2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim de ilk gebeliğim kimyasaldı. 30 lardan düştü hemen sonra adet olmuştum. Diğerini de öğrendiğimde 8 binlerdi sonuç, kese vardı sonra kalp atışı durdu falan. O mesela fazla yüksekti sanki düşününce. :///

Sizin şuan betanız nerelerde?
Batım 4 yada 5 temmuz ben persembe gunu silik cizgiyle pozitif oldugumu öğrendim. Bugun biraz daha koyulasti kan vermedim.

Amin inşallah. Güzel günlerin keyfini çıkaralım, gün saymayalım bence. Bu hafta yeğenimin düğünü var sonra tatile çıkacağım kafa dağıtmaya. En azından günleri saymamış olacağım randevu için.
Evet haklısınız oyalanacak birşeyler bulmak lazım 😊

Hadi bakalım yarın gerginliğim bitecek. Teşekkür ederim cevabınız için.

Teşekkür ederim canım git gide umudum artıyor.

Neyse ben daha fazla meşgul etmeyeyim burayı. Yarın pozitif çıkarsa gelirim. :KK17::KK17:
Rica ederim canım umarım hayırlı haberi alırız yarın 🙂

Hanımlar kaçıncı çocuk yaşlar kaç tanısalım biraz.
Ben 34 yaşındayı 13 ve 9.5 yaşında iki oğlum var nasipse 3. Çocuk olucak açıkcası bukadar aradan sonra endiseliyim biraz. Rabbim kolaylaştırsın inşaAllah
Ben de yaşım 33 ,6 yaşında olacak oğlum Temmuzda biraz büyüsün diye bekledik inşallah sağlıklı kolay bebekler olurlar🙏

Arkadaşlar 2 gün arayla beta değerlerim
30 unda 34
2 sinde 92
4 ünde yani bugün 196

yüzde yüz olması gerektiğini biliyorum ama sanki başkalarının daha mı çok artıyor ne :/ bir yorum yapıverin
ayy bende kan verdim az önce çıksın yazıcam hemenn bence güzell

Kızlar benim sat 6 hazirandı cuma günü test yaptım olacağım gün yani 2 temmuzda net 2 çizgi çıktı daha kan tahlili yapmadım salı gününe randevu aldım kese görünür mü acaba?

Kızlar benim sat 6 hazirandı cuma günü test yaptım olacağım gün yani 2 temmuzda net 2 çizgi çıktı daha kan tahlili yapmadım salı gününe randevu aldım kese görünür mü acaba?
5. Haftada karından gözüküyor genelde.

Sanmıyorum canım benim de bat günüm persenbeydi kan testim 176 çıktı . Yarın sağlık ocağına gidicem . Eğer kan alırlarsa tekrar en fazla 800 lerde olur . 1500 de mi ne sanırım vajinal gözüküyor . Biraz daha bekleneni tavsiye ederim

İyi akşamlar kızlar inş bende Mart annesi olucam 🙏🏻 Bata 2 gün var ilk kan testini 4 gün önce vermiştim 8.3 dü bugünkü 75.küsür ☺️ Ama bugün tüm gün dışardaydım şimdi eve geldiğimde günlük pedde açık kahverengi akıntı olmuş kremsi kıvamda . Normal mi bu durum korkmam gerek mi . Ne yapmam gerek 😕

İyi akşamlar kızlar inş bende Mart annesi olucam 🙏🏻 Bata 2 gün var ilk kan testini 4 gün önce vermiştim 8.3 dü bugünkü 75.küsür ☺️ Ama bugün tüm gün dışardaydım şimdi eve geldiğimde günlük pedde açık kahverengi akıntı olmuş kremsi kıvamda . Normal mi bu durum korkmam gerek mi . Ne yapmam gerek 😕
doktora danismalisin bu durumda genelde progestan veriyorlar

Günaydın kızlarr ben dün kan verdim hastane sistemi bozukmuş ne e devlete düşmüş gittiğim ne hastane lab sonuçlarına... arıyorum gelin öğrenin diyolar gidemem de işe geçiyorum 😂 istihareye yatıp ne çıktı diye düşünmek dışında bir şey yapamam heralde değil mii bugün bat günü kaset netleşiyor gittikçe de sağlıklı bir artış mı çok merak ediyodum

Eklentiler

• IMG_20210705_071902.jpg
    IMG_20210705_071902.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 56
X