Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul / üçüz

• Ankete Katılan
    9
Merhabalarrr aşırı kararsiz kaldık bebek ismi konusunda o yüzden burdaki çoğunluğa göre karar vermeye karar verdim 🫢😅 şimdi ilk çocuğumuz erkek ismi Göktürk ikinci cocugumuz da Allah nasip ederse erkek fakat Göktuğ mu olsun Kaan mı karar veremedik bı türlü. Sizce Göktuğ mu Kaan mı?
Uyum istiyorsanız Göktuğ tabii de bu sefer de birbirine karıştırılır bence çok benziyor isimler çünkü. Ben sinir olurdum ismimin karıştırılmasına 😂 Ayyy ama Kaan da bizim şu anda en son karar aşamasında olduğumuz isim, o da çok güzel ve özel tabii ki🫠

Merhabalarrr aşırı kararsiz kaldık bebek ismi konusunda o yüzden burdaki çoğunluğa göre karar vermeye karar verdim 🫢😅 şimdi ilk çocuğumuz erkek ismi Göktürk ikinci cocugumuz da Allah nasip ederse erkek fakat Göktuğ mu olsun Kaan mı karar veremedik bı türlü. Sizce Göktuğ mu Kaan mı?
Benim düşüncem sanki aynı isimmis gibi oluyor. Ben olsam Kaanı tercih ederdim 🥰

Kaan daha iyi sanki annesi

Ateş Ölçer braun al ben 15:16 yıldır kullanıyorum hala çalışıyor memnunum kulaktan Ölçer tabi bir de normal standart eczanelerde satılan 15 20 TL koltuk altından ölçen ondan da bir tane al istersen bence ucuz. Havlu ise Trendyol‘da Hepsiburada da bir sürü var bebek havlusu yaz en çok değerlendirilenlere yüksek puan alanlara bakabilirsin zaten el kadar bir şey oluyor bebek her türlü kurulanıyor büyüyünce de bornozl kullanırsın

😀😀 haha sizin de böyle bizim de öyle küçük çocuk olmasa da piknik sepeti yastık battaniye atkı bere su vs var. şimdi bebek arabasını puseti koydum evde yer kaplamasın diye onlara bi ayar çekip benim de halletmem lazım tabi senin valiz evde de dursa olur eşin alır zaten. benim eşim gözünün önünde olsa görmüyor öyle bir huyu var en yanlışını en olmayacak şeyi getirir tecrübeyle sabittir😀😀
Canım bizim arabada sürekli bebek arabası, bir ton poşet (alışverişte lazım oluyor), kova kürek (parklarda kumla oynuyor çocuk), pfand( geridönüşüm şişeleri), eşimin montları, demir ayakkabıları vs vs o kadar çok şey var ki 🙄 sözde station wagon araba aldık 😄 millet bu arabayla türkiyeye gidip geliyor doldurup biz valiz koyacak yer bulamıyoruz 😂😂

Herkese selamlar. Herkes neredeyse alis verisleri tamamlamış, dogum gunu belirleyen var aramizda ben de öyle bekliyorum sanki kendiliğinden alisveriş yapılıp eve ışınlanacak 😁 Tek yaptığım kıyafetlerini tamamlamak idi. Buradaki yorumları okuyunca ne kadar geç kalmışım paniği oluştu iyi mi 😅 Eşim de sıkıntı yok alırız kafasında ben de yurt disi ile uğraşıyorum ondan sebep erteledim de erteledim. Alayım artık bir şeyler kızıma 28+4 oldu yavrum. 😊
Canım naptın sen Fuldadasın dimi şu an?

Ateş Ölçer braun al ben 15:16 yıldır kullanıyorum hala çalışıyor memnunum kulaktan Ölçer tabi bir de normal standart eczanelerde satılan 15 20 TL koltuk altından ölçen ondan da bir tane al istersen bence ucuz. Havlu ise Trendyol‘da Hepsiburada da bir sürü var bebek havlusu yaz en çok değerlendirilenlere yüksek puan alanlara bakabilirsin zaten el kadar bir şey oluyor bebek her türlü kurulanıyor büyüyünce de bornozl kullanırsın

😀😀 haha sizin de böyle bizim de öyle küçük çocuk olmasa da piknik sepeti yastık battaniye atkı bere su vs var. şimdi bebek arabasını puseti koydum evde yer kaplamasın diye onlara bi ayar çekip benim de halletmem lazım tabi senin valiz evde de dursa olur eşin alır zaten. benim eşim gözünün önünde olsa görmüyor öyle bir huyu var en yanlışını en olmayacak şeyi getirir tecrübeyle sabittir😀😀
Braun kulaktan ateş ölçer olarak alayım değil mi ? Kullanışlı dediğiniz o :)

Kızlar bademciklerim şişiyor gibi o kadar çok ilaç kullandım ki bağışıklık sistemimi baskıladı sanırım. En çabuk sekılde nasıl geçirebilirim bunu bir fikriniz var mı? İhlamur vs içebiliyor muyuz biz
Canım benim bademciklerim de çok sık şişer en iyi gelen şey tereyağını eritip içerisine pekmez koyuyorum sabahları 1 kaşık yiyorum. Şekerin falan yoksa deneyebilirsin. Bir de doktorum ballı ıhlamur iç demişti sen yine bi sor doktoruna

X