4 haftada karın o kadar şişmez canım. Ama yediğine içtiğine dikkat et. Şişkinlik yapıyor olabilir. Mesela ben ilk zamanlar süt içiyordum Bi baktım 2 gün içinde karnım 4 aylık hamile gibi oldu. Sonra laktozsuz süte başladım karnımdaki şişlik geçtiKizlar 1 aylık hamileyim ve karnım çok şiş sanki zorlanıyorum çok büyük gibi yemek yiyorum daha da kötü hissediyorum
Bizede 3 ay yasak dedi ama yüzeysel bizimde birkaç kaçamağımız oldu tam olarak olmasada. Benim normalde lekelenmem oluyordu kahverengi. Tam kesilmişti o yaşadığımızdan sonra birkere daha geldi sonra dedim birdaha nolursa olsun yokKızlar 3 haftaya yakındır eşimde beraber olamıyoruz malum hamileliğin başında zararlı diye ama az önce eşim dayanamadı kısa bir birliktelik oldu ondan sonra vajinada yanma olmaya başladı zaten sarımsı akıntım vardı enfeksiyon heralde bide yanma olunca iyice korkmaya başladım inşallah bebeğe birşey olmaz( şimdi hafifledi yanma ama huzursuzum
Çok normal bende uyuduğumdan anladım hamileliği her bulduğum yerde uyuya kalırdım aynı şekilde meme uçlarımda açıyordu şuanda da hala var ama ilk zamanlar gibi değilKızlar, tekrardan selam.Ben daha doktora gitmediğim ve kesinleştirmediğim için doğum tarihini bilmiyorum. O yüzden bir topiğe ait olamıyorum yine de aklıma takılanları size sormak isterim
ben 6 temmuzda aşılama yaptırdım. Çok şükür tuttu. Son adet 26 Haziran. cuma günü testim 5,19 iken pazar günü 22,01 çıktı. Aşılamadan sonra çok kasık ağrısı yaşadım. Açıkçası tuttuğunu bu ağrılardan anladım. Şimdiyse Sadece çok uyuyorum ve meme uçlarım acıyor. Normal mi sizce hem bu belirtiler hem de değerin artması? Bir sonraki kanı 21 temmuzda vereceğim kısmetse.
Teşekkür ederimBizede 3 ay yasak dedi ama yüzeysel bizimde birkaç kaçamağımız oldu tam olarak olmasada. Benim normalde lekelenmem oluyordu kahverengi. Tam kesilmişti o yaşadığımızdan sonra birkere daha geldi sonra dedim birdaha nolursa olsun yokondan artık kardeş kardeş oturuyoruz
Bence birşey olmaz korkma canım bol su iç uzan bir süre
Çok normal bende uyuduğumdan anladım hamileliği her bulduğum yerde uyuya kalırdım aynı şekilde meme uçlarımda açıyordu şuanda da hala var ama ilk zamanlar gibi değil
Bence normal anca 8 9 günü buluyormuş zaten yerleşmesi döllendikten sonra. Anca 2 kat artışla 12. Günde bu değerler çıkıyor diye görüyorum burdaTeşekkür ederimaşılamanın 12. Günü 22 çıkması az değil mi peki?
İnşallah yaaaaBence normal anca 8 9 günü buluyormuş zaten yerleşmesi döllendikten sonra. Anca 2 kat artışla 12. Günde bu değerler çıkıyor diye görüyorum burdaE hemen aşılama olduğu gün döllenmemişte olabilir Önemli olan bundan sonraki artışı. Sanırım 2. Sonucun bu artışında güzeldi. İnşallah çokta güzel devam edicek hiç olumsuz düşünme
Ben mesajla sordum asi yasak 3.aydan sonra yaptır dedi 1.asi oldum amaBen hiç beta baktırmadım . Bayram sonrası mesaj atıp sorarım doktoruma muhtemelen 7. Haftaya doğru gel diyecek. Aşımın 2. Dozu geldi onu da sormam lazım
MasallahGördüm canımBi sonraki randevum 30 temmuz sabırsızlıkla bekliyorum
Aynen cnm sanirim bunlar iyi mesajBen de hesaplamalara göre 7+3 um benimde en baştan beri sol tarafımda ara ara ağrı -batma tarzı bir his var .Aynı şekilde hafif bir sertlik ama ara sıra ve genelde sol tarafıma hafif yüzüstü yatardim artık yatamiyorum bir baskı hissediyorum
Canım bol bol dinlen, hayırlısıyla hiçbirşey olmayacak sağsağlim atlatacaksın bu süreciKızlar düşük riskim varmış, 1 hafta oturmak bile yasak direk yatış.. kesem düzensizmiş cocuk gözükmedi.. ilk hamileliğimdi umarım böyle birşeyle imtihan olmam hepiniz hamilesiniz adım zeynep adıma dua edin lütfen
Çok geçmiş olsun canım üzme kendini yoksa daha çok etkilenirsin. Bu haftalar hepimiz için riskliKızlar düşük riskim varmış, 1 hafta oturmak bile yasak direk yatış.. kesem düzensizmiş cocuk gözükmedi.. ilk hamileliğimdi umarım böyle birşeyle imtihan olmam hepiniz hamilesiniz adım zeynep adıma dua edin lütfen
Hayırlısı olsun hepimiz için bekleriz artıkBen mesajla sordum asi yasak 3.aydan sonra yaptır dedi 1.asi oldum ama
Benim de öyleKızlar yüzüm çok sivilcelendi böyle devam ederse suratım taşlı tarla gibi olacak doğuma kadar
Kotu düşünme canım.Kendine de dikkat et.Bu haftalar çok zor oluyor gerçekten.Benim kardeşime de oyle demişti dr.Ama şuan 2.5 yaşında kuzusu.Allah 'ın izniyle göreceksin de bebeği.Belki geç dollenmedir.O yüzden de olabiliyor bu durumlar.Rabbim yardımcın olsun.Kızlar düşük riskim varmış, 1 hafta oturmak bile yasak direk yatış.. kesem düzensizmiş cocuk gözükmedi.. ilk hamileliğimdi umarım böyle birşeyle imtihan olmam hepiniz hamilesiniz adım zeynep adıma dua edin lütfen
İnsan ister istemez sıkıyor kendini elde değil napalımBana da bugün aynılarını söyledi doktorum herşey bir normal haftasıyla uyumlu diye ekledi ben kendimi çok sıktım başta bebek bile görünmedi vajinal ultrasonda daha net görünür ama gerek yok dedi 2 hafta sonra kalp atışını duyarız inşallah için rahat olsun
Bir yerde okumuştum normalmiş sivilce olması yağlı yemekten kaçının yazıyordu. Ergenliğe geri dönmüş gibi hissedebilirsiniz diyordu hattaKızlar yüzüm çok sivilcelendi böyle devam ederse suratım taşlı tarla gibi olacak doğuma kadar
Canım moralini yüksek tutmaya çalış , inşallah dualarımızla güzel haberler alıcazKızlar düşük riskim varmış, 1 hafta oturmak bile yasak direk yatış.. kesem düzensizmiş cocuk gözükmedi.. ilk hamileliğimdi umarım böyle birşeyle imtihan olmam hepiniz hamilesiniz adım zeynep adıma dua edin lütfen