2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba hanımlar bat 24.05 ti test yaptım hamile oldugumu ögrendim doktora gittim ilk hcg 129.9 2 gün sonra 517 2gün 1090. 4 gün sonra 1999 sonuç çıktı deger çok yükselmemiş bgün 6 haftalık olucak keseyi 5+4 den vajinadan göründü ama düşük gibi duruyor dedi doktor tutanamayada bilir düşede bilir veya kese büyümezse 1 haftaya kadar kürtaj yapılabilir dedi perşembeyi zor bekliyorum ama kanamam agrım yok acaba kese
Canım doktor kaç haftalık olduğunu bat tarihine göre mi söyledi? Benimde bat 24 mayıstı ama doktor bebeğin ultrasonda 4 haftalık olduğunu söyledi.

Bence başka bir doktorada görün canım ferah tut kalbini.. Doktorlar çok acımasız konuşuyor. En ufak pürüzü bile abartabiliyor
Ewt perşembe günü başka bir doktora gidicem bende böle düşünmüştüm banada ilk hcg 129.9 çıktıgında yeni döllenme demişti yada düşükte olabilir demişti yani kaç haftalık o zamn dedim normal bata göre 4 hafta ama erken diyorsunuz dedim biz bata göre hesaplarız dedi gebeligi anlamadım 🙄

Ben istanbuldayım da başakşehirdeyim vadiistanbula gidene kadar yolda doğururum yakın olsun istiyorum 😂 aslında çam ve sakurada çalışıyorum ama sonuçta devlet diye buraya da güvenemiyorum
Yaaa ne kadar güzel ben de başakşehirdeyim yakın diye medipol hastanesini tercih ettim aslında ☺ çam sakuraya da bi kayıt açtırsam mı bilmiyorum

Yaaa ne kadar güzel ben de başakşehirdeyim yakın diye medipol hastanesini tercih ettim aslında ☺ çam sakuraya da bi kayıt açtırsam mı bilmiyorum
Ben çam sakurada bi kadın doğumcuya rica ettim muayene oldum personel olduğum halde pek ilgilenmedi o yüzden biraz önyargılıyım belki de iyi bi doktora denk gelmemişimdir

Merhaba hanımlar bat 24.05 ti test yaptım hamile oldugumu ögrendim doktora gittim ilk hcg 129.9 2 gün sonra 517 2gün 1090. 4 gün sonra 1999 sonuç çıktı deger çok yükselmemiş bgün 6 haftalık olucak keseyi 5+4 den vajinadan göründü ama düşük gibi duruyor dedi doktor tutanamayada bilir düşede bilir veya kese büyümezse 1 haftaya kadar kürtaj yapılabilir dedi perşembeyi zor bekliyorum ama kanamam agrım yok acaba kese mi büyümüyor😔
Kesinlikle bir doktorla hareket etme, belki diğer doktor gelişmesini takip etmek için biraz daha bekletecek ya da gerçekten bebek geç döllendi. Bi tanıdığımızda da bebek yavaş gelişiyordu kürtaj dediler Ankara'ya ailesinin yanına geldi kürtaj için oradaki doktor sağlıklı gebelik demiş. Bebek şimdi yedi aylık

Ben çam sakurada bi kadın doğumcuya rica ettim muayene oldum personel olduğum halde pek ilgilenmedi o yüzden biraz önyargılıyım belki de iyi bi doktora denk gelmemişimdir
Maalesef devlette her doktor hassas ve iyi olmayabiliyor, araştırıp tercih edilebilir belki. Hastane olarak güzel geçen gün bir tanıdık doğum yaptı orada memnun kalmışlar ama bilemiyorum doktoru kimdi Vs, bir de doğum esnasında nöbetçi doktor doğuma giriyor devlette bildiğim kadarıyla o yüzden de tercih etmek istemiyorum pek

Maalesef devlette her doktor hassas ve iyi olmayabiliyor, araştırıp tercih edilebilir belki. Hastane olarak güzel geçen gün bir tanıdık doğum yaptı orada memnun kalmışlar ama bilemiyorum doktoru kimdi Vs, bir de doğum esnasında nöbetçi doktor doğuma giriyor devlette bildiğim kadarıyla o yüzden de tercih etmek istemiyorum pek
Aynen doğum yapanlar memnun hastanenin imkanlarını da görüyorum gayet iyi ama işte herşeyden önemlisi doktor ve doğum anında da istediğin doktor olmayabiliyor

Ewt perşembe günü başka bir doktora gidicem bende böle düşünmüştüm banada ilk hcg 129.9 çıktıgında yeni döllenme demişti yada düşükte olabilir demişti yani kaç haftalık o zamn dedim normal bata göre 4 hafta ama erken diyorsunuz dedim biz bata göre hesaplarız dedi gebeligi anlamadım 🙄
Kesinlikle başka bir doktor görüşü alın bazı doktorlar yanlış tanı veya yanlış bilgilendirme yapabiliyor. Bende bi tanıdığımdan duydum doktor kesen boş almamız lazım demiş başka doktora gitmiş kese dolu görmüş. Allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın ❤

ctesiye aldım randevu valla yeter :KK70: erken öğrenmenin cidden zararları göremiyosa da şunu yap bunu yapma konuşsun :KK70::d eşimi de götüreyim de
Cmtsi kese gözükebilir blki vajinal ultrasonla .bnde yok kese yok bebek yok kalp atışı için ayrı ayrı gitmk istemiyorum . O yüzden bu cuma değil haftaya cuma doktora gidicem 😬şimdi Jan verdim sağlık ocağında gce ancak çıkar . 4 gün önceki değere göre 800 e yakın bı değer çıkması lazım

Cmtsi kese gözükebilir blki vajinal ultrasonla .bnde yok kese yok bebek yok kalp atışı için ayrı ayrı gitmk istemiyorum . O yüzden bu cuma değil haftaya cuma doktora gidicem 😬şimdi Jan verdim sağlık ocağında gce ancak çıkar . 4 gün önceki değere göre 800 e yakın bı değer çıkması lazım
cuma vereyim bende ctesi doktora onu gösteririm :KK70::d ayy hadi kuduranzi bir şey çıksınn haber edersiin. benim bugün çatlama gününü sayarsam regl günümm daha ama bayramda şehir dışına gitcez direktif alırım en azından eşim de dinlesin de az daha pohpohlasın dolap kapağına bile uzanamazmışım diyorum şehir efsanesi diyor ahahhaha

cuma vereyim bende ctesi doktora onu gösteririm :KK70::d ayy hadi kuduranzi bir şey çıksınn haber edersiin. benim bugün çatlama gününü sayarsam regl günümm daha ama bayramda şehir dışına gitcez direktif alırım en azından eşim de dinlesin de az daha pohpohlasın dolap kapağına bile uzanamazmışım diyorum şehir efsanesi diyor ahahhaha
🤣🤣Canım senin ilk gebeligin miydi ? Benimki de bana yanasmaya çalışıyor . Dur bı bebek yerine yerleşim keseyi görelim diyorum 😬benim bı de kızım var .ilkinde hiç naz yapmamıştım bunda yapayım bari diyorum .:KK14:

🤣🤣Canım senin ilk gebeligin miydi ? Benimki de bana yanasmaya çalışıyor . Dur bı bebek yerine yerleşim keseyi görelim diyorum 😬benim bı de kızım var .ilkinde hiç naz yapmamıştım bunda yapayım bari diyorum .:KK14:
aynen ilk ilkk ondan napcağımızı şaşırdık :KK70::KK70: aynenn o konuda bende ayrı yatıyorum hatta hahaha

aynen ilk ilkk ondan napcağımızı şaşırdık :KK70::KK70: aynenn o konuda bende ayrı yatıyorum hatta hahaha
Yaaa ilkin heyecanı çok çok güzel 😍ben bunda öğrendiğim ilk gün bütün midum düşmüştü . Hatta 1.5 saat çiş tutup yaptığım testi atmıştım sizin guruba ilk tepkim hassas...tir oldu 😬yeni yeni alışıyorum varlığına .

Yaaa ilkin heyecanı çok çok güzel 😍ben bunda öğrendiğim ilk gün bütün midum düşmüştü . Hatta 1.5 saat çiş tutup yaptığım testi atmıştım sizin guruba ilk tepkim hassas...tir oldu 😬yeni yeni alışıyorum varlığına .
ben daha hiçbir şey anlamıyorum ya ultrasona girmediğinden diyolar ama inş ondandır :KK70::KK70::KK70:

Hanımlar içi bulanan var mı? Tam mide bulantısı değil, normal bulanmaması da değil. Öyle bişey. 😆

X