Bende varım daha fazla dayanamayıp pazartesiye randevu aldım günler geçmiyor sankiDoktora gitmeyen bir tek benim galiba bu hamileliğimde erken gitmek istemedim kalp atışınıda duyarım diye ayın 26 sına randevu aldım ama artık çok merak ediyorum kese olustumu olusmadı mıuyku haricinde belirtimde yok
Hadi yagittim doktora yeni çıktım hiç beğenmedim doktoru herşey yolunda testlerinizi yaptırın dedi kalp atışı içinde iki hafta sonra gel dedi , 10 milimmiş şuan
merhaba, önce sadece anneyi alıyor sonra babayı alıyor, geçen sefer babanın olduğunu bilmiyordu ben söyledim eşimi de çağırabilir miyiz diye söyleyince çağırdıMerhabalar size bir şey daha sorabilir miyim Elif hanım muayenede babanın içeri girmesine izin veriyor mu
Ben de dayanamayıp pazartesiye aldım randevuyuBende varım daha fazla dayanamayıp pazartesiye randevu aldım günler geçmiyor sanki
Hadi yaultrasonda görebildiniz mi keseyi
Ben de dayanamayıp pazartesiye aldım randevuyu
Ben keseyi gördüm canım kalp atışı için gidicem doktor bayramdan sonra dedi ama dayanamadımbirbirimizi gaza getiriyoruz galiba inşallah bizde görürüz keseleri
Çok sağolunmerhaba, önce sadece anneyi alıyor sonra babayı alıyor, geçen sefer babanın olduğunu bilmiyordu ben söyledim eşimi de çağırabilir miyiz diye söyleyince çağırdı
İnşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alalımbirbirimizi gaza getiriyoruz galiba inşallah bizde görürüz keseleri
Çalışanlar icin bayram tatili çok kısa ama bizim gibi bekleyenler için geçmek bilmiyorBen keseyi gördüm canım kalp atışı için gidicem doktor bayramdan sonra dedi ama dayanamadım
biraz yoğun orası doğru üç kere gittim üçünde de randevu saatimden geç içeri alındım maalesef, ama çok ilgisiz diyemem güler yüzlü bi bayan aslında sürekli devam edince hastayı daha iyi tanıyor o zaman daha candan davranıyor diyebilirim, bu çıkarımı da hamilelikten önce de gittiğim için söylüyorum, mesela hamile olduğumu öğrenince size sevinçli haberlerim var dedim çok sevindi mutlu oldu, bir de her şeyi sormayı unutuyor sanki, geçen gün ben kan testlerimi evde unutmuşum o da sormadıÇok sağolunherkes çok yoğun pek ilgilenmiyor kısa süreli konuşuyor falan diyor ama sizin gözlemleriniz nasıl acaba
birbirimizi gaza getiriyoruz galiba inşallah bizde görürüz keseleri
pazartesi bende gidiyorum kontrole güzel haberler alırız umarımİnşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alalım
Karından göremedi alttan gördü moralim aşırı bozuldu benim ya hiç istediğim gibi bir muane değildii..Bende varım daha fazla dayanamayıp pazartesiye randevu aldım günler geçmiyor sanki
Hadi yaultrasonda görebildiniz mi keseyi
bana öneren arkadaşım kendi doktoru izinli olduğu için elif hanıma denk gelip doğum yapmıştı muhteşem ilgilendi beni bi abla gibi sardı öptü şefkat duygusu doğumda bana çok iyi geldi demişti o yüzden de tercih ettim aslındaÇok sağolunherkes çok yoğun pek ilgilenmiyor kısa süreli konuşuyor falan diyor ama sizin gözlemleriniz nasıl acaba
Amin inşallahpazartesi bende gidiyorum kontrole güzel haberler alırız umarım
Olsun en azından görmüşsün herşey yolundaymış bayramdan sonra başka doktora gidersin bebiş iyi olsundaKarından göremedi alttan gördü moralim aşırı bozuldu benim ya hiç istediğim gibi bir muane değildii..
Çok teşekkür ederim ayrıntılı yazdığınız içinbiraz yoğun orası doğru üç kere gittim üçünde de randevu saatimden geç içeri alındım maalesef, ama çok ilgisiz diyemem güler yüzlü bi bayan aslında sürekli devam edince hastayı daha iyi tanıyor o zaman daha candan davranıyor diyebilirim, bu çıkarımı da hamilelikten önce de gittiğim için söylüyorum, mesela hamile olduğumu öğrenince size sevinçli haberlerim var dedim çok sevindi mutlu oldu, bir de her şeyi sormayı unutuyor sanki, geçen gün ben kan testlerimi evde unutmuşum o da sormadıyani sizin kendinizi daha çok takip edip her şeyi sormanız daha yerinde oluyor o zaman güzelce cevap veriyor
Ay umarım sizin istediğiniz gibi olur, ben kalp atışı için acele etmicem galiba 1 ay sonra belki giderimmm bir aksilik çıkmazsa inşAllah erkenden gidip moral bozmiyim 10 mm bebelekamı bile göremedi karından doktor gayet görülür büyüklükte 7. HaftadayızAmin inşallah
Olsun en azından görmüşsün herşey yolundaymış bayramdan sonra başka doktora gidersin bebiş iyi olsunda
Bayramdan önce gidebilmek için bende 5 tane hastaneyi aradım sonunda bi doktor bulabildim
Çok heyecanlıyım keseyi görsem yeter umarım iyi bi doktordur
Canim beta artisin nasildi benim de ikiz olma ihtimali varkizlar kendinizi hic yormayin ben çalışırken bir anda kan bosaldi pihtilar yere düştü adetten daha kötüydü. önce eve gidip üstümü değiştirip ped taktim doktora koştum bebek yerindeydi kalp atışı vardi. hatta bebekler diyeyim ikizmiş. igne vurdu serum takti. ilaç verdi. yuregim agzimda evde yatiyorum 3 gündür. yarin baska bir hastaneye gidip kontrol ettiricem yasiyorlar mi diye bayramdan sonrayi beklersem kanser olurum sanırım
Selam canım, sen alttan muayenede bir kanama riski olur falan diye mi tedirgin oluyorsun?Karından göremedi alttan gördü moralim aşırı bozuldu benim ya hiç istediğim gibi bir muane değildii…
Ay inşallahAy umarım sizin istediğiniz gibi olur, ben kalp atışı için acele etmicem galiba 1 ay sonra belki giderimmm bir aksilik çıkmazsa inşAllah erkenden gidip moral bozmiyim 10 mm bebelekamı bile göremedi karından doktor gayet görülür büyüklükte 7. Haftadayızhiçbir bilgi vermedi ben şimdi tüm doktorlara karşı gard alırım öyle bir özelliğim var ilgisiz doktorlara tahammülüm yok
Merhaba hoşgeldin aramızaMerhaba hanımlar bende aranıza 7 hafta 4gunle katıldım. Tahmini dogum 3 mart gibi gözüküyor . Salı günü doktora gittigimizde kalp atışını duyduk..
Bende belirti olarak yemek yedikten 2 saat sonra kusma istegi geliyor. Bulantim hic yok sadece kusuyorum , ve inanılmaz bir sekilde uyku halim var. İzin verseler 24 saat uyurum. İnsallah mart ayina kadar sorunsuz bir sekilde bu süreci tamamlariz