2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım moralini yüksek tutmaya çalış , inşallah dualarımızla güzel haberler alıcaz 🙏🏻🙏🏻
Kotu düşünme canım.Kendine de dikkat et.Bu haftalar çok zor oluyor gerçekten.Benim kardeşime de oyle demişti dr.Ama şuan 2.5 yaşında kuzusu.Allah 'ın izniyle göreceksin de bebeği.Belki geç dollenmedir.O yüzden de olabiliyor bu durumlar.Rabbim yardımcın olsun.
Çok geçmiş olsun canım üzme kendini yoksa daha çok etkilenirsin. Bu haftalar hepimiz için riskli😪 benim kesem düzgün olmasına rağmen 2 gün önce pembe lekelenmelerim oldu. O gün çok sıktım kendimi baktım daha kötüye gidiyor rabbime havale ettim bol bol dua ediyorum şimdi. Ve kendimi çok daha iyi hissediyorum
Canım bol bol dinlen, hayırlısıyla hiçbirşey olmayacak sağsağlim atlatacaksın bu süreci🙏 Dualarımız hep seninle
Çok teşekkür ediyorum kızlar herşey bir hafta sonra belli olucak boş gebelik olabilir mi dedim sanmıyorum dedi ama olabilirde bormalde 7+4 düm takvime göre ulturosonda 5+4 çıktı bir hafta daha bekliyelim dedi

Çok teşekkür ediyorum kızlar herşey bir hafta sonra belli olucak boş gebelik olabilir mi dedim sanmıyorum dedi ama olabilirde bormalde 7+4 düm takvime göre ulturosonda 5+4 çıktı bir hafta daha bekliyelim dedi
Benim de 6+6 ultrasonda 5+5 çıkmıştı canım adet düzensizliğimden dolayı. Geç döllenmeyle geç yumurtlamayla alakalıdır inşallah 🙏🏻

Kızlar düşük riskim varmış, 1 hafta oturmak bile yasak direk yatış.. kesem düzensizmiş cocuk gözükmedi.. ilk hamileliğimdi umarım böyle birşeyle imtihan olmam hepiniz hamilesiniz adım zeynep adıma dua edin lütfen ❤️
Çok geçmiş olsun iyi düşünelim iyi olsun 🙏burda onlarca insanız hepimiz dua ederiz inşallah sağlıkla görürsünüz gelisimini ,güzel haberlerinizi almak dileğiyle ❤️

Sadece ailelelerimize söyledik biz.Anne babalar ve kardeşlerimiz.Daha önce düşük olunca korktuk. 3aya kadar bekleyeceğiz.
Hamılelıık haberıne cok sevındım mart 2021 annelerındeydim.. inşallah saglıkla kavusursun bebegıne💙🙏🏽

Çok geçmiş olsun canım. Benimde kahve lekelenme pempe ve az biraz kırmızıya dönmeye basladi. Tatile geldim ne yapacağımı bilmiyorum. Progestani iki haftadır zaten kullanıyorum.

Çok geçmiş olsun canım. Benimde kahve lekelenme pempe ve az biraz kırmızıya dönmeye basladi. Tatile geldim ne yapacağımı bilmiyorum. Progestani iki haftadır zaten kullanıyorum.
Geçmiş olsun. Durumu doktorunuzla paylaşın yine de belki progestan İn dozunu artırır veya iğne verir.

Günaydın, hayırlı bayramlar🌺 Bebişlerimizle ilk bayramımız kutlu olsun🥰 Sürekli giremiyorum ama hepinizin yazdıklarını okuyorum. Hamileliğini yeni öğrenen, keseyi gören, kalp atışını duyan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Stressiz, bulantısız, musmutlu güzel bir hamilelik geçirmenizi dilerim. Hepiniz dualarımdasınız🌺💕

Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun 🥰🥰🥰 kan sulandırıcı iğne kullanan varmı kızlar acaip morartıyor acaba yanlış mı yapıyorum sizinde öyle mi? Mor yerler çok ağrıyor. 8 ay napıcaz böyle

Geçmiş olsun canım progestanı benim doktorum ilk hamileliğimde vajinadan fitil olarak vermişti çok çabuk etkili oluyormuş bunu da bi doktoruna danış istersen.

X