2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizim grubun anası Zahrada ya ne oldu.
Geçen yıl bu zamanlar buralar vızır vızır di.
Kimseden ses çıkmaz oldu
Onların alerji ile ilgili baya sorunları vardı. Çok sıkıntılı geçiyordu süreçleri ondan girmiyor olabilir

Kızlar bu ara salgın var ishal kusma şeklinde büyüklerde de oluyor sanırım bebeklere dikkat edelim izole kalalım biraz nette okudum Ocak şubat zor geçecek yazmış biri

Huhuuu selam kızlar bayadır giremiyorum buralara kimsecikler kalmamış ya buralarda umarım herkes ve bebişler iyidir

Aynı şeyi yaşadım ama o film bitti. Bi kereye mahsusmuş dğn 1 di hala uyumamıştı. Bugünü Allah bilir

Kuru dut kaynatmanı öneririm suyunu içir. Odasınada soğana karanfil batırıp koy baş ucuna bolca su ver ve serum fizyolojik

Kuru dut kaynatmanı öneririm suyunu içir. Odasınada soğana karanfil batırıp koy baş ucuna bolca su ver ve serum fizyolojik
Dut kurusu 2 yaştan önce önermiyor doktorlar öyle okudum doktora ay başında bu kontrol de soracağım

Kızlar bu ara her yerde var, bize de aile hekimi önerdi mutlaka alın diye. Su hava nebulatoru, kullanan var mi? Hangi marka alalim. Ablam kızında cok kullandi baya ama yillar oldu marka yok tabi. Simdi kullananlar varsa bi bana tavsiye versin

Bizde portatif ve su çok sessiz çalışan Nexus var... İyi ki diyorum...Allah korusun bozulsa yine onu alırım... Sessiz olduğu için çocuğu korkutmuyor,uykuda bile verebiliyorsinuz. İçindeki sıvıyı da çabuk bitiriyor. Uzun sürmüyor hava verme işi

Kızlar bu ara salgın var ishal kusma şeklinde büyüklerde de oluyor sanırım bebeklere dikkat edelim izole kalalım biraz nette okudum Ocak şubat zor geçecek yazmış biri
İki ay kadar önce kızım anaokulundan onu getirdi
Annem babam ve bebek resmen pelte gibi oldu kusmaktan ve ishalden
Büyüklerde eklem ağrısı ateş de oldu
Sinirden ağlamıştım çok fenaydı
Geçmesi iştahının yerine gelmesi 10 günü buldu belki geçti
Rabbim korusun hepimizi

Çok geçmiş olsun canım hepimizi korusun rabbim
Bende biraz hastaydım hafta sonu annem geldi birkaç gündür bende bugün gidiyor
Kızım o kadar ağlıyor ki annem 3 çocuk büyüttüm böyle aglamadiniz diyor
Bu gece yine 5 89 Allah'ım kaç kere uyandım

Niye ağlıyor kuzum diş yuzunden mi? Kıyamam ya bizdr cok uyaniyoruz uyuduğumuz zaman daha az resmen

Sana da geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

Bizim grubun anası Zahrada ya ne oldu.
Geçen yıl bu zamanlar buralar vızır vızır di.
Kimseden ses çıkmaz oldu
Bende her gun mutlaka 1-2 kere girip bakiyorum napiyorsunuz diye ama cok yazamiyorum. Bizde hala dis yok 9 ay 9 gunluguz. Gecen hafta 9.ay kontrolu icin kan verdik. D3 ve demir iyi cikti. 2 aydir ocean takviye ediyordum. Dogdugundan beri zaten prebiyodik d3 kullaniyoruz. B12 eksik cikti hatta doktor vejeteryan mi dedi biz ek gidaya biraz gec basladik. Sulu yerine daha cok puturlu seyleri seviyo cok sukur kabiz olmuyoruz. Elmayi cok seviyoruz.
Ayakta koltukta pitir pitir bi oraya bi buraya gidip geliyo zaten.
Geceleri memede uyuyor 2 saatte bir bazen daha kisa fiks uyaniyor. Ama bizim uyku saatimiz biraz gec 23 de uyudugu zaman 4-6 arasi oturuyoz. 00:00’de uyuyunca sabaha kadar daha iyi uyuyor. Duzen kuramadik daha bakalim

Maşallah kuzuya. Bizim kan ne durumda hiç bilmiyorum. Vitamin d de den başka birsey kullanmıyoruz.
Bizim kiz yerde sürünmeye devam ediyor.
Yürümek için şuan bir caba göstermiyor.
Yememiz biraz daha düzeldi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…