- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
Yok canım kramp tarzi olmadı hiç daha çok sağ kasıkta sürekli bı rahatsizlik hissi oldu . Sanki sağ kasığım cekiliyormus gbi .mesela şuan hiç bı belirtim yok diyebilirim . Sadece çok yürüyünce kasığım biraz ağrıyorBazı hanımlarda kokulara karşı hassasiyet başlıyor. Kasıkta hiç böyle dönerken filan kramp tarzı bir ağrı oluyor mu?
Benim solda bu tarz kramplarım oluyor. Yumurtam da soldaydı. Neyse zaten yarın kan vereceğim varsa zaten çıkar. Psikolojik de olabiliyor bu belirtiler. Teşekkür ederim cevabınız için.Yok canım kramp tarzi olmadı hiç daha çok sağ kasıkta sürekli bı rahatsizlik hissi oldu . Sanki sağ kasığım cekiliyormus gbi .mesela şuan hiç bı belirtim yok diyebilirim . Sadece çok yürüyünce kasığım biraz ağrıyor
58kg 1.67boy.Karnim benimde aşırı şişti.Kaç kg sın? Ben 59 kiloyum karnım 5 aylık hamile gibi.
İdrar kokusu bi garip geliyordu, bir de sık idrara çıkıyordum
Merhabalar Elif Hanım'ın muayene ücreti ne kadar acaba SGK kişilereArkadaşın da söylediği gibi medipol mega hastane olarak güzel gerçekten, doktor olarak ben Elif Çiler Eren hanımefendiye gidiyorum memnunum şimdilik, Nagehan Kaya adlı doktora giden arkadaşlarım da var onlar da memnunlar
bende oluyor ayağa kalkınca kasığında batmalar oluyor.hatta normalde de ağrı var regli olacakmışım gibiBazı hanımlarda kokulara karşı hassasiyet başlıyor. Kasıkta hiç böyle dönerken filan kramp tarzı bir ağrı oluyor mu?
Masallah canim.Çok güzel çıkmış beta.Merhaba arkadaşlar benm bata 1 gun var bhcg bugün 228 çıktı. İnşallah sağlıkla ilerler. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Çok şükür teşekkür ederimMasallah canim.Çok güzel çıkmış beta.
Evet bende oluyor canımhanımlar benim henüz belli değil. Aşılamanın 10. günündeyim. İdrar testlerinde hayalet çizgi var ama iğnenin etkisi de olabilir. Sorum şu. Vücut kokunuzda bir değişim var mı? İki gündür değişik kokuyorum. Kötü bir koku değil ama değişik.
Hoşgeldin.Amin hepimize inşallah canım.Merhaba hanimlar.Bende 5 haftalik hamileyim dun keseyi gorduk.Allah hepimize saglikla kavusmayi nasip eder insallah
Allah bağışlasın canım.Bende 30yasindayim.Eylulde 1dusuk oldu 13haftalikti.1de oğlum var 4yasinda.Bende baya panikliyim.Ama çok güzel heyecanlar bunlar ya.Ama ne güzel ikiside baya büyükmüş sana yardım bile ederler.Hanımlar kaçıncı çocuk yaşlar kaç tanısalım biraz.
Ben 34 yaşındayı 13 ve 9.5 yaşında iki oğlum var nasipse 3. Çocuk olucak açıkcası bukadar aradan sonra endiseliyim biraz. Rabbim kolaylaştırsın inşaAllah
Masallah 4 yas çok iyi arkadaş olurlar. Endişeliyim yeniden bir düzen olucak unuttum bebek bakmayı umarım hersey güzel ve kolay olur hepimiz icinAllah bağışlasın canım.Bende 30yasindayim.Eylulde 1dusuk oldu 13haftalikti.1de oğlum var 4yasinda.Bende baya panikliyim.Ama çok güzel heyecanlar bunlar ya.Ama ne güzel ikiside baya büyükmüş sana yardım bile ederler.
Ben cok anlamıyorum ama yükselmiş bence olumlu. Ben kan vermedim evde test yaptim cok silikdi 2 gun once bugün daha koyu bence cok kasmaya gerek yok. Hamilesiniz tadını cıkarın güzel düşününArkadaşlar 2 gün arayla beta değerlerim
30 unda 34
2 sinde 92
4 ünde yani bugün 196
yüzde yüz olması gerektiğini biliyorum ama sanki başkalarının daha mı çok artıyor ne :/ bir yorum yapıverin
Yüzde 60 artması bile yeterli canım gayet güzel artmışArkadaşlar 2 gün arayla beta değerlerim
30 unda 34
2 sinde 92
4 ünde yani bugün 196
yüzde yüz olması gerektiğini biliyorum ama sanki başkalarının daha mı çok artıyor ne :/ bir yorum yapıverin
Ben cok anlamıyorum ama yükselmiş bence olumlu. Ben kan vermedim evde test yaptim cok silikdi 2 gun once bugün daha koyu bence cok kasmaya gerek yok. Hamilesiniz tadını cıkarın güzel düşünün
Yüzde 60 artması bile yeterli canım gayet güzel artmış
Merhaba cnm benim de yaş 32 5 yaşında bir kızım var 2. Olacak inş Rabbim hepimize kolaylık versin hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiziHanımlar kaçıncı çocuk yaşlar kaç tanısalım biraz.
Ben 34 yaşındayı 13 ve 9.5 yaşında iki oğlum var nasipse 3. Çocuk olucak açıkcası bukadar aradan sonra endiseliyim biraz. Rabbim kolaylaştırsın inşaAllah