Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,1%
  • erkek

OY: 101 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    192
😂😂 Beslenmeye kola mı Wow 😂 İnşallah cano. Hatta çocuğunu da koru sen ileride onlardan. Abim / ablam yiyor içiyor diye her şeyi erkenden öğrenip istemesin çocuk 😂
Yok yok netim o konularda😄kendi de farkında zaten senin çocuğun akıllı kültürlü olur falan diyor. Çok fazla görüşütüp yalnız zaman geçirsinlerde istemem illa ki etkilenir. Hala önceki nesiller gibi çocuk büyütüyor kendisi de 93lü aslında ama işte tiktok izliyim temizlik yapıyım komşularla takılıyom oraya buraya gidiyim kafasında

Son günlerde herkes doğuruyor ya heves geliyor insana😄bide çoğumuz artık doğsa sıkıntı olmayacak haftalardayız ya bir özendim erkek bebek geç doğar diyorlar ama bakalım

Gölbaşında Yasemin Düzçeker varmış çocuk doktoru, arkadaşım gölbaşında oturuyor o önermişti bana. Çok çok memnundu, baya güleryüzlü ve bilgili diyordu. Oğlu 2 yaşında hep ona götürdü sanırım sünnet yapmıyor ama emin değilim. İlla bir fikir verir bence, sende gölbaşına yakınsın out, düşünebilirsin.
Aaaa hemen not ettim. Evet taşınma durumumuz olmazsa Gölbaşı’ndayız canım biz. Buldum doktorun hesabını 🙏

Yok yok netim o konularda😄kendi de farkında zaten senin çocuğun akıllı kültürlü olur falan diyor. Çok fazla görüşütüp yalnız zaman geçirsinlerde istemem illa ki etkilenir. Hala önceki nesiller gibi çocuk büyütüyor kendisi de 93lü aslında ama işte tiktok izliyim temizlik yapıyım komşularla takılıyom oraya buraya gidiyim kafasında
İyi bari farkındaysa. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı işte. Kimisi rahat annelik işini çok abartıyor. Kendini hiç kasmıyor. Çocuklar da bir şekilde büyüyor diyor ama nasıl ? Kimisi aşırı kasıyor sıkıntıya giriyor. En güzeli arasını bulabilmek 🙏

Su manikürlü tırnaklara pembe dudaklara bakinca mis kokuyu alinca her skntiyi unutacaksnz garanti verebilirim 🌸 Motive olsun 🌸💕
Ayyy doğum yapmışsınnn 🙏 Hayırlı olsun kuzum. Allah analı babalı büyütsün 🙏 Nasıldı, nasıl geçti yaa çok merak ettim senin doğumu da. Açıklık ve sancı ile yatış vermişlerdi en son. Sonrası nasıl ilerledi?

Evet carşamba öglene dogru cıktık. Arttı maalesef dün evde oturdum agladım hatta 🥺 kötü etkilemek istemem ama imkanı olan vajinal dogursun arkadaşlar😅 benim 2. Sezaryan olmasındandır belki de bilmiyorum.
İnşallah çabuk toparlarsın canım 🥺 Vajinal diye üsteliyoruz ama dur bakalım sonuç ne olur göreceğiz 😂

Ya hastanede diklorom agrı kesici yapıyorlardı igne doktor sadece parol yazmış parol ne yapar yarın kontrole gidicem azıcık ona da aglıcam😅 voltaren fitil almayı düşünüyorum bgn igneyle aynı etken madde bi tık daha rahatlatır belki. Hayır ben bir de biraz tezcanlıyım kendi işimi kendim görememek cok sıkıntı geceleyin bebegi sagımdan soluma bile grciremiyorum her seferinde esimi dürtüklüyorum kendim de yine dogrulamıyorum bile. Vajinal dogumu da tecrübe ettiğim içindi zaten bu kadar istemem ama bebişimin keyfi böyle istedi işte☺️ vajinalde cekiyorsun yarım gün en fazla bunda günlerce 😕mecburi durumlar için bahsetmiyorum tabi ki ama ikilemde kalanlar varsa bunları gözönüne alabilirler.
Bu arada ufaklık baya hoşnutsuz görmezden geliyor resmen bebegi alısır inş zamanla ama dün ben istemiyordum bunun gelmesini bir de benim kucagıma veriyorlar istemiyorum diye agladı dedim kimse istemediğin bir seyi yapamaz merak etme falan teskin etmeye calıştım. Durumlar zor yani biraz evde
gecmis olsun canim, yasadigin agri sizinin aynisini ben de sezaryen sonrasi yasadim ben de bu sebeple vajinal doguma taktim kafayi bu sefer. beni cok zorlamıstı bu durum ama önemli olan da bebeğin sağlıkşı gelmesi tabi.
ben de yapabilen hele ilk dogumu olacak ve tekrar cocuk dusunen arkadaslara önerebilirim vajinal dogumu denemelerini.
cocuklarda eve yeni bebek gelince gerileme donemi oluyormus dedi burda hep deneyimli arkadaslar geçicidir alısır o da zamanla

Hanımlar ben bi süredir hareketsizim ya. Yani evde tabii kalkıyorum ediyorum da öyle yürüyüş falan hak getire doktor yorulma dediği için. Ama bacaklarım sanki bi yere vurmuşum gibi o kadar acıyor ki, pıhtı mıhtı olabilir mi yoksa normal bi ağrı mıdır

İnşallah çabuk toparlarsın canım 🥺 Vajinal diye üsteliyoruz ama dur bakalım sonuç ne olur göreceğiz 😂
senle ben ozelikle vajinal dogurcaz diye totem yapmadigimiz kaldi 🤣🤣 hayirlisi olsun tabi herseyin kolayi olsun zoru olmasin kolay rahat dogum olcaksa vajinal olsun canim :)

Hanımlar ben bi süredir hareketsizim ya. Yani evde tabii kalkıyorum ediyorum da öyle yürüyüş falan hak getire doktor yorulma dediği için. Ama bacaklarım sanki bi yere vurmuşum gibi o kadar acıyor ki, pıhtı mıhtı olabilir mi yoksa normal bi ağrı mıdır
Nasıl bi ağrı. Bende çok yaşıyorum sanki koca şehri tepmiş gibiyim özellikle ayak tabanlarım. Sulandırıcı kullandın mı hiç. Pıhtı ağrı yapmaz diye düşünüyorum net bilgim yok yine de

Nasıl bi ağrı. Bende çok yaşıyorum sanki koca şehri tepmiş gibiyim özellikle ayak tabanlarım. Sulandırıcı kullandın mı hiç. Pıhtı ağrı yapmaz diye düşünüyorum net bilgim yok yine de
Bi yere vurmuşum gibi acıyor ya ağrı değil aslında. Hani ulen kesin vurdum bi yere morarmıştır dediğin bi acı olur ya öyle

Kızlar düzenli sancılarım çıktı 🥹 çatı muayenesinden sonra düzenli olarak sanki sürekli adet ağrısı çekiyor gibiyim zaten. Nst sonucuma baktı doktor yüzüme baktı sonra öğlen de gel bakalım sancı varsa artarsa yatış verelim sana artık dedi 😬😬😬😬 ben ama hiçbir zor ağrılı sancı yaşamıyorum şuan . Dualarınızı beklerim 🥰

Bi yere vurmuşum gibi acıyor ya ağrı değil aslında. Hani ulen kesin vurdum bi yere morarmıştır dediğin bi acı olur ya öyle
Bende çok oluyor ayak tabanlarım sanki ezilmiş gibi oluyor. Ben her çeşit ağrıyı sancıyı acıyı yaşadım. Ama pıhtı olduğunu sanmıyorum. Bebekler büyüyor üç kg doğru gidiyor o yüzden böyle oluyoruz. 🥹

Kızlar düzenli sancılarım çıktı 🥹 çatı muayenesinden sonra düzenli olarak sanki sürekli adet ağrısı çekiyor gibiyim zaten. Nst sonucuma baktı doktor yüzüme baktı sonra öğlen de gel bakalım sancı varsa artarsa yatış verelim sana artık dedi 😬😬😬😬 ben ama hiçbir zor ağrılı sancı yaşamıyorum şuan . Dualarınızı beklerim 🥰
Sağlıkla sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına al inşallah 🤲🥰

X