2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım bir yakınımın da düştü geçen gün korktular baya geçmiş olsun
ben anne yanını bıraktım park beşikte yatıyor 1 aydır
Ayy o gun aksam eşimle konuştuk uykusuzluktan rüyaydı herakde diyo nasi duscek diyo hakkaten ortamizdaydi çünkü düşmesi için baya eşimin üstünden atlaması gerekiyo. Ayy bilmiyorum kafa gitti artik valahi
Bizde 0 dişle yolumuza devam ediyoruz annemde her gördüğünde diş yok mu diş diyo. Ya yok işte sanki ne diş çıkınca nolcaksa çok komigime gidiyo

Kızlar, bebeklerin dişleri için ne kullanıyorsunuz? Tetagil de pek işe yaralamaya başladı sanki benim oğlanda. soğuk diş kaşıyıcı filan hikaye. bir jel varmış, adını bilen var mı?
Calgel calpolun krem hali gibi. Kremin ambalajıda mor hatta... Tamamen ağrıyı kesmese de rahatlatiyor

Ya yok bizi sallamıyor artık ikisi de. Sıfır etki.
Geçmiş olsun. Bitkisel değil ama bronşiyolit için bize ventosal şurup vermişti doktor. antibiyotiği 1 hafta, ventosali de 5 gün filan kullandık. İlaçlar bittikten 1 hafta sonra tamamen iyileşmişti benim oğlan.
Calgel calpolun krem hali gibi. Kremin ambalajıda mor hatta... Tamamen ağrıyı kesmese de rahatlatiyor
Çok teşekkür ederim

8 ayda 8 diş… çocuk doğduğu günden beri diş çıkartıyor. Neredeyse dişli doğacakmış da utanmış gibi hiç dişi çıkmayanlar üzülmesin. Gerçekten perişan haldeyiz. Geç olsun ama güç olmasın derler ya, inşallah sizi de güç olmaz. bizim içimizden geçiyor çünkü. 2-2 çıkartıyor bir de. biri patlayıp büyürken eşi arkadan daha yeni damağı delmiş oluyor. Bitmiyor

Ay kızlar 8 aydır ilk defa eşimle oturduk çay içtik film izledik. İlk defa kızım uyudu normalde imkansız yani 11-12 den önce çırpınıyor uyumamak için. Uyusada uya bu on dknda bir uyanır. Umarım hep böyle devam eder.

Özendigimiz hayati yaşamakla mesgulsun ay hadi insallah devami gelir. Bizim de basimiza bi kere geldi oyle bisey salonda tv izledik uyanmadan odada uyudu ama alisik olmadigimizdan gidip gidip nefes aliyo mu diye baktik biseyi mi var boyle durmazdi diye huzursuz olduk aklimiz onda kaldi. Insan alisik olmayinca

Bir dişin çıkması tam 2 ay sürdü. 2 ay boyunca hayat resmen durdu benim için. Ne memnun oldu ne uykusu kaldı zaten yoktu da. Dişi çıktı hoop 15 gun sonra ikincisi. Rahatladik tamam dedik bu sefer de üstler beyaz. İnliyor sürekli acı çekiyor belli. Sürekli bir kucak hali, uyurken bile elimi tutuyor yüzüme dokunuyor. İnsan kıyamıyor ondan al bana ver diyorsun ama cidden cok yıprandım yıprandık deliksiz 4/5 saat uyusam razıyım ama o da yok

Ne memnun oldu ne uykusu kaldı zaten yoktu da. İnliyor sürekli acı çekiyor belli. Sürekli bir kucak hali, uyurken bile elimi tutuyor yüzüme dokunuyor.
tam olarak bu. Sürekli mız mız mız mız… hep bi bağırma, hep bi sızlanma. Artık sinirlerim yıprandı. Çok zor eminim, ben dişlerimden çok çektim. kim bilir ne kadar çok ağrıyordur ama elden bi şey gelmeyince insan daha çok üzülüyor. Asla ağzını elletmiyor. Üst kenarda sağ sol 2 dişi sarardı. Açsa ağzını bi güzel fırça yapacağım ama asla dokunamıyorum. belki de kan ilacı fazla geldi bilmiyorum.

ah ya bizim 2 tanesi 5.5 aylıkken çıktı. şimdi de 4 diş yukarıda çıktı. gece 3 4 kez uyanıp emmek istiyor. ama internette n bakıyorum. uyanmazmış 8 aylık bebe. bide emerek uyuyabiliyorum sadece . dişlerden sonra daha zorlaştı dalması uykuya .sizlerde de öylemi

ay bizimde 6 diş ya

Cok geçmiş olsun.
Bizim de ablamizdan gecti.
Ablaya antibiyotik başladık.3. Günümü z bugün.
Bebise de baslasammi diye düşünüyorum ben de.
Bronsit ten çok korkuyorum ben de.
Atesi yok. Vardi gecti iki gün önce.
Sürekli öksürük yok ama sesi değişti ve öksürürken içi balgam dolu gibi. burnu akiyor, halsizligi var.

Evet canım bizim ki de en az 4 kere emmek için kalkıyor. Eskiden 2 kez ederdi geceleri sadece
Internette kalkmaz filan yazıyor Evet ama bu işin içinde olanlar diş çıkarma zamanlarında filan emmek istemesi normal diyor . Sanırım 1 yaşına kadar böyle devam edecekmiş

Kızlar bebekleri nasıl yıkıyorsunuz? Filede olmuyor artik küvetinde de kayıyor su dolunca. Banyo oturağı aldım yere yapışmıyor. Mama sandalyesinde yikiyorum ama onda da popoyu yikamak problem. Kucakta zaten olmuyor artık hem cok agir hem hareketlii. Yine en iyisi mama sandalyesinde yikamak gibi. Siz neler yapiyorsunuz?

Kuvetin içine banyo oturağını koyuyorum. Küvete sıcak su koyup oturağa oturtuyorum. En son kucağıma alıp poposunu yıkıyorum.

Bizim ki küvetinde oturuyor. Ellerinle de tutuyor kenarları.

Kuvetin içinde sol elim
basının altında sağ elim tabure üzerine koyduğum kovasından su döküyorum öyle yıkıyorum cikincada makineninuzerine havlusu var orda sar odaya

Bizim grubun anası Zahrada ya ne oldu.
Geçen yıl bu zamanlar buralar vızır vızır di.
Kimseden ses çıkmaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…