladıkca gülersin.Insan yine bu da mı beni buldu modunda oluyor amaGünaydın kızlarr ben dün kan verdim hastane sistemi bozukmuş ne e devlete düşmüş gittiğim ne hastane lab sonuçlarına... arıyorum gelin öğrenin diyolar gidemem de işe geçiyorumistihareye yatıp ne çıktı diye düşünmek dışında bir şey yapamam heralde değil mii bugün bat günü kaset netleşiyor gittikçe de sağlıklı bir artış mı çok merak ediyodum
Sorma sorma araadım yine kavga dövüş onaylamayı unutmuşlarr dedim biraz daha onaylamazsanız doğurcam aagdsjahdaTest koyulaşmaya başlamış canım.Bu da sana bi ani olmuş.Ilerde hatırladıkca gülersin.Insan yine bu da mı beni buldu modunda oluyor ama
oh maşallah süper artmışşSorma sorma araadım yine kavga dövüş onaylamayı unutmuşlarr dedim biraz daha onaylamazsanız doğurcam aagdsjahda
30 mayıs 14
2 temmuz 88
4 temmuz 206 sonuçlarım yarın yine kan vereyim
Beta 1500 bulmadan dr.a gitme canım. Cidden daha stresli oluyor.Ama çok güzel artmış maşallah.Sorma sorma araadım yine kavga dövüş onaylamayı unutmuşlarr dedim biraz daha onaylamazsanız doğurcam aagdsjahda
30 mayıs 14
2 temmuz 88
Ben 23 haziranda bata 3 kala kaset testle öğrendim ertesi gün kan verdim 32 çıktı doktora da beta 400 küsürken gitmiştim çok erken diye 15 gün sonra gel dedi ben de beklerken o sırada doktor araştırıyorum :)Tamamdır inşallah ogün gidip hemen yazacağım inşallah memenun kalırızsenin ögreneli ne kadar oldu
Çok teşekkürlerArkadaşın da söylediği gibi medipol mega hastane olarak güzel gerçekten, doktor olarak ben Elif Çiler Eren hanımefendiye gidiyorum memnunum şimdilik, Nagehan Kaya adlı doktora giden arkadaşlarım da var onlar da memnunlar
Maşallah seninki baya hızlı büyüyorSorma sorma araadım yine kavga dövüş onaylamayı unutmuşlarr dedim biraz daha onaylamazsanız doğurcam aagdsjahda
30 mayıs 14
2 temmuz 88
yaa hangi şehirdesinn benim kolan şişlide bebekten önce gittiğim bir doktor vardı hastane değiştirmiş şimdi liv vadiistanbuldaymış kerem doğa seçkin onunla takip etmeyi düşünüyorum bu süreciiiBen 23 haziranda bata 3 kala kaset testle öğrendim ertesi gün kan verdim 32 çıktı doktora da beta 400 küsürken gitmiştim çok erken diye 15 gün sonra gel dedi ben de beklerken o sırada doktor araştırıyorum :)
Canım hiç başkalarıyla kıyaslama olması gerektiği gibi oluyorsa sorun yok hem şu an sayılar küçük zaten zamanla artış daha fazla olacak öyle düşünArkadaşlar 2 gün arayla beta değerlerim
30 unda 34
2 sinde 92
4 ünde yani bugün 196
yüzde yüz olması gerektiğini biliyorum ama sanki başkalarının daha mı çok artıyor ne :/ bir yorum yapıverin
Ben istanbuldayım da başakşehirdeyim vadiistanbula gidene kadar yolda doğururum yakın olsun istiyorumyaa hangi şehirdesinn benim kolan şişlide bebekten önce gittiğim bir doktor vardı hastane değiştirmiş şimdi liv vadiistanbuldaymış kerem doğa seçkin onunla takip etmeyi düşünüyorum bu süreciii
Kız verme daha kan kanın kuricak bebeğe lazımSorma sorma araadım yine kavga dövüş onaylamayı unutmuşlarr dedim biraz daha onaylamazsanız doğurcam aagdsjahda
30 mayıs 14
2 temmuz 88
Canım hiç başkalarıyla kıyaslama olması gerektiği gibi oluyorsa sorun yok hem şu an sayılar küçük zaten zamanla artış daha fazla olacak öyle düşün
Merhaba hanımlar bat 24.05 ti test yaptım hamile oldugumu ögrendim doktora gittim ilk hcg 129.9 2 gün sonra 517 2gün 1090. 4 gün sonra 1999 sonuç çıktı deger çok yükselmemiş bgün 6 haftalık olucak keseyi 5+4 den vajinadan göründü ama düşük gibi duruyor dedi doktor tutanamayada bilir düşede bilir veya kese büyümezse 1 haftaya kadar kürtaj yapılabilir dedi perşembeyi zor bekliyorum ama kanamam agrım yok acaba kese mi büyümüyor
ctesiye aldım randevu valla yeterKız verme daha kan kanın kuricak bebeğe lazımgayet güzel artışlar . 10 gün sonra da doktora git keseyi görürsün .
4 gün sonra1090dan 2 gün sonra mı 4 gün sonra mı 1999 oldu?
4 gün sonra