Ay minicik tatlışHerkese merhaba bu ikinci hamileliğim inşallah, en son adet tarihim 11 hazirandı pozitif test sonucundan sonra kan tahlilinde hcg 160 çıkmıştı bugüne doktor randevum vardı ultrason için doktor baktı henüz çok ama çok küçük dedi 5 hafta 5 günlükmüş
1 cm boyutundaymış bebek tam görünmüyor dedi çok erken diye ve eğer çok şiddetli ağrın olursa hastaneye gidersin dedi anlamadım sordum korktum açıkcası herşey yolunda mı diye oda evet gayet normal henüz çok küçük dedi ve 2 hafta sonraya randevu verdi inşallah herşey yolunda gider ultrason resmini ekliyorum bi bakarmısınız normal mi sizce de tam görünmemesiEki Görüntüle 2890622
Psikolojik mi nedir kasıklarım ağrılar batıyor sanki,öyle zaten uzuun uzun birşey yapmadık valla ayak üstü 1 dk sürmüştür ama yanma çok yaptı şimdide yumurtalıklardan rahime hafif sancılar var korkuyorum ya :/Doktor bize 8 hafta yasak dedi. Bir zararı yokmuş ama zorlanınca kanama olursa stres yapıcaksınız dedi. Korkma bol bol su iç enfeksiyon varsa atar
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAy minicik tatlışSaglıkla büyüsün canım, stres yapma. Benim doktor daha cagırmadı bile, çok çok erken, görmesi bile mucize
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor bazen hiç belirti olmuyor hiç kafana takma. Benim göğüs hassasiyetim var. Kramp çok giriyor. Kasık batması dolgunluk hissediyorumHiç belirtimde yok sizde var mı
Ben de içiyorum valla. Bitki çayı tüketmiyorum. Normalde hiç çay içmem bitki çayı dışında ama mecbur sabahları 1-2 çay bardağı içiyorum. Türk kahvesi 1 tane. Akşamları sütlü kahvesi az soğuk kahve içiyorum malum havalarYeşil çay yasak dedi doktorum. Normal çay ve kahveyi yasaklar diye sormadımcanım isterse abartmadan içiyorum
Ben hiç beta baktırmadım . Bayram sonrası mesaj atıp sorarım doktoruma muhtemelen 7. Haftaya doğru gel diyecek. Aşımın 2. Dozu geldi onu da sormam lazımKızlar bende en son hcg 491di doktor özelde ama çok yoğun randavu 2agustos beklemesi çok sıkıcı siz napacaksiniz ozamans kadar bekleyecek olan var mi
Canım benimde öyle 4+3 üm sol tarafımda bir dolgunluk hissi var en başında beri yatıp kalkarken baya hissediyorum orada birşey varmış gibi bir his.Kizlar ben 7+1im bazen karnimda rahmime dogru sag tarafta bebegi hiasediyorum yani icimde bi sertlik var gece uyurken yataktan kalkarken yemek yedikyen sonra onu hissediyorum gibime geliyo sizde de boyle oluyo mu?
Benim beta 890, 30 unda yumurtlamam olmuştu. Kaç haftalık, ne oluyor bilmiyorum. Doktor daha çağırmadı. Sadece iyi yükselmiş değer dediÇok teşekkür ederim Allah razı olsuniçimi çok rahatlattınız vallahi Sana da hayırlı olsun sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım allahım yardımcımız olsun Seninki de daha yeni galiba
Aynısı bendede oluyorum ama heryerde okuduğuma göre normalmiş canımPsikolojik mi nedir kasıklarım ağrılar batıyor sanki,öyle zaten uzuun uzun birşey yapmadık valla ayak üstü 1 dk sürmüştür ama yanma çok yaptı şimdide yumurtalıklardan rahime hafif sancılar var korkuyorum ya :/
Her ikisinide tüketmiyorum dün canım çok kola çekti bir iki yudum içtim gaz sancısından öldüm.. tövbeler olsun beslenmeme on kat daha dikkat edeceğim artıkKızlar siz çay, kahve içiyor musunuz? Bu ilk tutunma aşamalarında?
Hayırlısı olsun canım benimBenim beta 890, 30 unda yumurtlamam olmuştu. Kaç haftalık, ne oluyor bilmiyorum. Doktor daha çağırmadı. Sadece iyi yükselmiş değer dedionlar çok risk görseler söylerler zaten, artık bayramdan sonra direkt doktora giderim belki
Bana da bugün aynılarını söyledi doktorum herşey bir normal haftasıyla uyumlu diye ekledi ben kendimi çok sıktım başta bebek bile görünmedi vajinal ultrasonda daha net görünür ama gerek yok dedi 2 hafta sonra kalp atışını duyarız inşallah için rahat olsunHerkese merhaba bu ikinci hamileliğim inşallah, en son adet tarihim 11 hazirandı pozitif test sonucundan sonra kan tahlilinde hcg 160 çıkmıştı bugüne doktor randevum vardı ultrason için doktor baktı henüz çok ama çok küçük dedi 5 hafta 5 günlükmüş
1 cm boyutundaymış bebek tam görünmüyor dedi çok erken diye ve eğer çok şiddetli ağrın olursa hastaneye gidersin dedi anlamadım sordum korktum açıkcası herşey yolunda mı diye oda evet gayet normal henüz çok küçük dedi ve 2 hafta sonraya randevu verdi inşallah herşey yolunda gider ultrason resmini ekliyorum bi bakarmısınız normal mi sizce de tam görünmemesiEki Görüntüle 2890622
Biz bisey yapmadık yinede sancı var hafif hafifPsikolojik mi nedir kasıklarım ağrılar batıyor sanki,öyle zaten uzuun uzun birşey yapmadık valla ayak üstü 1 dk sürmüştür ama yanma çok yaptı şimdide yumurtalıklardan rahime hafif sancılar var korkuyorum ya :/
Gördüm canımSen keseyi gordunnmu peki
Bende 2 defa geçirdim dış gebelik rabbim kimseye vermesin o iğne aynı anlattığın gibi o kadar kötü birşeykii. İlkinde yaptıklarında nefesim kesildi ben hiç sesimi çıkaramadım hatta hemşire dediki iyimisin hiç sesin çıkmıyor baya dayanıklısın diye. Ah gelse birde bana sorsa onuDış gebelik geçirdim bende kendim farketmesem belki erken teşhis için geç kalınıcaktı betamı kendim takip ettim yeterli yükselmediğini görünce araştırdım sonuç dış gebelik diyor hemen kontrollere gidip anlattım herşeyi doktor evet dış gebelik erken farketmen iyi olmuş dedi değerlerim daha 500 lerdeyken kemoterapi iğnesi ile 1 ayda değerlerimi sıfırladım tabi o bir ay boyunca aşırı kanamam sürdü ve o iğnenin acısını tarif etmem mümkün değil hastaneyi inlettim kemiklerimi kırıyolardı sanki iğneyi enjekte ettikçe iki kalçamada Allah bir daha yaşatmasın kimsede yaşamadın inşallah
Ben de hesaplamalara göre 7+3 um benimde en baştan beri sol tarafımda ara ara ağrı -batma tarzı bir his var .Aynı şekilde hafif bir sertlik ama ara sıra ve genelde sol tarafıma hafif yüzüstü yatardim artık yatamiyorum bir baskı hissediyorumKizlar ben 7+1im bazen karnimda rahmime dogru sag tarafta bebegi hiasediyorum yani icimde bi sertlik var gece uyurken yataktan kalkarken yemek yedikyen sonra onu hissediyorum gibime geliyo sizde de boyle oluyo mu?
Kahve çok severim normalde ama tiksindim içemiyorum hiç. Kahvaltılarda çay içiyorum sadece 1 bardak kadarKızlar siz çay, kahve içiyor musunuz? Bu ilk tutunma aşamalarında?