- 5 Mayıs 2021
- 751
- 1.092
- 26
Canım moralini yüksek tutmaya çalış , inşallah dualarımızla güzel haberler alıcaz
Kotu düşünme canım.Kendine de dikkat et.Bu haftalar çok zor oluyor gerçekten.Benim kardeşime de oyle demişti dr.Ama şuan 2.5 yaşında kuzusu.Allah 'ın izniyle göreceksin de bebeği.Belki geç dollenmedir.O yüzden de olabiliyor bu durumlar.Rabbim yardımcın olsun.
Çok geçmiş olsun canım üzme kendini yoksa daha çok etkilenirsin. Bu haftalar hepimiz için risklibenim kesem düzgün olmasına rağmen 2 gün önce pembe lekelenmelerim oldu. O gün çok sıktım kendimi baktım daha kötüye gidiyor rabbime havale ettim bol bol dua ediyorum şimdi. Ve kendimi çok daha iyi hissediyorum
Çok teşekkür ediyorum kızlar herşey bir hafta sonra belli olucak boş gebelik olabilir mi dedim sanmıyorum dedi ama olabilirde bormalde 7+4 düm takvime göre ulturosonda 5+4 çıktı bir hafta daha bekliyelim dediCanım bol bol dinlen, hayırlısıyla hiçbirşey olmayacak sağsağlim atlatacaksın bu süreciDualarımız hep seninle
Benim de 6+6 ultrasonda 5+5 çıkmıştı canım adet düzensizliğimden dolayı. Geç döllenmeyle geç yumurtlamayla alakalıdır inşallahÇok teşekkür ediyorum kızlar herşey bir hafta sonra belli olucak boş gebelik olabilir mi dedim sanmıyorum dedi ama olabilirde bormalde 7+4 düm takvime göre ulturosonda 5+4 çıktı bir hafta daha bekliyelim dedi
Selamünaleyküm bende yeni öğrendim hamile olduğumu
Çok geçmiş olsun iyi düşünelim iyi olsunKızlar düşük riskim varmış, 1 hafta oturmak bile yasak direk yatış.. kesem düzensizmiş cocuk gözükmedi.. ilk hamileliğimdi umarım böyle birşeyle imtihan olmam hepiniz hamilesiniz adım zeynep adıma dua edin lütfen
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallahBende yeni hamile olduğumu öğrendim sağlıkla inşallah gelirse 30 Mart doğumu
Gerçekten aynaya bakmak istemiyorum ve herkez yüzüme bakıyormuş gibi geliyorBir yerde okumuştum normalmiş sivilce olması yağlı yemekten kaçının yazıyordu. Ergenliğe geri dönmüş gibi hissedebilirsiniz diyordu hatta
Hamılelıık haberıne cok sevındım mart 2021 annelerındeydim.. inşallah saglıkla kavusursun bebegıneSadece ailelelerimize söyledik biz.Anne babalar ve kardeşlerimiz.Daha önce düşük olunca korktuk. 3aya kadar bekleyeceğiz.
Geçmiş olsun. Durumu doktorunuzla paylaşın yine de belki progestan İn dozunu artırır veya iğne verir.Çok geçmiş olsun canım. Benimde kahve lekelenme pempe ve az biraz kırmızıya dönmeye basladi. Tatile geldim ne yapacağımı bilmiyorum. Progestani iki haftadır zaten kullanıyorum.
Inşallah.Gecen sene mart kısmet olmadı.Inşallah bu mart kısmet olur.Hamılelıık haberıne cok sevındım mart 2021 annelerındeydim.. inşallah saglıkla kavusursun bebegıne
Benim de en temel belirtim sivilcelenme, sırf yüzüm değil. Tüm sırtım sivilce doldu, saglıklı da besleniyorum ama hormonal demek ki.Gerçekten aynaya bakmak istemiyorum ve herkez yüzüme bakıyormuş gibi geliyor
Geçmiş olsun canım progestanı benim doktorum ilk hamileliğimde vajinadan fitil olarak vermişti çok çabuk etkili oluyormuş bunu da bi doktoruna danış istersen.Çok geçmiş olsun canım. Benimde kahve lekelenme pempe ve az biraz kırmızıya dönmeye basladi. Tatile geldim ne yapacağımı bilmiyorum. Progestani iki haftadır zaten kullanıyorum.