2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de dusurdum bugün Baska Martlara kaldı gebelik işi nasip böylesiymiş . Herkes kendine çok dikkat etsin. Kötü de etkilenmesin kimse. Zaten düşeceği varsa düşermiş. Saglikliysa yaşarmış zaten
En güzel zamanda gelecek bizimkiler deSevinçlerimiz kadar üzüntülerimiz de paylaşınca güzel

Kızlar öncelikle sevdiklerinizle ve bebişleriniz ile mutlu bayramlar dilerim biz bugün 4+5 olduk ama ara ara bel ve kasıl ağrısı dışında hiç belirtim yok bulantılarınız falan ne zaman başladı ?

Hayırlı bayramlar, ben açım biliyorum hissediyorum ama yeyince bulantı devam.. Bi süre midemi çıkarıp kaldırsam, herşey bitince geri yerine taksam
Öyle bisey olsa ne güzel olur demi.Ya ben ilk hamileligimde bunları hiç yaşamadım.Ne bulantı ne iştah sorunu.Herseyi yiyordum.Bunda midemle kavgaliyiz resmen.

Kızlar öncelikle sevdiklerinizle ve bebişleriniz ile mutlu bayramlar dilerim biz bugün 4+5 olduk ama ara ara bel ve kasıl ağrısı dışında hiç belirtim yok bulantılarınız falan ne zaman başladı ?
Çok normal canım.Bulanti genelde 6.haftada başlıyor.Sanada iyi bayramlar.

Bulantim ilk 5+5 de basladi o gun bugundur midem agzimda bir saniye rahat değilim. Surekli bas donmesi var o sanirim progestan yüzünden.

Yemek muhabbeti asla yapamıyorum ama önümde olunca azda olsa yiyorum. Kahve yumurta yazmasi bile korkunc benim icin ki cok severdim.

Bu belirtilere şükrediyorum bu noktaya gelememistim düşükle sonuçlanan hamileligimde. Kaybetmek çok çok zor ama herseyin bir vakti var. Hayırlı vakit ne zamansa gelip bulacak bizi yavrularımız..

Cümleten hayırlı bayramlar Rabbım kuzularimizla sevdiklerimizle nice mutlu bayramlar nasip etsin hepimize

İnşallah yaaaa evet bu 2. Değer. İlk değerim 10. Gün 5,19 çıkmıştı. Aslında 2 günde 4 kat arttı. Bi yandan korktum da
En az 2 kat artması gerek diyorlar üstü artınca sorun olmaz çok sağlıklı ilerliyor demekki bakarsın ikizdir belki de

Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun kan sulandırıcı iğne kullanan varmı kızlar acaip morartıyor acaba yanlış mı yapıyorum sizinde öyle mi? Mor yerler çok ağrıyor. 8 ay napıcaz böyle
Canım iğneyi dik vuruyorsan yan dene deneme yanılma ile doğru şekilleri bulucaz

Sonucum 72 çıktı doktoru bekliyorum. 2 günde 2 kattan fazla artmış.
Çok güzel canım çok sağlıklı ilerliyor yerleşme kanaması büyük ihtimal doktorunla görüş yine progestan verir önlem amaçlı. Kendini yorma sen dinlen hep tutunuyor o annesine şu dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…