2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay minicik tatlış Saglıkla büyüsün canım, stres yapma. Benim doktor daha cagırmadı bile, çok çok erken, görmesi bile mucize

Doktor bize 8 hafta yasak dedi. Bir zararı yokmuş ama zorlanınca kanama olursa stres yapıcaksınız dedi. Korkma bol bol su iç enfeksiyon varsa atar
Psikolojik mi nedir kasıklarım ağrılar batıyor sanki,öyle zaten uzuun uzun birşey yapmadık valla ayak üstü 1 dk sürmüştür ama yanma çok yaptı şimdide yumurtalıklardan rahime hafif sancılar var korkuyorum ya :/

Ay minicik tatlış Saglıkla büyüsün canım, stres yapma. Benim doktor daha cagırmadı bile, çok çok erken, görmesi bile mucize
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi çok rahatlattınız vallahi Sana da hayırlı olsun sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım allahım yardımcımız olsun Seninki de daha yeni galiba

Yeşil çay yasak dedi doktorum. Normal çay ve kahveyi yasaklar diye sormadım canım isterse abartmadan içiyorum
Ben de içiyorum valla. Bitki çayı tüketmiyorum. Normalde hiç çay içmem bitki çayı dışında ama mecbur sabahları 1-2 çay bardağı içiyorum. Türk kahvesi 1 tane. Akşamları sütlü kahvesi az soğuk kahve içiyorum malum havalar

Kızlar bende en son hcg 491di doktor özelde ama çok yoğun randavu 2agustos beklemesi çok sıkıcı siz napacaksiniz ozamans kadar bekleyecek olan var mi
Ben hiç beta baktırmadım . Bayram sonrası mesaj atıp sorarım doktoruma muhtemelen 7. Haftaya doğru gel diyecek. Aşımın 2. Dozu geldi onu da sormam lazım

Kizlar ben 7+1im bazen karnimda rahmime dogru sag tarafta bebegi hiasediyorum yani icimde bi sertlik var gece uyurken yataktan kalkarken yemek yedikyen sonra onu hissediyorum gibime geliyo sizde de boyle oluyo mu?
Canım benimde öyle 4+3 üm sol tarafımda bir dolgunluk hissi var en başında beri yatıp kalkarken baya hissediyorum orada birşey varmış gibi bir his.

Benim beta 890, 30 unda yumurtlamam olmuştu. Kaç haftalık, ne oluyor bilmiyorum. Doktor daha çağırmadı. Sadece iyi yükselmiş değer dedi onlar çok risk görseler söylerler zaten, artık bayramdan sonra direkt doktora giderim belki

Selam kizlar bugün bende gittim doktora kalp atışını dinletti . Bebek6+0 gözüküyor . Bn 6+4 um ama normal dedi zaten geçen hafta da dört gün geride gozukmustu . Bu arada karından baktı nerdeyse kese bile gözükmüyordu çünkü aşırı gazim varmış. Vajinal bakalım dedi öyle gördük bebisi . Daha 4 mm bile değil

Aynısı bendede oluyorum ama heryerde okuduğuma göre normalmiş canım

Hayırlısı olsun canım benim evet yüksekmiş değerin maşallah evet bende öyle düşünüyorum birşey olsa söylerlerdi zaten diye benimde 23 haziranda olmuştu yumurtlamam

Bana da bugün aynılarını söyledi doktorum herşey bir normal haftasıyla uyumlu diye ekledi ben kendimi çok sıktım başta bebek bile görünmedi vajinal ultrasonda daha net görünür ama gerek yok dedi 2 hafta sonra kalp atışını duyarız inşallah için rahat olsun

Biz bisey yapmadık yinede sancı var hafif hafif çok şiddetli olmadıkça normalmiş rahim büyüyormuş

Kızlar ben bu sıcaklarda üşüyorum yani şöyle normalde evet çok sıcak geliyor herkes gibi bana da. Ama ufak bi serinlik olsun ufak bi rüzgar essin hemen bi üşüme geliyo bana.
bu da yeni güncelleme hamilelikten sonra
Kanım tam sınırda. Ondan mı bilemedim. Doktor da bulantıyı arttırabileceğinden dolayı 3. Aydan sonra başlayalım dedi.

Kızlar, tekrardan selam. Ben daha doktora gitmediğim ve kesinleştirmediğim için doğum tarihini bilmiyorum. O yüzden bir topiğe ait olamıyorum yine de aklıma takılanları size sormak isterim

ben 6 temmuzda aşılama yaptırdım. Çok şükür tuttu. Son adet 26 Haziran. cuma günü testim 5,19 iken pazar günü 22,01 çıktı. Aşılamadan sonra çok kasık ağrısı yaşadım. Açıkçası tuttuğunu bu ağrılardan anladım. Şimdiyse Sadece çok uyuyorum ve meme uçlarım acıyor. Normal mi sizce hem bu belirtiler hem de değerin artması? Bir sonraki kanı 21 temmuzda vereceğim kısmetse.

Bende 2 defa geçirdim dış gebelik rabbim kimseye vermesin o iğne aynı anlattığın gibi o kadar kötü birşeykii. İlkinde yaptıklarında nefesim kesildi ben hiç sesimi çıkaramadım hatta hemşire dediki iyimisin hiç sesin çıkmıyor baya dayanıklısın diye. Ah gelse birde bana sorsa onu

Kizlar ben 7+1im bazen karnimda rahmime dogru sag tarafta bebegi hiasediyorum yani icimde bi sertlik var gece uyurken yataktan kalkarken yemek yedikyen sonra onu hissediyorum gibime geliyo sizde de boyle oluyo mu?
Ben de hesaplamalara göre 7+3 um benimde en baştan beri sol tarafımda ara ara ağrı -batma tarzı bir his var .Aynı şekilde hafif bir sertlik ama ara sıra ve genelde sol tarafıma hafif yüzüstü yatardim artık yatamiyorum bir baskı hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…