2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Teşekkürler ne güzell dua, amin
Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun kan sulandırıcı iğne kullanan varmı kızlar acaip morartıyor acaba yanlış mı yapıyorum sizinde öyle mi? Mor yerler çok ağrıyor. 8 ay napıcaz böyle
Benim bi yerimi morarttı beze toplandı geçmedi bi türlü. O zaten yaparken de çok acımıştı. Ondan sonra yapacağım teri gererek baktım en ufak damar olan yere yapmadım, bi daha öyle morarmadı, çok az morluk oluyor yada hiç olmuyor

Arkadaşlar benim de dün kanamam geldi ve beta değerim 1 e düşmüş, tutunamamış... Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat nasip etsin ve hayırlı zamanda versin inşallah...

Arkadaşlar benim de dün kanamam geldi ve beta değerim 1 e düşmüş, tutunamamış... Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat nasip etsin ve hayırlı zamanda versin inşallah...
Canım benim.Rabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah.Sakin üzülme.Kendine de çok dikkat et.

Kızlar bulantı kusma normal ama aşırı iştahsızlık yaşıyorum.Acken çok mutluyum.Hic bisey yiyemiyorum.Icim almıyor.Cok garip ya.Sizde durumlar nasıl?

Ben de dusurdum bugün Baska Martlara kaldı gebelik işi nasip böylesiymiş . Herkes kendine çok dikkat etsin. Kötü de etkilenmesin kimse. Zaten düşeceği varsa düşermiş. Saglikliysa yaşarmış zaten

Sürekli doktor kontrolü ve iğneler var diye mecbur kaynana ve anneme söyledim ..
Ama sağolsun kaynanam yetiştirmiş arkadaşlarına bile acayip sinirlerim bozuluyor
Söylediniz mi kimseye demicez diye. Bizde annelere söylemiştik ama kimseye demeyin diye tembihledim kaç kere

Kızlar bulantı kusma normal ama aşırı iştahsızlık yaşıyorum.Acken çok mutluyum.Hic bisey yiyemiyorum.Icim almıyor.Cok garip ya.Sizde durumlar nasıl?
Bende de oluyor o bazen yediğim zaman da rahatsız ediyor beni çıkartmak zorunda kalıyorum. Çubuk krakeri bile içim almıyo bazen

Ben de dusurdum bugün Baska Martlara kaldı gebelik işi nasip böylesiymiş . Herkes kendine çok dikkat etsin. Kötü de etkilenmesin kimse. Zaten düşeceği varsa düşermiş. Saglikliysa yaşarmış zaten
Çok üzüldüm benimde düşük riskim var doktor sanmıyorum dedi boş gebelik riskimde var.. bir tevekkül edip bir ağlıyorum hepimizin hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…