- 5 Mayıs 2021
- 751
- 1.092
- 26
Çok üzüldüm aminArkadaşlar benim de dün kanamam geldi ve beta değerim 1 e düşmüş, tutunamamış... Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat nasip etsin ve hayırlı zamanda versin inşallah...
En güzel zamanda gelecek bizimkiler deBen de dusurdum bugünBaska Martlara kaldı gebelik işi nasip böylesiymiş . Herkes kendine çok dikkat etsin. Kötü de etkilenmesin kimse. Zaten düşeceği varsa düşermiş. Saglikliysa yaşarmış zaten
Hiç sorma. Ayaklı postacıAhh bu kayınvalideler ahh
Öyle bisey olsa ne güzel olur demi.Ya ben ilk hamileligimde bunları hiç yaşamadım.Ne bulantı ne iştah sorunu.Herseyi yiyordum.Bunda midemle kavgaliyiz resmen.Hayırlı bayramlar, ben açım biliyorum hissediyorum ama yeyince bulantı devam.. Bi süre midemi çıkarıp kaldırsam, herşey bitince geri yerine taksam
Çok normal canım.Bulanti genelde 6.haftada başlıyor.Sanada iyi bayramlar.Kızlar öncelikle sevdiklerinizle ve bebişleriniz ile mutlu bayramlar dilerimbiz bugün 4+5 olduk ama ara ara bel ve kasıl ağrısı dışında hiç belirtim yok bulantılarınız falan ne zaman başladı ?
Rabbim inşallah gönlünüze göre verecektir inşallah. Herşeyin hayırlısını dileyelim en yakın zamanda hayırlısıyla nasip olsun inşallah aminİyi bayramlarMoralini bozma hemen, hangi aralıkta yaptırdın testleri ve değerler neydi?
Amin, rabbim bi dahaki gebeliğinizi sağlıklı eylesin.Arkadaşlar benim de dün kanamam geldi ve beta değerim 1 e düşmüş, tutunamamış... Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat nasip etsin ve hayırlı zamanda versin inşallah...
En az 2 kat artması gerek diyorlar üstü artınca sorun olmaz çok sağlıklı ilerliyor demekki bakarsın ikizdir belki deİnşallah yaaaaevet bu 2. Değer. İlk değerim 10. Gün 5,19 çıkmıştı. Aslında 2 günde 4 kat arttı. Bi yandan korktum da
Az önce pembe lekelenmem başladı. Hastanedeyim şimdi. Kan verdim. dua edin bana da tutunsun, düşmesin bebeğimEn az 2 kat artması gerek diyorlar üstü artınca sorun olmaz çok sağlıklı ilerliyor demekki bakarsın ikizdir belki de
Canım korkma yerleşmedir. Duamdasın haberdar etAz önce pembe lekelenmem başladı. Hastanedeyim şimdi. Kan verdim. dua edin bana da tutunsun, düşmesin bebeğim
Yazıcam mutlakaCanım korkma yerleşmedir. Duamdasın haberdar et
İçini ferah tut bu süreçte pembe ve kahverengi normalYazıcam mutlaka
Sonucum 72 çıktıİçini ferah tut bu süreçte pembe ve kahverengi normal
Canım iğneyi dik vuruyorsan yan dene deneme yanılma ile doğru şekilleri bulucazKızlar hepinizin bayramı mübarek olsunkan sulandırıcı iğne kullanan varmı kızlar acaip morartıyor acaba yanlış mı yapıyorum sizinde öyle mi? Mor yerler çok ağrıyor. 8 ay napıcaz böyle
Evet canım haklısınn. Deneye deneye öğrenecezz. Dik vurdum dün. Bugun biraz yan vuruyumCanım iğneyi dik vuruyorsan yan dene deneme yanılma ile doğru şekilleri bulucaz
Çok güzel canım çok sağlıklı ilerliyor yerleşme kanaması büyük ihtimal doktorunla görüş yine progestan verir önlem amaçlı. Kendini yorma sen dinlen hep tutunuyor o annesine şu dönemdeSonucum 72 çıktıdoktoru bekliyorum. 2 günde 2 kattan fazla artmış.