- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 41
4.haftadan sonra daha fazla artıyor.En az %60artmasi gerek.Ki öyle canım.Hic kafanı karıştırma.Bence çok güzel artmış.Arkadaşlar 2 gün arayla beta değerlerim
30 unda 34
2 sinde 92
4 ünde yani bugün 196
yüzde yüz olması gerektiğini biliyorum ama sanki başkalarının daha mı çok artıyor ne :/ bir yorum yapıverin
4.haftadan sonra daha fazla artıyor.En az %60artmasi gerek.Ki öyle canım.Hic kafanı karıştırma.Bence çok güzel artmış.
2 kat ve üstü olmuş.bence gayet,iyiArkadaşlar 2 gün arayla beta değerlerim
30 unda 34
2 sinde 92
4 ünde yani bugün 196
yüzde yüz olması gerektiğini biliyorum ama sanki başkalarının daha mı çok artıyor ne :/ bir yorum yapıverin
Inşallah ya.Bende yine aynı şeyi yaşarsam korkusu var sadece.cok zordu çünkü.O endişe illaki oluyor.Hazir hissetsen bile.Masallah 4 yas çok iyi arkadaş olurlar. Endişeliyim yeniden bir düzen olucak unuttum bebek bakmayı umarım hersey güzel ve kolay olur hepimiz icinbu arada benimde nisanda 6 haftalık bir düşüğüm oldu. Onun için nasip diyorum. Galiba bu yaşlarda düşük olasılığı artıyor.
2 kat ve üstü olmuş.bence gayet,iyi
Herkesin farklı gelişim gösterir süreci bireysel farklılıklar varArkadaşlar 2 gün arayla beta değerlerim
30 unda 34
2 sinde 92
4 ünde yani bugün 196
Insan emin olamiyo suan hamileyim modunda deilim bakalım benimlemi kalıcak bekliyip görücem. Umitlenip uzulmemek icin ya nasip diyorumInşallah ya.Bende yine aynı şeyi yaşarsam korkusu var sadece.cok zordu çünkü.O endişe illaki oluyor.Hazir hissetsen bile.
Bak benim düşük yaptıgım gebelikde deger cok yüksekdi yüksek olmasıda iyi deilmis. Seninki gayet normal sağlıkla al kuçağına inşaAllahVallahi Allah hepinizden razı olsun rahatlattınız beni.Birkaç kişi duydum 70 ten 200 lere falan çıkmış ondan bi değişik olmuştum.
Bana dr. Kızmıştı.Bi kere düşük oldu diye hep olacak değil.Iyi düşün iyi olsun herşey diye.Hakli cidden.Daha ben de yeni alışmaya çalışıyorum bakalım.Insan emin olamiyo suan hamileyim modunda deilim bakalım benimlemi kalıcak bekliyip görücem. Umitlenip uzulmemek icin ya nasip diyorum
Bak benim düşük yaptıgım gebelikde deger cok yüksekdi yüksek olmasıda iyi deilmis. Seninki gayet normal sağlıkla al kuçağına inşaAllah
aynen benimde kalbi durdu. ve betalar yüksek yüksekti. belli olmuyor bu iş. Allahım ol desin yeter kiBak benim düşük yaptıgım gebelikde deger cok yüksekdi yüksek olmasıda iyi deilmis. Seninki gayet normal sağlıkla al kuçağına inşaAllah
aynen benimde kalbi durdu. ve betalar yüksek yüksekti. belli olmuyor bu iş. Allahım ol desin yeter ki
Hadi bakalım yarın gerginliğim bitecek. Teşekkür ederim cevabınız için.bende oluyor ayağa kalkınca kasığında batmalar oluyor.hatta normalde de ağrı var regli olacakmışım gibi
Teşekkür ederim canım git gide umudum artıyor.Evet bende oluyor canım
Herkesin farklı gelişim gösterir süreci bireysel farklılıklar varartışların güzel görünüyor ❤
Hadi bakalım yarın gerginliğim bitecek. Teşekkür ederim cevabınız için.
Teşekkür ederim canım git gide umudum artıyor.
Neyse ben daha fazla meşgul etmeyeyim burayı. Yarın pozitif çıkarsa gelirim.
adrecim hayırlı haberini bekliyoruz