- 3 Mart 2017
- 2.805
- 3.132
- 133
- 33
Ondan büyük ihtimalle canım önlem alınca bi daha olmadı.O benimde çok oluyor ama hiç üstüne düşmedim petekler kurutuyor ortamı diye düşündüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan büyük ihtimalle canım önlem alınca bi daha olmadı.O benimde çok oluyor ama hiç üstüne düşmedim petekler kurutuyor ortamı diye düşündüm
Kizlar günaydın sol tarafa yada sırtüstü yatamayan bı ben miyim ya? Nefesim kesiliyor resmen boğazımi sıkıyorlar konusamiyorum
Sol tarafa bazende sağ tarafa yatıyorum canım sırt üstü yatamiyorjmKizlar günaydın sol tarafa yada sırtüstü yatamayan bı ben miyim ya? Nefesim kesiliyor resmen boğazımi sıkıyorlar konusamiyorum
Ben de haftaya bozduracağım 34+3 ya da 34+4 oluyor. Benimde her şey normal çıkıyor kontrollerde ama akşamları ayaklarım şişiyor, gece uyuyamıyorum. Ara ara ağrılarım çok artıyor. Havalar eksi gidiyor. Canıma yazık valla. Bebekle daha çok zaman geçirmek tabiki çok önemli ama yarını düşüneceğim diye bugünden oluyoruz. O zamana allah kerim belki izni uzatırlar, belki başka bir şey olur.Ben çalışabilir aldım ama acaba bozdurup çalışamaz mi alsam diyorum.biraz zorlanıyorum okulda fln bsy olur die.8haftalikken okulun kapısından girdim bı kanama başladı.bi de köy okulu.20dk arabayla.telas yaptım arabayı kullanamadim sağolsun erkek hocalardan biri acile yetiştirdi.simdi de korkuyorum okulda fln bsy olur Allah korusun.o yüzden çalışamaz raporinu öne mi alsam karar veremedim.sukur kontrolde herşey normal çıkıyor ama offf
Ben de sağa yatamıyorum sağa yatınca midem ağzıma geliyor hemen. Yatağa sırt üstü uzanıyorum bi 5 10 dk ancak duruyorum sonra sola dönüp uyuyorum.Kizlar günaydın sol tarafa yada sırtüstü yatamayan bı ben miyim ya? Nefesim kesiliyor resmen boğazımi sıkıyorlar konusamiyorum
Şimdi işte geldim canım şükürler olsun bugün hiç ağrı yok ben yine de yarına randevu aldım enfeksiyon için idrar tahlili vericem belki enfeksiyon falan vardır diyeCanım nasılsın nasıl oldun
Aynı aynı bnm de öyle sol taraf.yorulmusum gibi nefesim kesiliyor.insallah sağ tarafta sıkıntı değildir.
Sol daha iyi bebek için dedi diye hep sola yatmaya zorluyorum kendimi ama yok sola yattığım gibi koşmuşumda yorulmuşum gibi nefes nefese kalıyorum kalp atışlarım hızlanıyo. Sağa yatabiliyorum şuan sadece. Bazen gece gözümü açtığımda sırt üstü uyanıyorum inşallah sorun olmaz.
Demk sırtüstü kimse yatamiyor.sol taraf çok kötü oluyor bende.Sol tarafa bazende sağ tarafa yatıyorum canım sırt üstü yatamiyorjm
Aynen orası da doğru.benim doğumdan sonra bakacak kimsem yok.bakici fln da guvenilmiyor bu devirde.izin süreleri bizi kapsamaz böyle giderse.ilerki yıllarda belki.o yüzden rapor bitince ücretsiz izin düşünüyorum.Ben de haftaya bozduracağım 34+3 ya da 34+4 oluyor. Benimde her şey normal çıkıyor kontrollerde ama akşamları ayaklarım şişiyor, gece uyuyamıyorum. Ara ara ağrılarım çok artıyor. Havalar eksi gidiyor. Canıma yazık valla. Bebekle daha çok zaman geçirmek tabiki çok önemli ama yarını düşüneceğim diye bugünden oluyoruz. O zamana allah kerim belki izni uzatırlar, belki başka bir şey olur.
Senin iyiymiş cnm.bazen uyaninda sırtüstü buluyorum kendimi sağa yatiyorum.Ben de sağa yatamıyorum sağa yatınca midem ağzıma geliyor hemen. Yatağa sırt üstü uzanıyorum bi 5 10 dk ancak duruyorum sonra sola dönüp uyuyorum.
Bende yarın çıkacağım izne işleri yetiştireyim diye bu gün yoruldum ilk kez sancım oldu Allahtan çok uzun sürmedi. Ben lisede idareciyim okul çok kalabalık zaten gece uykusuzluğu üstüne sabah aşırı zorlanıyorum kalkıp gitmeye. Doğum sonrası izinden ses yok olursa mucize olur artıkBen de haftaya bozduracağım 34+3 ya da 34+4 oluyor. Benimde her şey normal çıkıyor kontrollerde ama akşamları ayaklarım şişiyor, gece uyuyamıyorum. Ara ara ağrılarım çok artıyor. Havalar eksi gidiyor. Canıma yazık valla. Bebekle daha çok zaman geçirmek tabiki çok önemli ama yarını düşüneceğim diye bugünden oluyoruz. O zamana allah kerim belki izni uzatırlar, belki başka bir şey olur.
Doktorları anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum artık bi tutturamadık çocukların kilosunu birimize çok diyor birimize az diyor bazı doktor kilo alsın istiyor bazısı asla 200 gr dam fazla almasın istiyorBugün ben de çalışabilir raporu aldım. Tam 32.haftadayım. bebek 1820 gr, 42 cm olmuş doktor biraz zayıf kalmış dedi ama uygulamadakilere göre normal kilosu takılmadım o yüzden sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz inşallah
Evet Allahtan o da olabilir böyle şeyler zayıf diyemem, yine de kilo aldıracak şeyler yemeye çalış dedi. Çok olumsuz bi doktor değilDoktorları anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum artık bi tutturamadık çocukların kilosunu birimize çok diyor birimize az diyor bazı doktor kilo alsın istiyor bazısı asla 200 gr dam fazla almasın istiyor
Bende aşağıda taşıyormuş gibi ağırlık hissettiğimi söyledim bugün doktora normal dedi eğer o şekildeyse sizin deEvet Allahtan o da olabilir böyle şeyler zayıf diyemem, yine de kilo aldıracak şeyler yemeye çalış dedi. Çok olumsuz bi doktor değil
Bugün itibariyle çatı ağrısı başladı sanki. rahmimde yumruk var gibi canımı yakan bi durum yok ama orda bi ağırlık hissediyorum. Yaşayanlar böyle bi şey mi acaba doğru mu hissediyorum
Evet evet sabah yoktu doktordan sonra bu ağrı yüklendi bence de normaldirBende aşağıda taşıyormuş gibi ağırlık hissettiğimi söyledim bugün doktora normal dedi eğer o şekildeyse sizin de
Gecmiş olsun idrara baktilar mi tansiyonun nasil gebelik şekeriyle ciger gelistiricinin belki alakasi varsa ondan istememiştir canimKızlar bende yine nst de sancı çıktı pazartesi de çıkmıştı protestona başlamıştım 3 e çıkarttı rahim de 2 mm lik bi kısalma var açılma yok ama doktorum yine yatış ya da serum vs yapmadı normal mi bu sizce ciğer geliştirici de yapmaya isteklaiz gebelik şekeri var diye
Ben ankaradaki medicalparka gittim hic memnun kalmadım gecenlerde burdan biri ile konustuk o da istanbulda medikalparktan memnun kalmadigini soylemişti ama hangi subesi oldugunu bilmiyorumHepinize merhaba kızlar, herkes sağlıkla alır bebişini inşallah kucağına 34 haftalık hamileyim bende ama sanırım hastanemi değiştiricem, Pendik medical parka giden, doktor tavsiyesinde bulunabilecek olan var mı acaba?
Yok idrar tahlili vs istemedi hiç tansiyona baktı ama o da normal hayır bi de hiç anlamıyorum sancıyı falan nst de kendi kendime oh bugün karnım çok rahat demek ki hiç sancı yok diye düşünüyordum doğuracak olsam nasıl anlayacağım acaba tuhafGecmiş olsun idrara baktilar mi tansiyonun nasil gebelik şekeriyle ciger gelistiricinin belki alakasi varsa ondan istememiştir canim
Aynen yok.olursa bizlerden sonra olur artıkBende yarın çıkacağım izne işleri yetiştireyim diye bu gün yoruldum ilk kez sancım oldu Allahtan çok uzun sürmedi. Ben lisede idareciyim okul çok kalabalık zaten gece uykusuzluğu üstüne sabah aşırı zorlanıyorum kalkıp gitmeye. Doğum sonrası izinden ses yok olursa mucize olur artık
Ona benzer.ama özel bölgedeki bulunan bütün kemiklerin acimasi ve sanki kemikler birbirinden ayrılıyor gibi bsy.ben yataktan inerken yaşlı teyzeler gibi yatakta emekleyerek yatak ucuna gelip öyle iniyorum.biraz yüksekte yatagimiz.Evet Allahtan o da olabilir böyle şeyler zayıf diyemem, yine de kilo aldıracak şeyler yemeye çalış dedi. Çok olumsuz bi doktor değil
Bugün itibariyle çatı ağrısı başladı sanki. rahmimde yumruk var gibi canımı yakan bi durum yok ama orda bi ağırlık hissediyorum. Yaşayanlar böyle bi şey mi acaba doğru mu hissediyorum
Ben İstanbul'da yaşarken Medical parka bı kez gitmiştim aciline ama asla beğenmedim resmen paracilar.ama kadın doğumda medicale Neslihan alan geçmiş.super bı Dr die duymuştum.biz istanbuldayken Kurtköy adatiptaydi o dr.sonra medicale geçmiş die duymuştum.ben kavakpinarda oturuyordum adatip ters geldiği için o Dr a gidememistim.sifa Hastanesi'nde bı Dr a gitmiştim doğumu da orda yapmıştım.dr um çok iyiydi ama sezaryenciydi.tek eksim o oldu.gerci benim Dr um da Tuzla'da kendine özel yer açmış sanırım.Hepinize merhaba kızlar, herkes sağlıkla alır bebişini inşallah kucağına 34 haftalık hamileyim bende ama sanırım hastanemi değiştiricem, Pendik medical parka giden, doktor tavsiyesinde bulunabilecek olan var mı acaba?
Doğurcağın zaman anlarsın arkadaşım emin ol ya suyun boşalır bi anda ya sancın gelir. O sancıda acaba doğuruyomuyum yoksa normal bi sancı mı bu gibi bi sancı değil direk anlatıyo sana doğuruyosun diyeYok idrar tahlili vs istemedi hiç tansiyona baktı ama o da normal hayır bi de hiç anlamıyorum sancıyı falan nst de kendi kendime oh bugün karnım çok rahat demek ki hiç sancı yok diye düşünüyordum doğuracak olsam nasıl anlayacağım acaba tuhaf