2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bence gayet güzel artmıştır canım . Testkoyulasmaya başlamış . Bende bı saat sonra sağlık ocağına gidicem . Hemşire Perşembe egergebelik çıkarsa bı daha test vermene gerek yok demişti ama bugün 4. Gün bnde artışı merak ediyorum umarım kan alırlar yine . Çünkü 10 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum doktora

Sizin yine çıkmamış e devlette benim 0 yazıyordu ilk 300 dü 2 sonra 0 yazdı maaf oldum üzüntüden meğersem sistemsel bi hata olmuş ama yarım saat çözesiye canımdan can gitti

Sizin yine çıkmamış e devlette benim 0 yazıyordu ilk 300 dü 2 sonra 0 yazdı maaf oldum üzüntüden meğersem sistemsel bi hata olmuş ama yarım saat çözesiye canımdan can gitti
valla insanı strese sokuyolar ben öğrenen kadar çocuk büyümüştür zaten

Test koyulaşmaya başlamış canım.Bu da sana bi ani olmuş.Ilerde hatırladıkca gülersin.Insan yine bu da mı beni buldu modunda oluyor ama

Test koyulaşmaya başlamış canım.Bu da sana bi ani olmuş.Ilerde hatırladıkca gülersin.Insan yine bu da mı beni buldu modunda oluyor ama
Sorma sorma araadım yine kavga dövüş onaylamayı unutmuşlarr dedim biraz daha onaylamazsanız doğurcam aagdsjahda

30 mayıs 14
2 temmuz 88
4 temmuz 206 sonuçlarım yarın yine kan vereyim

Sorma sorma araadım yine kavga dövüş onaylamayı unutmuşlarr dedim biraz daha onaylamazsanız doğurcam aagdsjahda

30 mayıs 14
2 temmuz 88
Beta 1500 bulmadan dr.a gitme canım. Cidden daha stresli oluyor.Ama çok güzel artmış maşallah.

Tamamdır inşallah ogün gidip hemen yazacağım inşallah memenun kalırız senin ögreneli ne kadar oldu
Ben 23 haziranda bata 3 kala kaset testle öğrendim ertesi gün kan verdim 32 çıktı doktora da beta 400 küsürken gitmiştim çok erken diye 15 gün sonra gel dedi ben de beklerken o sırada doktor araştırıyorum :)

Çok teşekkürler

yaa hangi şehirdesinn benim kolan şişlide bebekten önce gittiğim bir doktor vardı hastane değiştirmiş şimdi liv vadiistanbuldaymış kerem doğa seçkin onunla takip etmeyi düşünüyorum bu süreciii

Arkadaşlar 2 gün arayla beta değerlerim
30 unda 34
2 sinde 92
4 ünde yani bugün 196

yüzde yüz olması gerektiğini biliyorum ama sanki başkalarının daha mı çok artıyor ne :/ bir yorum yapıverin
Canım hiç başkalarıyla kıyaslama olması gerektiği gibi oluyorsa sorun yok hem şu an sayılar küçük zaten zamanla artış daha fazla olacak öyle düşün

Merhaba hanımlar bat 24.05 ti test yaptım hamile oldugumu ögrendim doktora gittim ilk hcg 129.9 2 gün sonra 517 2gün 1090. 4 gün sonra 1999 sonuç çıktı deger çok yükselmemiş bgün 6 haftalık olucak keseyi 5+4 den vajinadan göründü ama düşük gibi duruyor dedi doktor tutanamayada bilir düşede bilir veya kese büyümezse 1 haftaya kadar kürtaj yapılabilir dedi perşembeyi zor bekliyorum ama kanamam agrım yok acaba kese mi büyümüyor

yaa hangi şehirdesinn benim kolan şişlide bebekten önce gittiğim bir doktor vardı hastane değiştirmiş şimdi liv vadiistanbuldaymış kerem doğa seçkin onunla takip etmeyi düşünüyorum bu süreciii
Ben istanbuldayım da başakşehirdeyim vadiistanbula gidene kadar yolda doğururum yakın olsun istiyorum aslında çam ve sakurada çalışıyorum ama sonuçta devlet diye buraya da güvenemiyorum

30 mayıs 14
2 temmuz 88
Kız verme daha kan kanın kuricak bebeğe lazım gayet güzel artışlar . 10 gün sonra da doktora git keseyi görürsün .

1090dan 2 gün sonra mı 4 gün sonra mı 1999 oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…