2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benimki onlari yiyo en basindan beri kendim yedirmiyorum zaten kabul etmiyor. Ama cignemiyo emerek eritip yutuyor ısırmak var ama çiğneme yok bu arada bizimki suluktan içmiyo artık çay bardagiyla içiyo
benim Oğlan da bardaktan içebiliyor ama ben içiremiyorum annem lıkır lıkır içiriyor çocuğa, ben beceremiyorum. Bütün üstü başı su oluyor asddgshd

Cok geçmiş olsun. Sizin neyiniz var?
Benim bebe de hasta. Yavrumun sesi değişti. Ağlamaya hali yok. Miyavliyor sadece.

Kızlar bebislerinize makarna veriyor musunuz? Ben sever diye bir sürü çeşit almıştım ama yok hiçbirini sevdiremedim

Ayyy dün benim keremişko yataktan düştü ya ilk defa çok kötü oldum çekirge gibi zıpladı tutamadık resmen allahtan halının üzerine yastıkla berbaer uçtu artık park beşiğin altına geçme vakti ve bizim yanımızda uyuma vaktinin sonlanması gerekli sanırım

Hangi marka denedin bende alıp denemk istiyorum ya makarna sevilmez mi
Makarna lütfen markası. Herkes pek övüyordu diyr aldım ama bizim ki sevmiyor nasil sevdirebilirim acaba bazen dar vakitlerde iyi oluyor

Cok geçmiş olsun. Sizin neyiniz var?
Benim bebe de hasta. Yavrumun sesi değişti. Ağlamaya hali yok. Miyavliyor sadece.
Sağolasın canım size de geçmiş olsun
Ablamız anaokuluna gidiyor her mikrobu tadıyoruz haliyle
Şuan antibiyotik başladık ateş devam ediyor diye
Köh köh öksürük şırıl şırıl burun akıntısı
Ses telleri bile öksürmekten zedelenmiş sesi değişti çocuğun
Pelte gibi oldu çocuk halsiz iştahsız
Tez zamanda şifa bulsun bebeler inşallah

Amin bizim de ablamiz ana okulundan getirdi.
Ana okulu değil mikrop yuvası.
Biz de ateş yok şükür.
Balgam var ama atamio.
Arada öksürük oluo.
Sesi biraz düzeldi.
Ablamıza dün antibiyotik başladık mecburen iki haftadır gecmedi diye.
Bugün de büyük yolculuk var. Kaç yıl aradan sonra Anavatana gidiyoruz. İnsallah cocuklar iyi olurlar.

Kızlar, bebeklerin dişleri için ne kullanıyorsunuz? Tetagil de pek işe yaralamaya başladı sanki benim oğlanda. soğuk diş kaşıyıcı filan hikaye. bir jel varmış, adını bilen var mı?

Kızlar, bebeklerin dişleri için ne kullanıyorsunuz? Tetagil de pek işe yaralamaya başladı sanki benim oğlanda. soğuk diş kaşıyıcı filan hikaye. bir jel varmış, adını bilen var mı?
Adını hatırlamıyorum ama ben kızıma kullanmıştım çok rahat çıkardı dişini,mercimek kadar dişetine sürüyorsun rahatlatıyor.

Diş ağrısından aylardır mahvolduk. İki diş anca çıktı tetagil kullandık bir de calpol işte. Kehribar kolyemiz de var ama bilmiyorum işe yaradı mı. Çok sancılı çıkıyor bizimkiler dağıldık eşimle vallahi

Canım bir yakınımın da düştü geçen gün korktular baya geçmiş olsun
ben anne yanını bıraktım park beşikte yatıyor 1 aydır

Tetagil doktor dedi aldık pek kullanmıyorum ben osanit toplardan kullanıyorum bitkisel
Bizim daha diş yok ama kaşıntısı çok
Benim gibi hala bebeği dış çıkarmayan kaldı mı
Pırasa tarçın kabuğu ayva salatalık havuç herşeyden veriyorum sakinlessin diye

İyi akşamlar kızlar oğlum hastaydı kızıma da bulastirdi bronşit olmuş malesef kusuyor iştahsız sadece mama içiyor , ateşi çıkıyor sürekli ve köpek hirlar ya hani,onun gibi öksürüyor, antibiyotik,iburamin,ve calpol başladı doktoru, başka önerebileceginiz bitkisel şeyler var mı?Bronşit yetmezmiş gibi bir de ikinci dişi çıkıyor dişeti çok şişmiş ve hafif delinmiş Çok huzursuz ve uykusuz beni de çok yoruyor

Biz de dişsiziz halaaa

Benimki de köpek havlar gibi öksürüyor
Bitkisel prospan öksürük şurubu verdi doktor antibiyotik ile beraber bide zaditen damla
Ben ıhlamur demliyorum içine mandalina suyu ekliyorum her gün 2 defa
Şifa olur inşallah
Size de geçmiş olsun canım

Aman boşverin geç çıkması daha iyi . O dişlerin çıkma süreci kaşıntılardan daha zor bizim 4 dişimiz çıktı şimdiye kadar hepsi teker teker çıkıyor tam biri çıkıyor rahatlıyoruz sonra diğer diş. Ama geçen gün bir arkadaşla konuştum. 2 çocuğu sa 14 aylıkken diş çıkarmış ve çok kolay geçti o süreç hepsi patır patır bir arada çıktı. 1 2 hafta zorluk çektik o kadar dedi bizim 2 aydır 4 diş canımızı ciğerimizi parçaladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…