Kediyi seven tüyüne katlanır artık
cumartesi annem eve geçecek kv gelecekti temizliğin kalanına. Eşim ablasıyla konuşmuş bugün o da belki gelirim demiş
4 çocukla kalmaya gidilmemeli ya bence doğurmak üzere olan birine. Ve yaramazlar da hani bende çocukları kırmamak için rahat etsinler diye elimden geleni yapıyorum yemeğe falan özeniyorum hep ama bu sefer makarna yapıp koyarım öyle çocuklara da bir şeyler almıycam yiyecek sevdiği şeyleri alırdık geldiklerinde onlara gidince de biz alıyoruz bir süre sonra sömürü gibi hissettiriyor bu durum. Bide şey var çocuklarda ne koparsak kar gibi mesela soda içilcek sade hemen bizde içeriz bir şey yenecek ama sevdikleri bir şey asla değil hemen yeriz yani anneleri de o kafada olunca hemen ne koparsak düşüncesine giriyorlar garip geliyor. 7 yaşındaki oğlu şey demişti airfryer ı kullanmıyorsan anneme verde az eşyası olsun
garipler yani. Kötü düşünmek istemiyorum üzülüyorum kıyamıyorum da ama sanırım onlarda beni enayi yerine koyuyor bazen. Gelince de abur cubur var mı falan karıştırıyorlar orayı burayı ya da soruyorlar. Ablası da sizin bakkalda ne var falan diyor az bir şey varsa fakirleşmişsiniz diyor tamam şaka yollu ama
garip yani amann umarım gelmezler