İyi bayramlarHerkese iyi bayramlar
Benim değerlerim düşüyorBayram unutulmaz oldu,bugünümüze hamdolsun
Teşekkürler ne güzell dua, aminGünaydın, hayırlı bayramlarBebişlerimizle ilk bayramımız kutlu olsun Sürekli giremiyorum ama hepinizin yazdıklarını okuyorum. Hamileliğini yeni öğrenen, keseyi gören, kalp atışını duyan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Stressiz, bulantısız, musmutlu güzel bir hamilelik geçirmenizi dilerim. Hepiniz dualarımdasınız
Benim bi yerimi morarttı beze toplandı geçmedi bi türlü. O zaten yaparken de çok acımıştı. Ondan sonra yapacağım teri gererek baktım en ufak damar olan yere yapmadım, bi daha öyle morarmadı, çok az morluk oluyor yada hiç olmuyorKızlar hepinizin bayramı mübarek olsunkan sulandırıcı iğne kullanan varmı kızlar acaip morartıyor acaba yanlış mı yapıyorum sizinde öyle mi? Mor yerler çok ağrıyor. 8 ay napıcaz böyle
2 günde bir takip ettik zaten 2kat olmuyordu dün lekelenme olunca yine baktırdık 78-59 olmuşİyi bayramlarMoralini bozma hemen, hangi aralıkta yaptırdın testleri ve değerler neydi?
Peşinden geliyorum canım Allah en güzel zamanda verecek inşallah bize deArkadaşlar benim de dün kanamam geldi ve beta değerim 1 e düşmüş, tutunamamış... Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat nasip etsin ve hayırlı zamanda versin inşallah...
Sürekli doktor kontrolü ve iğneler var diye mecbur kaynana ve anneme söyledim ..Kızlar kimlere söylediniz bebişlerin geldiğiniŞuan eşim ve iki kızım biliyor sadece
Canım benim.Rabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah.Sakin üzülme.Kendine de çok dikkat et.Arkadaşlar benim de dün kanamam geldi ve beta değerim 1 e düşmüş, tutunamamış... Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat nasip etsin ve hayırlı zamanda versin inşallah...
Ben de dusurdum bugünArkadaşlar benim de dün kanamam geldi ve beta değerim 1 e düşmüş, tutunamamış... Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat nasip etsin ve hayırlı zamanda versin inşallah...
Hayırlı bayramlar, ben açım biliyorum hissediyorum ama yeyince bulantı devam.. Bi süre midemi çıkarıp kaldırsam, herşey bitince geri yerine taksamKızlar bulantı kusma normal ama aşırı iştahsızlık yaşıyorum.Acken çok mutluyum.Hic bisey yiyemiyorum.Icim almıyor.Cok garip ya.Sizde durumlar nasıl?
Allah en hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBen de dusurdum bugünBaska Martlara kaldı gebelik işi nasip böylesiymiş . Herkes kendine çok dikkat etsin. Kötü de etkilenmesin kimse. Zaten düşeceği varsa düşermiş. Saglikliysa yaşarmış zaten
Ahh bu kayınvalideler ahhSürekli doktor kontrolü ve iğneler var diye mecbur kaynana ve anneme söyledim ..
Ama sağolsun kaynanam yetiştirmiş arkadaşlarına bile acayip sinirlerim bozuluyor
Söylediniz mi kimseye demicez diye. Bizde annelere söylemiştik ama kimseye demeyin diye tembihledim kaç kereSürekli doktor kontrolü ve iğneler var diye mecbur kaynana ve anneme söyledim ..
Ama sağolsun kaynanam yetiştirmiş arkadaşlarına bile acayip sinirlerim bozuluyor
Bende de oluyor o bazen yediğim zaman da rahatsız ediyor beni çıkartmak zorunda kalıyorum. Çubuk krakeri bile içim almıyo bazenKızlar bulantı kusma normal ama aşırı iştahsızlık yaşıyorum.Acken çok mutluyum.Hic bisey yiyemiyorum.Icim almıyor.Cok garip ya.Sizde durumlar nasıl?
Çok üzüldüm benimde düşük riskim var doktor sanmıyorum dedi boş gebelik riskimde var.. bir tevekkül edip bir ağlıyorum hepimizin hakkında hayırlısıBen de dusurdum bugünBaska Martlara kaldı gebelik işi nasip böylesiymiş . Herkes kendine çok dikkat etsin. Kötü de etkilenmesin kimse. Zaten düşeceği varsa düşermiş. Saglikliysa yaşarmış zaten
Amin inşallah, Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin, vermiyorsa vardır bir bildiğiPeşinden geliyorum canım Allah en güzel zamanda verecek inşallah bize de
Allahım herkese sağlıklı evlat nasip etsin içinde de bizeBen de dusurdum bugünBaska Martlara kaldı gebelik işi nasip böylesiymiş . Herkes kendine çok dikkat etsin. Kötü de etkilenmesin kimse. Zaten düşeceği varsa düşermiş. Saglikliysa yaşarmış zaten