Ayy o gun aksam eşimle konuştuk uykusuzluktan rüyaydı herakde diyo nasi duscek diyoCanım bir yakınımın da düştü geçen gün korktular baya geçmiş olsun
ben anne yanını bıraktım park beşikte yatıyor 1 aydır
Bizde 0 dişle yolumuza devam ediyoruzTetagil doktor dedi aldık pek kullanmıyorum ben osanit toplardan kullanıyorum bitkisel
Bizim daha diş yok ama kaşıntısı çok
Benim gibi hala bebeği dış çıkarmayan kaldı mı
Pırasa tarçın kabuğu ayva salatalık havuç herşeyden veriyorum sakinlessin diye
CalgelKızlar, bebeklerin dişleri için ne kullanıyorsunuz? Tetagil de pek işe yaralamaya başladı sanki benim oğlanda. soğuk diş kaşıyıcı filan hikaye. bir jel varmış, adını bilen var mı?
Ya yok bizi sallamıyor artık ikisi de. Sıfır etki.Diş ağrısından aylardır mahvolduk. İki diş anca çıktıtetagil kullandık bir de calpol işte. Kehribar kolyemiz de var ama bilmiyorum işe yaradı mı. Çok sancılı çıkıyor bizimkiler dağıldık eşimle vallahi
Geçmiş olsun. Bitkisel değil ama bronşiyolit için bize ventosal şurup vermişti doktor. antibiyotiği 1 hafta, ventosali de 5 gün filan kullandık. İlaçlar bittikten 1 hafta sonra tamamen iyileşmişti benim oğlan.İyi akşamlar kızlar oğlum hastaydı kızıma da bulastirdi bronşit olmuş malesefkusuyor iştahsız sadece mama içiyor , ateşi çıkıyor sürekli ve köpek hirlar ya hani,onun gibi öksürüyor, antibiyotik,iburamin,ve calpol başladı doktoru, başka önerebileceginiz bitkisel şeyler var mı?Bronşit yetmezmiş gibi bir de ikinci dişi çıkıyor dişeti çok şişmiş ve hafif delinmiş Çok huzursuz ve uykusuz beni de çok yoruyor
Çok teşekkür ederimCalgelcalpolun krem hali gibi. Kremin ambalajıda mor hatta... Tamamen ağrıyı kesmese de rahatlatiyor
Özendigimiz hayati yaşamakla mesgulsunAy kızlar 8 aydır ilk defa eşimle oturduk çay içtik film izledik. İlk defa kızım uyudu normalde imkansız yani 11-12 den önce çırpınıyor uyumamak için. Uyusada uya bu on dknda bir uyanır. Umarım hep böyle devam eder.
Bir dişin çıkması tam 2 ay sürdü. 2 ay boyunca hayat resmen durdu benim için. Ne memnun oldu ne uykusu kaldı zaten yoktu da. Dişi çıktı hoop 15 gun sonra ikincisi. Rahatladik tamam dedik bu sefer de üstler beyaz. İnliyor sürekli acı çekiyor belli. Sürekli bir kucak hali, uyurken bile elimi tutuyor yüzüme dokunuyor. İnsan kıyamıyor ondan al bana ver diyorsun ama8 ayda 8 diş… çocuk doğduğu günden beri diş çıkartıyor. Neredeyse dişli doğacakmış da utanmış gibihiç dişi çıkmayanlar üzülmesin. Gerçekten perişan haldeyiz. Geç olsun ama güç olmasın derler ya, inşallah sizi de güç olmaz. bizim içimizden geçiyor çünkü. 2-2 çıkartıyor bir de. biri patlayıp büyürken eşi arkadan daha yeni damağı delmiş oluyor. Bitmiyor
tam olarak bu. Sürekli mız mız mız mız… hep bi bağırma, hep bi sızlanma. Artık sinirlerim yıprandı. Çok zor eminim, ben dişlerimden çok çektim. kim bilir ne kadar çok ağrıyordur ama elden bi şey gelmeyince insan daha çok üzülüyor. Asla ağzını elletmiyor. Üst kenarda sağ sol 2 dişi sarardı. Açsa ağzını bi güzel fırça yapacağım ama asla dokunamıyorum. belki de kan ilacı fazla geldi bilmiyorum.Ne memnun oldu ne uykusu kaldı zaten yoktu da. İnliyor sürekli acı çekiyor belli. Sürekli bir kucak hali, uyurken bile elimi tutuyor yüzüme dokunuyor.
ah ya bizim 2 tanesi 5.5 aylıkken çıktı. şimdi de 4 diş yukarıda çıktı. gece 3 4 kez uyanıp emmek istiyor. ama internette n bakıyorum. uyanmazmış 8 aylık bebe. bide emerek uyuyabiliyorum sadece . dişlerden sonra daha zorlaştı dalması uykuya .sizlerde de öylemiAman boşverin geç çıkması daha iyi . O dişlerin çıkma süreci kaşıntılardan daha zorbizim 4 dişimiz çıktı şimdiye kadar hepsi teker teker çıkıyor tam biri çıkıyor rahatlıyoruz sonra diğer diş. Ama geçen gün bir arkadaşla konuştum. 2 çocuğu sa 14 aylıkken diş çıkarmış ve çok kolay geçti o süreç hepsi patır patır bir arada çıktı. 1 2 hafta zorluk çektik o kadar dedi bizim 2 aydır 4 diş canımızı ciğerimizi parçaladı
ay bizimde 6 diş ya8 ayda 8 diş… çocuk doğduğu günden beri diş çıkartıyor. Neredeyse dişli doğacakmış da utanmış gibihiç dişi çıkmayanlar üzülmesin. Gerçekten perişan haldeyiz. Geç olsun ama güç olmasın derler ya, inşallah sizi de güç olmaz. bizim içimizden geçiyor çünkü. 2-2 çıkartıyor bir de. biri patlayıp büyürken eşi arkadan daha yeni damağı delmiş oluyor. Bitmiyor
Cok geçmiş olsun.İyi akşamlar kızlar oğlum hastaydı kızıma da bulastirdi bronşit olmuş malesefkusuyor iştahsız sadece mama içiyor , ateşi çıkıyor sürekli ve köpek hirlar ya hani,onun gibi öksürüyor, antibiyotik,iburamin,ve calpol başladı doktoru, başka önerebileceginiz bitkisel şeyler var mı?Bronşit qteyetmezmiş gibi bir de ikinci dişi çıkıyor dişeti çok şişmiş ve hafif delinmiş Çok huzursuz ve uykusuz beni de çok yoruyor
Evet canım bizim ki de en az 4 kere emmek için kalkıyor. Eskiden 2 kez ederdi geceleri sadeceah ya bizim 2 tanesi 5.5 aylıkken çıktı. şimdi de 4 diş yukarıda çıktı. gece 3 4 kez uyanıp emmek istiyor. ama internette n bakıyorum. uyanmazmış 8 aylık bebe. bide emerek uyuyabiliyorum sadece . dişlerden sonra daha zorlaştı dalması uykuya .sizlerde de öylemi
Kuvetin içine banyo oturağını koyuyorum. Küvete sıcak su koyup oturağa oturtuyorum. En son kucağıma alıp poposunu yıkıyorum.Kızlar bebekleri nasıl yıkıyorsunuz? Filede olmuyor artik küvetinde de kayıyor su dolunca. Banyo oturağı aldım yere yapışmıyor. Mama sandalyesinde yikiyorum ama onda da popoyu yikamak problem. Kucakta zaten olmuyor artık hem cok agir hem hareketlii. Yine en iyisi mama sandalyesinde yikamak gibi. Siz neler yapiyorsunuz?
Katlanir kuvet almistim ona oturak da yapismiyor iste bunlar hep tecrubesizlikKuvetin içine banyo oturağını koyuyorum. Küvete sıcak su koyup oturağa oturtuyorum. En son kucağıma alıp poposunu yıkıyorum.
Bizim ki küvetinde oturuyor. Ellerinle de tutuyor kenarları.Kızlar bebekleri nasıl yıkıyorsunuz? Filede olmuyor artik küvetinde de kayıyor su dolunca. Banyo oturağı aldım yere yapışmıyor. Mama sandalyesinde yikiyorum ama onda da popoyu yikamak problem. Kucakta zaten olmuyor artık hem cok agir hem hareketlii. Yine en iyisi mama sandalyesinde yikamak gibi. Siz neler yapiyorsunuz?
Kuvetin içinde sol elimKızlar bebekleri nasıl yıkıyorsunuz? Filede olmuyor artik küvetinde de kayıyor su dolunca. Banyo oturağı aldım yere yapışmıyor. Mama sandalyesinde yikiyorum ama onda da popoyu yikamak problem. Kucakta zaten olmuyor artık hem cok agir hem hareketlii. Yine en iyisi mama sandalyesinde yikamak gibi. Siz neler yapiyorsunuz?