- 24 Nisan 2020
- 5.272
- 4.806
Durup dururken mi girdi ayakta falan durdun yoruldun mu ??Bugünkü adet ağrım erken başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durup dururken mi girdi ayakta falan durdun yoruldun mu ??Bugünkü adet ağrım erken başladı
Ben etimesgutta birini kestirmiştim gözüme ama geçen burada fake hesaplarla reklamını yaptırdığını gördüm tüm inancım gitti yaErko anneleri çocukların sünnetlerini ne zaman yaptırdınız / yaptırmayı düşünüyorsunuz? Yenidoğan sünneti yaptıran var mıydı? Ankara’da yaptıranlar kime nerede yaptırdı? 3. ve 6. Aylar arasını öneren hekimler var. Sizin görüşünüz nedir ??
Yok ya uyuyodum yine uykudan uyandırdıDurup dururken mi girdi ayakta falan durdun yoruldun mu ??
Belirsizlik hem çok gıcık hem de bir o kadar heyecan verici Nerede nasıl başlayacak gündüz mü gece mi olacak nasıl bitecek bir sürü soru işaretiGününü bilmek de bilmemek de bir stres, heyecan kaynağı bence. Bilmeyince de her an tetikte, hazır, acaba? modunda oluyorsun. Bilince de tahminimce sürekli saate bakıp bekleme, geri sayma psikolojisi oluyordur doğum her türlü doğumluğunu yapıyor yani bence
Oufff en cringe hekim tipiBen etimesgutta birini kestirmiştim gözüme ama geçen burada fake hesaplarla reklamını yaptırdığını gördüm tüm inancım gitti ya
Hadi yaa Senin de doğumu çok merak ediyorum ne kadar sabredecekYok ya uyuyodum yine uykudan uyandırdı
Sorma Google yorumları falan da çok iyiydi demek onlar da kendi hesapları ya da konu komşusu. Üzüldüm valla sevindiydimOufff en cringe hekim tipi
Kafanda sürekli a, b, c planların oluyor gününe, saatine göre Trafiği hesapla, eşin o sırada nerede olacak onu düşün, önceden belirti olacak mı, evde bir şeyler hazırlamaya vakit olur mu bir dolu soru işareti. Bir yandan da müthiş bir heyecan ve adrenalin tabii ki, başlayınca vauv şimdi burada böyle bir şey yaşanıyor ve ben yaşıyorum hissi oluyor doğum ne şekilde olursa olsun, hepimiz sağlıkla, kolaylıkla, gönlümüze hayalimize göre doğumlar yaşayalım inşallahBelirsizlik hem çok gıcık hem de bir o kadar heyecan verici Nerede nasıl başlayacak gündüz mü gece mi olacak nasıl bitecek bir sürü soru işareti
Eşime kalsa bugün gidecektik muayeneye, hadi gitmedik yarın. Ben hala işi düşünüyorum zibilyon toplantı var ayıp olur aman bilmem ne olur. Bi de toplantı var diye gitmeyip evde doğuruyomuşumHadi yaa Senin de doğumu çok merak ediyorum ne kadar sabredecek
Peki sen hiç çocuk doktoru araştırdın mı? Yani doğum sonrası bebeği hep bu doktora götürürüz dediğin biri var mı?Sorma Google yorumları falan da çok iyiydi demek onlar da kendi hesapları ya da konu komşusu. Üzüldüm valla sevindiydim
O da bahsettiğim erkek doktorun kadın eşi, aynı muayenehanede çalışıyorlar. Onun yorumları çok daha iyiydi, benim doktorumun olduğu plazada hatta bi üst kattalar. Ama adam böyleyse kadın da mı öyledir bilmiyorum, https://www.instagram.com/drtulinkoksal/?hl=tr na buPeki sen hiç çocuk doktoru araştırdın mı? Yani doğum sonrası bebeği hep bu doktora götürürüz dediğin biri var mı?
Eveeet Ya hazırlık yapmaya vakit olmayan durumlar var mı ki? Ben her türlü duş falan alır en azından 2-3 saati evde geçiririm su bile gelse aceleye gerek olmaz diyordum ama. Gerçi kasılıp gevşememe, yoğun kanama falan olursa Allah korusun hemen gitmek gerekir di mi? Yine de her senaryoya karşı full hazırlıklı olmak lazım sanırım ya.Kafanda sürekli a, b, c planların oluyor gününe, saatine göre Trafiği hesapla, eşin o sırada nerede olacak onu düşün, önceden belirti olacak mı, evde bir şeyler hazırlamaya vakit olur mu bir dolu soru işareti. Bir yandan da müthiş bir heyecan ve adrenalin tabii ki, başlayınca vauv şimdi burada böyle bir şey yaşanıyor ve ben yaşıyorum hissi oluyor doğum ne şekilde olursa olsun, hepimiz sağlıkla, kolaylıkla, gönlümüze hayalimize göre doğumlar yaşayalım inşallah
Ben nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsam sezaryen olunca illa verilen günde gelecek, hiç plansız gelme ihtimali yokmuş gibi düşünüyordum. Şükür bu yaşımda gruptan öğrendim Nasıl desem, sıfır acı bir doğum var mıdır bilmiyorum. Tırnağın kırılsa canın acıyor, ayağını bir yere vuruyorsun kıvranıp kalıyorsun. Doğum şekli ne olursa olsun bir miktar acı hissi olacak ama odak noktası o olmayacak, en azından bebek doğduktan sonra gerçekten de hem biz hem bebeklerimiz sağlıklı olalım, gerisi geçiciS secondchance erken gelme ihtimali ya da hazırlıksız olma durumu her daim var. Normal doğumu beklemekte çok heyecanlı ama sanki böyle gün saat verdikleri için geri sayım yapıyoruz evde çok garip bir şekilde heyecan artıyor sağlıklı olsunda acı falan önemli değil diyorum ama diğer taraftanda çok ağlayarak girip karizmayı çizmesem bari spinali istememin sebebi doktorum yakın arkadasımız nazım geçiyor haliyle ve saçma demeden herseyi soruyorum doğumda dikkatini dağıtırım diyede güvenemiyorum kendime sabah 6 da hastanede olun dedi. Kahveni içip gel akşam erken uyu bir sürü şey söyledim
Kayınvalidem takip ediyor hesabı shsh kız o bu kadını nereden bulmuş görmüş acaba Ben de hiç araştırmadım henüz ya arkadaşlara sorarız dedim öncelikle çocuk büyütmüş olan. İletişim aşırı önemli. Ben gebelik sürecinde de ilk doktorumu sırf iletişimi yetersiz diye bırakmıştım. Kaldı ki bebek olduğunda ne zaman yazsam ulaşabilmeliyim yani özellikle ilk 6 ay. Tavsiye alırsam paylaşırım sizle de Etimesgut bize çok uzak sanırım bu hocaya gidemeyiz her defasında ama yine de takibe alacağım.O da bahsettiğim erkek doktorun kadın eşi, aynı muayenehanede çalışıyorlar. Onun yorumları çok daha iyiydi, benim doktorumun olduğu plazada hatta bi üst kattalar. Ama adam böyleyse kadın da mı öyledir bilmiyorum, https://www.instagram.com/drtulinkoksal/?hl=tr na bu
Ayy evet 4 gün 5 gece kaldı bizim 02.12.2024 Ben genel istemiyordum zaten ama anestezi doktoru sordu yine de belden istedim. Bir de spinal yapacağını söyledi. Neden epidural değil dedim. Katater vs daha uğraştırıcı genelde sezaryende spinal tercih ediyoruz dedi. Çok farklı mı bilmiyorum ama çok da didiklemek istemedim. 2-3 saat hiçbir şey hissetmezsin ağrı yavaş yavaş gelir sen ağrın başlamadan ağrı kesici vurdur o zaman rahat geçer sürecin dedi.Kızlar sezeryanı genel anestezi ile yaptırdığımızda ve uyandırıldığımızda ağrı kesiciyi hemen vuruyorlar mı acaba? Bilgisi olan var mı? Doktorun spinal olunca ağrı yavaş yavaş geliyor ama ağrı kesici vuruyoruz o arada ama genel anestezi olunca ağrıyı doğrudan hissedebilirsin dedi. Doğuma son 4 günüm kaldı bu arada normal doğum yapacak olanlar günü bilmeme konusunda şanslılar. Böyle zamanını bilmekte garip bir heyecan oluyormus
Ya doktor bana hastaneye geç, yatış yapıcaz deyince biz panik olmuştuk. Hani çanta adam akıllı hazır değil, ev bok, kedonun kafası yakalıklı bilmem ne takacağım çok şey vardı. Ama onun dışında her şeyin kafanda hazırsa bence yağ gibi akar gider, anca dediğin gibi foşurdak bi kanaman olursa aciliyeti olur. Bence tabiiEveeet Ya hazırlık yapmaya vakit olmayan durumlar var mı ki? Ben her türlü duş falan alır en azından 2-3 saati evde geçiririm su bile gelse aceleye gerek olmaz diyordum ama. Gerçi kasılıp gevşememe, yoğun kanama falan olursa Allah korusun hemen gitmek gerekir di mi? Yine de her senaryoya karşı full hazırlıklı olmak lazım sanırım ya.
Amin, inşallah su gibi aksın geçsin çok kolay olsun ya
Haydaa kayınvaliden bile takip ediyosa iyi doktordur ben buna gidemKayınvalidem takip ediyor hesabı shsh kız o bu kadını nereden bulmuş görmüş acaba Ben de hiç araştırmadım henüz ya arkadaşlara sorarız dedim öncelikle çocuk büyütmüş olan. İletişim aşırı önemli. Ben gebelik sürecinde de ilk doktorumu sırf iletişimi yetersiz diye bırakmıştım. Kaldı ki bebek olduğunda ne zaman yazsam ulaşabilmeliyim yani özellikle ilk 6 ay. Tavsiye alırsam paylaşırım sizle de Etimesgut bize çok uzak sanırım bu hocaya gidemeyiz her defasında ama yine de takibe alacağım.
İlkinde ben hep evde beklemiştim ama suyum gelmemişti. Su gelince doktorlar daha erken kontrol etmek istiyorlar sanırım. Acil bir durum yoksa ama ilk doğumdan önce duş alınır, hazırlık yapılır bence. Şimdi benim ikinci olduğu için doktor hemen gel, gerekirse eve git gel yaparsın ama biz güvenli tarafta kalalım diyor.Eveeet Ya hazırlık yapmaya vakit olmayan durumlar var mı ki? Ben her türlü duş falan alır en azından 2-3 saati evde geçiririm su bile gelse aceleye gerek olmaz diyordum ama. Gerçi kasılıp gevşememe, yoğun kanama falan olursa Allah korusun hemen gitmek gerekir di mi? Yine de her senaryoya karşı full hazırlıklı olmak lazım sanırım ya.
Amin, inşallah su gibi aksın geçsin çok kolay olsun ya