benim Oğlan da bardaktan içebiliyor ama ben içiremiyorumBenimki onlari yiyo en basindan beri kendim yedirmiyorum zaten kabul etmiyor. Ama cignemiyo emerek eritip yutuyorısırmak var ama çiğneme yok bu arada bizimki suluktan içmiyo artık çay bardagiyla içiyo
Cok geçmiş olsun. Sizin neyiniz var?Valla ben de çiğnemesini beklerim ama çocuk yiyemiyorsa da aşırı ısrara gerek yok diye düşünüyorum
Azcık azcık ezerek tavuk balık herşeyi yedi benim oğlan ama parça parça vermedim henüz cesaretim yok
Bide arka arkaya çok hastalandı şuanda da hasta
O yüzden hiç teklif edemiyorum çorba bile içmek istemiyor
Bol bol memedeyiz
Ama ne yalan söliyim eline pankekleri vs alıp yiyen bebelere de hayranım
Hangi marka denedin bende alıp denemk istiyorum ya makarna sevilmez miKızlar bebislerinize makarna veriyor musunuz? Ben sever diye bir sürü çeşit almıştım ama yok hiçbirini sevdiremedim
Makarna lütfen markası. Herkes pek övüyordu diyr aldım ama bizim ki sevmiyor nasil sevdirebilirim acabaHangi marka denedin bende alıp denemk istiyorum ya makarna sevilmez mi
Ustune yogurtla ya da kiymayla denedin mi?Makarna lütfen markası. Herkes pek övüyordu diyr aldım ama bizim ki sevmiyor nasil sevdirebilirim acababazen dar vakitlerde iyi oluyor
Sağolasın canım size de geçmiş olsunCok geçmiş olsun. Sizin neyiniz var?
Benim bebe de hasta. Yavrumun sesi değişti. Ağlamaya hali yok. Miyavliyor sadece.
Amin bizim de ablamiz ana okulundan getirdi.Sağolasın canım size de geçmiş olsun
Ablamız anaokuluna gidiyor her mikrobu tadıyoranuz haliyle
Şuan antibiyotik başladık ateş devam ediyor diye
Köh köh öksürük şırıl şırıl burun akıntısı
Ses telleri bile öksürmekten zedelenmiş sesi değişti çocuğun
Pelte gibi oldu çocuk halsiz iştahsız
Tez zamanda şifa bulsun bebeler inşallah
Yoğurt denemistim yemedi dün de kiymayla denedim azıcık yedi o da kıyma hatırına sanirimUstune yogurtla ya da kiymayla denedin mi?
0 dişimiz olduğu için bişey diyemucemKızlar, bebeklerin dişleri için ne kullanıyorsunuz? Tetagil de pek işe yaralamaya başladı sanki benim oğlanda. soğuk diş kaşıyıcı filan hikaye. bir jel varmış, adını bilen var mı?
Adını hatırlamıyorum ama ben kızıma kullanmıştım çok rahat çıkardı dişini,mercimek kadar dişetine sürüyorsun rahatlatıyor.Kızlar, bebeklerin dişleri için ne kullanıyorsunuz? Tetagil de pek işe yaralamaya başladı sanki benim oğlanda. soğuk diş kaşıyıcı filan hikaye. bir jel varmış, adını bilen var mı?
Diş ağrısından aylardır mahvolduk. İki diş anca çıktıKızlar, bebeklerin dişleri için ne kullanıyorsunuz? Tetagil de pek işe yaralamaya başladı sanki benim oğlanda. soğuk diş kaşıyıcı filan hikaye. bir jel varmış, adını bilen var mı?
Canım bir yakınımın da düştü geçen gün korktular baya geçmiş olsunAyyy dün benim keremişko yataktan düştü ya ilk defa çok kötü oldumçekirge gibi zıpladı tutamadık resmen allahtan halının üzerine yastıkla berbaer uçtu artık park beşiğin altına geçme vakti ve bizim yanımızda uyuma vaktinin sonlanması gerekli sanırım
Tetagil doktor dedi aldık pek kullanmıyorum ben osanit toplardan kullanıyorum bitkiselDiş ağrısından aylardır mahvolduk. İki diş anca çıktıtetagil kullandık bir de calpol işte. Kehribar kolyemiz de var ama bilmiyorum işe yaradı mı. Çok sancılı çıkıyor bizimkiler dağıldık eşimle vallahi
Biz de dişsiziz halaaaTetagil doktor dedi aldık pek kullanmıyorum ben osanit toplardan kullanıyorum bitkisel
Bizim daha diş yok ama kaşıntısı çok
Benim gibi hala bebeği dış çıkarmayan kaldı mı
Pırasa tarçın kabuğu ayva salatalık havuç herşeyden veriyorum sakinlessin diye
Benimki de köpek havlar gibi öksürüyorİyi akşamlar kızlar oğlum hastaydı kızıma da bulastirdi bronşit olmuş malesefkusuyor iştahsız sadece mama içiyor , ateşi çıkıyor sürekli ve köpek hirlar ya hani,onun gibi öksürüyor, antibiyotik,iburamin,ve calpol başladı doktoru, başka önerebileceginiz bitkisel şeyler var mı?Bronşit yetmezmiş gibi bir de ikinci dişi çıkıyor dişeti çok şişmiş ve hafif delinmiş Çok huzursuz ve uykusuz beni de çok yoruyor