Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,1%
  • erkek

OY: 101 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    192
Kuzum, canım, isteyen bilsin, tüm köyü bırak tüm ülke bilsin. Bunların hepsi insana dair, insanca şeyler. Ben sana ne diyeyim, ya garanti ediyorum gelecek o süt 😀 ne kadar iyi, ne kadar bilinçli bir annesin 🧿 önce meme, sonra mama veriyorsun 👏🏻👏🏻 milletin lafına canını sıkmamaya çalış lütfen, onlar sizin çemberinizin dışındalar.

Çok şükür sen iyisin, bebeğin yumurcağın da iyi 😍😍 Saçları nasıl kokuyor 🥹❤️❤️ Gecenizin güzel geçmesine de sevindim, bak herkesin başka başka stresleri var işte görüyorsun. Eşim bunları duyunca nasıl rahatlıyor bilemezsin, ben de tabii ki. Allah da sana bol ferahlık, bol süt versin 🙏🏻🤍 Üstüm başım sütten ıslanıyor mesajlarını beklemedeyim 🥰
Ahhh bu mesaj öyle iyi geldiki.🙏🙏 Günler geceler şaştı bazen okuyorum ama yazamıyorum 🥰 güzel mesajlar için dualar için teşekkür ederim bugün geldi sütüm çok şükür. Dün de biraz biraz gelmişti ama emerken cok cok sesini bugün duydum 🧿💞🥹
Kızlar günaydınnn😍 ben 8.30 da yatış yapacağım benim için dua edermisiniz duygusalım fazla ağlayabiliyorum herhangi birşeyde 😂 paniğim yok tabiki kızıma kavuşacağım için heyecanlıyım 😍
Günaydın canım. Hayırla sağlıkla gelsin prenses. Dualarımız seninle🧿💞
Merhaba bnde gece 1 25 de aldim kizimi kucağıma 🥰 szlerde saglikla alirsnz inşaallah 🌸
Maşallah Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim 🧿🙏💞 hayırlı olsun.

Kızlar düzenli sancılarım çıktı 🥹 çatı muayenesinden sonra düzenli olarak sanki sürekli adet ağrısı çekiyor gibiyim zaten. Nst sonucuma baktı doktor yüzüme baktı sonra öğlen de gel bakalım sancı varsa artarsa yatış verelim sana artık dedi 😬😬😬😬 ben ama hiçbir zor ağrılı sancı yaşamıyorum şuan . Dualarınızı beklerim 🥰
Hadi hayırlısı ile gelsin heyecanlııı🥹

Kızlar düzenli sancılarım çıktı 🥹 çatı muayenesinden sonra düzenli olarak sanki sürekli adet ağrısı çekiyor gibiyim zaten. Nst sonucuma baktı doktor yüzüme baktı sonra öğlen de gel bakalım sancı varsa artarsa yatış verelim sana artık dedi 😬😬😬😬 ben ama hiçbir zor ağrılı sancı yaşamıyorum şuan . Dualarınızı beklerim 🥰
Ay ayy ne güzel ne heyecanlı kolaylıkla gelsin bebiş inşallah 😍

Bende bugün 38 oldum artık doğurmak istiyorum pazartesi 38+4 oluyorum umarım doğururum artık 😂
Ben 37*4üm😄şey geldi aklıma regl ağrıları için regl çayı almıştım kullanıyordum heme rahatlatıyordu biraz hemde gecikince falan içince hemen oluyordum içinde ona yönelik bitkiler var doğuştu sanırım markası. Onu içmekte tetikler belki içerğini de çekip ekliyim hatta

Eklentiler

• IMG_5871.jpeg
    IMG_5871.jpeg
    81,5 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_5872.jpeg
    IMG_5872.jpeg
    81,5 KB · Görüntüleme: 12
Daha sabah 38 olduk doğurmadım dedin, yine kendi kendine doğum başlatan biri jskf hadi hayırlısı olsun cano vakti geldiyse inşallah sağlıkla doğar gelmediyse az daha beklesin 😅

Ben 37*4üm😄şey geldi aklıma regl ağrıları için regl çayı almıştım kullanıyordum heme rahatlatıyordu biraz hemde gecikince falan içince hemen oluyordum içinde ona yönelik bitkiler var doğuştu sanırım markası. Onu içmekte tetikler belki içerğini de çekip ekliyim hatta
Bu sut yapabilir bak , rezene fln var icinde dogurduktan sonra da kullanilir

Ahhh bu mesaj öyle iyi geldiki.🙏🙏 Günler geceler şaştı bazen okuyorum ama yazamıyorum 🥰 güzel mesajlar için dualar için teşekkür ederim bugün geldi sütüm çok şükür. Dün de biraz biraz gelmişti ama emerken cok cok sesini bugün duydum 🧿💞🥹
O zaman dans 🥳🥳🥳🥳 Maşallah canım benim, gözün aydın 🧿🧿🧿 Şıpır şıpır süt içen ağzını seveyim onun 🧿🧿🤍🤍 Her şey daha kolay, daha güzel olacak hiç merak etme 🩷 hep böyle güzel haberlerinizi alalım 🩷

Bugün doğuran var mı diye bakmaya geldim :)) böyle günleri geri saya saya sezeryana giderkende sürekli rüya görüyorum ya. Doğurmuşum oh rahat geçti diyorum. Uyuyakalmısım bebeğe süt vermemişim süt vermeye çalışıyorum. Eşime kızıyorum falan 😃 ay son 3 gün kaldı diyebiliriz bugünü saymazsam …

O zaman dans 🥳🥳🥳🥳 Maşallah canım benim, gözün aydın 🧿🧿🧿 Şıpır şıpır süt içen ağzını seveyim onun 🧿🧿🤍🤍 Her şey daha kolay, daha güzel olacak hiç merak etme 🩷 hep böyle güzel haberlerinizi alalım 🩷
Sağolasın canım çok teşekkür ederim. Burası olmasa, destekleriniz olmasa ne yapardım 🙏🥹 iyiki varsınız💞 hepimiz için herşey güzel olacak inşallah 💞 bebişler geliyor teker teker hamilelik heyecanı yerini yeni heyecanlara bırakıyor. Doydu mu doymadı mı uyudu mu diye ☺️☺️☺️ burda hepimiz güzel haberler verelim inşallah 🙏

Kızlar iyi geceler hepinize. Bende Elif güneşime kavuştum. Bugün 01.04 de yani yaklaşık 3 saat önce geldi bebeğim. Biraz ağrım vardı açılmam 3 cm olmuş doktor yatış verdi suni sancı bağladı 3 saat sonra kavuştum kuzuma. 2960 gram 38+5 de doğdu .
Bol sütlü günleriniz olsun sana da geçmiş olsun. 💐 Herhangi bir belirti var mıydı doğuma kadar? Kanala girmişmiydi en son kontrolünde merak ettim yok birden mi başladı doğumun

Dikiş yoksa neden sizi wc zorladı acaba. Dikiş olması çok kötü sürekli yanar sanırım kan felan değer oraya. Ama sezeryanında zorluğu var mecbur yani
Hemoroid oldu bende birde dikiş olmasa da bebek çıktığı için biraz yanma oldu o kadar oda max 1 2 gündü dikişli daha uzun sürüyor galiba

X