2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende varım daha fazla dayanamayıp pazartesiye randevu aldım günler geçmiyor sanki
gittim doktora yeni çıktım hiç beğenmedim doktoru herşey yolunda testlerinizi yaptırın dedi kalp atışı içinde iki hafta sonra gel dedi , 10 milimmiş şuan
Hadi ya ultrasonda görebildiniz mi keseyi

Merhabalar size bir şey daha sorabilir miyim Elif hanım muayenede babanın içeri girmesine izin veriyor mu
merhaba, önce sadece anneyi alıyor sonra babayı alıyor, geçen sefer babanın olduğunu bilmiyordu ben söyledim eşimi de çağırabilir miyiz diye söyleyince çağırdı

merhaba, önce sadece anneyi alıyor sonra babayı alıyor, geçen sefer babanın olduğunu bilmiyordu ben söyledim eşimi de çağırabilir miyiz diye söyleyince çağırdı
Çok sağolun herkes çok yoğun pek ilgilenmiyor kısa süreli konuşuyor falan diyor ama sizin gözlemleriniz nasıl acaba

Çok sağolun herkes çok yoğun pek ilgilenmiyor kısa süreli konuşuyor falan diyor ama sizin gözlemleriniz nasıl acaba
biraz yoğun orası doğru üç kere gittim üçünde de randevu saatimden geç içeri alındım maalesef, ama çok ilgisiz diyemem güler yüzlü bi bayan aslında sürekli devam edince hastayı daha iyi tanıyor o zaman daha candan davranıyor diyebilirim, bu çıkarımı da hamilelikten önce de gittiğim için söylüyorum, mesela hamile olduğumu öğrenince size sevinçli haberlerim var dedim çok sevindi mutlu oldu, bir de her şeyi sormayı unutuyor sanki, geçen gün ben kan testlerimi evde unutmuşum o da sormadı yani sizin kendinizi daha çok takip edip her şeyi sormanız daha yerinde oluyor o zaman güzelce cevap veriyor

bana öneren arkadaşım kendi doktoru izinli olduğu için elif hanıma denk gelip doğum yapmıştı muhteşem ilgilendi beni bi abla gibi sardı öptü şefkat duygusu doğumda bana çok iyi geldi demişti o yüzden de tercih ettim aslında

pazartesi bende gidiyorum kontrole güzel haberler alırız umarım
Amin inşallah
Karından göremedi alttan gördü moralim aşırı bozuldu benim ya hiç istediğim gibi bir muane değildii..
Olsun en azından görmüşsün herşey yolundaymış bayramdan sonra başka doktora gidersin bebiş iyi olsunda
Bayramdan önce gidebilmek için bende 5 tane hastaneyi aradım sonunda bi doktor bulabildim
Çok heyecanlıyım keseyi görsem yeter umarım iyi bi doktordur

Çok teşekkür ederim ayrıntılı yazdığınız için

Ay umarım sizin istediğiniz gibi olur, ben kalp atışı için acele etmicem galiba 1 ay sonra belki giderimmm bir aksilik çıkmazsa inşAllah erkenden gidip moral bozmiyim 10 mm bebelekamı bile göremedi karından doktor gayet görülür büyüklükte 7. Haftadayız hiçbir bilgi vermedi ben şimdi tüm doktorlara karşı gard alırım öyle bir özelliğim var ilgisiz doktorlara tahammülüm yok

Canim beta artisin nasildi benim de ikiz olma ihtimali var

Merhaba hanımlar bende aranıza 7 hafta 4gunle katıldım. Tahmini dogum 3 mart gibi gözüküyor . Salı günü doktora gittigimizde kalp atışını duyduk..
Bende belirti olarak yemek yedikten 2 saat sonra kusma istegi geliyor. Bulantim hic yok sadece kusuyorum , ve inanılmaz bir sekilde uyku halim var. İzin verseler 24 saat uyurum. İnsallah mart ayina kadar sorunsuz bir sekilde bu süreci tamamlariz

Ay inşallah 10 mm nasıl göremez hayret bisey bana sıkışık gel dedi pazartesi sende bir daha giderken sıkışık git olmazsa birde akşam 9 daydı ya randevun yorulmuştur belki doktor iyi düşün iyi olsun sıkma canını

Merhaba hoşgeldin aramıza amin inşallah hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…